Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vstup na výstavu NÁBYTOK A BÝVANIE 2020 – Zľavomaťáci vlastný vstup bez čakania

4,6 / 5 agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, štátny podnik Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Timea Konigova

Dobry den,Agrokomplex prave uverejnil spravu,ze vystava sa teraz konat nebude, aky je teraz postup so zakupenymi vstupenkami?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku.

Každému zákazníkovi so zakúpeným vstupom prišiel hromadný email. Vstupenka platí aj na náhradný dátum výstavy.

Prajeme pekný deň

Miloš

Dobry den
Mozem uz stornovat uz zakupene vstupenky?Po dnesnom dni sa nedoporucuje navstevovat verejne podujatia – je to hazard so zdravim obyvatelov. Nechcem tu sirit paniku, ale vystava by sa mala zrusit a vstupne vratit !!

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku.

Každému zákazníkovi, ktorý mal zakúpený voucher, prišiel hromadný email. Vouchery sa presúvajú aj na nový termín výstavy.

Prajeme pekný deň

Milan Valo

Aké je vstupné ŤZP s doprovodom?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku.

Osoby s preukazom ŤZP (preukaz s červeným prúžkom) majú vstup ZADARMO. Doprovod platí štandardnú cenu.

Prajeme pekný deň

Juraj Kútik

zúčastnia sa výstavy Nábytok 2020 vystavovatelia s kobercami a koľko ich bude

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku.

Je potrebné sa obrátiť priamo na vystavovateľov. Všetky informácie o výstave nájdete na:
https://www.agrokomplex.sk/vystavy/nabytok-a-byvanie-2020/

Prajeme pekný deň

Igor

vo svete šarapatí koronavírus, pýtam sa, nemala by byť výstava náhodou zrušená?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Igor,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, zatiaľ nemáme žiadne informácie o zrušení danej výstavy. Ak by sa daná situácia vyskytla, bude nás samotný organizátor kontaktovať a následne my kontaktujeme všetkých našich zákazníkov.

Ďakujeme za pochopenie,
Prajeme Vám pekný deň.

Zuzana Zaťkova

Andrej vdaka za info, avsak by sa mal unuvat odpovedat priamo portal, aby to bolo oficialne

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Zuzana,
ďakujeme za Váš podnet.
Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď, no náš zákazník pán Andrej má pravdu a táto informácia je priamo od nás z oddelenia Zákazníckej podpory.
Pre informáciu ju uvádzam ešte raz:
Vstupenka platí podľa uvedených informácii v ponuke – čiže je možné ju využiť ako jednodňovú vstupenku pre 1 osobu v ktorýkoľvek deň výstavy. Rezervácia Vášho vouchera nemá vplyv na jeho využitie v ktorýkoľvek deň podujatia, keďže sa jedná o vstupenku na konkrétny termín, je potrebné, aby bola uvedená na určitý čas. Takúto vstupenku nie je možné stornovať ani refundovať po platnosti.
Ďakujeme za pochopenie.
Prajeme Vám pekný deň.

Andrej

Tu je odpoveď na nižšie uvedené otázky. Volal som do Zľavomatu a bolo mi povedané, že voucher na výstavu Nábytok a bývanie sa dá uplatniť ktorýkoľvek deň počas doby výstavy. Tak snáď táto informácia pomôže pri rozhodovaní o zakúpení voucheru viacerym. Nemáte za čo :)

Peter Zaťko

Ako je to s uplatnenim vstupenky na vystavu? Plati len v prvy den vystavy, alebo celu dobu trvania.
Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Peter, ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Vstupenka platí podľa uvedených informácii v ponuke – čiže je možné ju využiť ako jednodňovú vstupenku pre 1 osobu v ktorýkoľvek deň výstavy. Rezervácia Vášho vouchera nemá vplyv na jeho využitie v ktorýkoľvek deň podujatia, keďže sa jedná o vstupenku na konkrétny termín, je potrebné, aby bola uvedená na určitý čas. Takúto vstupenku nie je možné stornovať ani refundovať po platnosti. Prajeme Vám pekný deň.

majka beneová

Dobry den, da sa vstupenka uplatnit aj v iny den ako 10.3?
Dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Majka, ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Vstupenka platí podľa uvedených informácii v ponuke – čiže je možné ju využiť ako jednodňovú vstupenku pre 1 osobu v ktorýkoľvek deň výstavy. Rezervácia Vášho vouchera nemá vplyv na jeho využitie v ktorýkoľvek deň podujatia, keďže sa jedná o vstupenku na konkrétny termín, je potrebné, aby bola uvedená na určitý čas. Takúto vstupenku nie je možné stornovať ani refundovať po platnosti. Prajeme Vám pekný deň.

Timea Konigova

Mozno tuto vstupenku vyuzit aj.v sobotu 14.3.2020?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Timea, ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Vstupenka platí podľa uvedených informácii v ponuke – čiže je možné ju využiť ako jednodňovú vstupenku pre 1 osobu v ktorýkoľvek deň výstavy. Rezervácia Vášho vouchera nemá vplyv na jeho využitie v ktorýkoľvek deň podujatia. keďže sa jedná o vstupenku na konkrétny termín, je potrebné, aby bola uvedená na určitý čas. Takúto vstupenku nie je možné stornovať ani refundovať po platnosti. Prajeme Vám pekný deň.

Frederika Petrová

Je možné využiť voucher aj v iný deň ako 10.3.?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Frederika, ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Vstupenka platí podľa uvedených informácii v ponuke – čiže je možné ju využiť ako jednodňovú vstupenku pre 1 osobu v ktorýkoľvek deň výstavy. Rezervácia Vášho vouchera nemá vplyv na jeho využitie v ktorýkoľvek deň podujatia. keďže sa jedná o vstupenku na konkrétny termín, je potrebné, aby bola uvedená na určitý čas. Takúto vstupenku nie je možné stornovať ani refundovať po platnosti. Prajeme Vám pekný deň.

Mária Velčická

Chcem stornovat objednavku kvoli zaádzaniu ohladom terminu…ako postupovat?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Mária, ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Prosím, nejedná sa za zavádzanie. Vstupenka platí podľa uvedených informácii v ponuke – čiže je možné ju využiť ako jednodňovú vstupenku pre 1 osobu v ktorýkoľvek deň výstavy. Rezervácia Vášho vouchera nemá vplyv na jeho využitie v ktorýkoľvek deň podujatia. keďže sa jedná o vstupenkuna konkrétny termín, je potrebné, aby bola uvedená na určitý čas. Takúto vstupenku nie je možné stornovať ani refundovať po platnosti. Prajeme Vám pekný deň.

Martina

Dobry den, po zakupeni vstupenky na na vystavu Nabytok a byvanie sa mi na vytlacenej verzii zobrazil rezervovany termin 10.3., mam tomu rozumiet tak,ze zakupena vstupenka cez zlavomat sa neda vyuzit v iny den? Dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Martina,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
Vstupenka platí podľa uvedených informácii v ponuke – čiže je možné ju využiť ako jednodňovú vstupenku pre 1 osobu v ktorýkoľvek deň výstavy. Rezervácia Vášho vouchera nemá vplyv na jeho využitie v ktorýkoľvek deň podujatia. keďže sa jedná o vstupenkuna konkrétny termín, je potrebné, aby bola uvedená na určitý čas. Takúto vstupenku nie je možné stornovať ani refundovať po platnosti.
Prajeme Vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore