Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

SPA wellness pobyt v Hoteli LESNÁ**** vo Vysokých Tatrách

Mimoriadne
Mimoriadna ponuka, ktorá patrí medzi 10 % najlepšie hodnotených ponúk na Zľavomate a zároveň má dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Hotel LESNÁ**** Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Viera Vaňková

Dobrý, máme zaujem o pobyt od 13.8.2020 do 16.8.2020 pre dve dospele osoby, vzhľadom že čítame že Tatry prežívajú nával turistov, máme obavy o parkovanie pri hoteli nakoľko sme ľudia po 60 tke

Hotel LESNÁ****

Dobry den, nemusite mat ziadne obavy, parkovisko pri hoteli ma dostatocnu kapacitu.

Miroslava

Dobrý deň chcela by som sa informovať, ak by som si objednala pobyt na september a v prípade COVID 19 ak by sa znova všetko zatvorilo, tak či je možnosť vrátenia peňazí?

Hotel LESNÁ****

Dobry den, v pripade voucherov, ktore boli platne do 30.6., sa pristupilo k predlzeniu moznosti ich vyuzitia do 20.12. Momentalne Vam nevieme odpovedat, aky by bol postup pocas pripadej druhej vlny.

Miriam

Dobrý deň, mám záujem o pobyt v termíne 3.9. – 6.9.2020, aký je prosím príplatok za apartmán?

Hotel LESNÁ****

Dobry den, priplatok je 10€/apartman/noc.

Adamcik Robert

Dobry den bol by este volny termin 21–24.7 pre dve osoby?

Hotel LESNÁ****

Dobry den, dvojlozkove izby mame uz vsetky obsadene, mozne je vsak ubytovanie v apartmane.

Tomáš Šalata

Zdravím, na stránke čítam, že je potrebný dresscode pri vstupe do reštaurácie. Sme turisti, máme záujem o ubytovanie v Tatrách + wellnes, aby sme vedeli prejsť viac miest v Tatrách naraz a potom si náležite oddýchnuť. Dresscode je pre nás nepredstaviteľný, tak ako to je? Čítal som aj recenzie kde čašník upozorňoval na spomínaný dresscode hostí ktorí o tom nevedeli a následne, že tam pobehovali hostia v šľapkách a už to zrazu nikomu nevadilo. Tak ako to teda je? Ďakujem za odpoveď.

Hotel LESNÁ****

Dobry den, dress code je smart casual, co znamena, ze host by mal prist sice neformalne, ale slusne a cisto obleceny a musi byt obuty (hotelove papuce nie su povolenou obuvou). Samozrejme chapeme, ze na turistiku si so sebou nepribalite oblek, taky prisny tento dress code vo svojej definicii nie je, ale prosime Vas neprist v teplakoch a zlozit si pokryvky hlavy (vratane turistickych satiek) a potitka.

Miroslava Mičiníková

Dobrý deň, objednala som pobyt pre dve osoby na termín od 20 teho do 23. 07. 20 ale nešlo mi to zaplatiť kartou, len mi neprišiel ani žiadny mail, treba to objednať znova? A akým spôsobom to ešte môžem uhradiť, keď mi to kartou nejde. ĎAkujem

Hotel LESNÁ****

Dobrý deň, kontaktujte prosím zákaznícku podporu na podpora@zlavomat.sk alebo +421 232 117 321
Ďakujeme

Tomáš

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na sekciu wellness. Myslím si že toto zaujíma viac ľudí. Je tam napísané že 1× denne neobmedzený vstup do hotelového bazéna a hot zóny. Je to myslené tak že tam môžem ísť len raz za deň na neobmedzený čas a keď výjdem už tam nemôžem ísť naspäť alebo je to myslené tak že celý deň počas otváracích hodín tam môžem íst? Napr. prídem tam na hodinku, odídem na 2 hodinky preč a môžem sa tam potom vrátiť alebo je to len na 1×? Ďakujem za odpoveď.

Hotel LESNÁ****

Dobrý deň, je to prvá možnosť – môžete ísť 1× a ostať tam tak dlho, ako len chcete. Ďalší vstup je už platený.

Dominik

Dobrý deň , chcel by som sa spýtať na termín od 10.7. – 12.7.2020 . Ďakujem

Hotel LESNÁ****

Dobry den, voucher platny v lete je 3-nocovy, v termine 9.-12.7. mame k dispozicii jednu dvojlozkovu izbu a niekolko apartmanov

Ildiko

Dobry den,mozem si nakupit dve vouchery,ked chcem rezervovat pobyt na 4 noci? dakujem

Hotel LESNÁ****

Dobry den, ano, 4-nocovy pobyt je mozne nakombinovat s 2 vouchermi.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore