Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Zľava na vstavané skrine s posuvnými dverami

4,8 / 5 ROLKOM (2 pobočky) Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Beáta Fedákova

Dobry deň ta celá skrina z posuvnými dverami stojí 30 eur?

ROLKOM

Dobrý deň, skriňa nestojí 30,–€. Kúpou voucheru získate požadovanú zľavu ako je aj napísané. Je potrebné si najskôr skriňu nechať vypočítať cez našu webovú stránku alebo sa priamo telefonicky objednať na našu predajňu, kde Vám so všetkým pomôžeme a aj vysvetlíme. S pozdravom krásneho dňa firma Rolkom s.r.o.

Eva

Dobry den, potrebovali by sme zariadit satnik o velkosti asi 3,3×1,5m ale je to vlastne mala zatial prazdna murovana miestnost a vnutri by boli rozne police, vesiaky atd. Chcem sa spytat ze ci sa tento voucher nevztahuje aj na take nieco. Cize by to bola vstavana skrina bez dveri kedze dvere su na miestnosti. A este prosim dokedy tu budete mat tuto ponuku? Dakujem.

ROLKOM

Dobrý deň, akcia sa vzťahuje len na celé vstavané skrine aj s posuvnými dverami. Vždy je potrebné si skriňu najskôr nechať vypočítať a vždy Vám zašleme podklady čo je potrebné a čo nie. Ideálne je osobné stretnutie u nás na predajni, kde je potrebné sa vopred telefonicky objednať. Akcia je do septembra. S pozdravom krásneho dňa firma Rolkom s.r.o.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore