Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Profesionálny dámsky strih

4,9 / 5 BARHAIR Mário Kršák Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Zuzana

Dobrý deň.
Chcem sa opýtať-či sa dá v tejto dobe objednať na služby,ktoré ponúkate-strih vlasov,alebo len ako voucher do buducnosti.
Ďakujem za info

Katarina Bačovska

Dobrý deň prajem, rada by som sa spýtala ako môžem využiť darčekovú kartu od zľavomatu. Dostala som takúto kartu na 100€. Páči sa mi ponuka „profesionálneho strihania od pána barbera Kršiaka“. Vidím cenu 27,99 €. Ako to v reále funguje ak sa rozhodnem využiť darčekovú kartu pre tieto služby. ak by som mala záujem aj o strihanie a farbenie, a cena ponuky je 27,99 €. ako potom funguje celková suma ak chcem tieto služby využiť z darčekovej karty? Vopred ďakujem za informáciu.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Katarína,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, najskôr je potrebné nahrať kredity z darčekovej karty v hodnote 100 eur na Vaše konto, ktoré budete na našej stránke používať, na tejto stránke: https://www.zlavomat.sk/darcekovy-poukaz
Kredity v hodnote, v ktorej je darčeková kartička sa Vám pripíšu na Vaše konto a následne je možné ich využiť na platbu ktorejkoľvek ponuky na našej stránke.
Pri objednávke je nutné byť prihlásení pod Vašim kontom a pri výbere možnosti platby kliknúť na možnosť „využiť kredity“

Ak by ste mali viac otázok ohľadom darčekovej kartičky, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: +421 232 117 321

Prajeme Vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore