Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dovolenka vo Vysokých Tatrách: pobyt s raňajkami alebo polpenziou, variant so vstupom do wellness

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,6 / 5
Penzión Lomnicky Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Dušan

Dobry den chcel bysom sa informovat ake postele obsahuje izba superior ci manzelske a velkostne identicke ako kebyze si objednam klasicku izbu 17m2 ?

Penzión Lomnicky

Dobrý deň,

Na väčšine izieb máme dve jednolôžka, ktoré sú štandardne spojené tak, aby tvorili manželské lôžko. Superior jednopodlažné a superior mezonet izby sú metrážne väčšie a skladajú sa vždy zo spálňovej časti a z obývacej časti, ktorá je v nich oproti štandardnej izbe navyše. Postele sú na všetkých izbách rovnaké.

S pozdravom,

Tím Penziónu Lomnicky

Hraňová Silvia

Dobrý deň, práve som rezervovala pre dcéru a jej partnera a ďalší manželský pár izbu pre štyri osoby na termín 18.9.-20.9.2020. Chceli byť ubytovaní v rodinne izbe alebo apartmáne. Je táto izba dostačujúco priestranná a sú tam klasické postele? Nenašla som foto na Vašej stránke. Dúfam, že nie sú tam len prístelky. Cena bola v podstate dvojnásobná, takže verím, že izba je tak aj zariadená. Mohli by ste mi prosím zaslať foto alebo popis izby?

Penzión Lomnicky

Dobrý deň, ďakujeme Vám za správu. Izba, ktorú ste si u nás rezervovali, je dostačujúco priestranná a disponuje dvomi oddelenými spálňami kde sa nachádzajú pevné lôžka nie prístelky. Tešíme sa na Váš príchod a ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Andrea Tisovská

Dobrý deň radi by sme si chceli zarezervovať cez zlavomat pobyt od 24.9 do 27.9 no ponuka nám len termín od 24.9 do 26.9 nedá sa tam upraviť počet dní?

Penzión Lomnicky

Dobrý deň, v tomto termíne už bohužiaľ nemáme voľné ubytovacie kapacity. Termíny, ktoré sú v ponuke, sú nastavené podľa našich voľných ubytovacích kapacít.

Petronela Hladká

Dobrý deň, v prípade zakúpenia voucheru pre 2 – 4 osoby, pre staršie dieťa – 2,5 roka je v cene aj strava preňho? Prípadne detská postieľka? Pre 3-mesačné dieťa stravu nepotrebujeme, samozrejme. Ďakujem.

Penzión Lomnicky

Dobrý deň, dieťa do 3 r. má u nás pobyt bezplatne bez nároku na lôžko a stravu (detskú postieľku Vám poskytneme bezplatne), stravu je možné si doplatiť v cene 5€/raňajky a 8€/večera alebo ak mu bude stačiť dať si niečo od Vás, v rámci Vášho stravovania, je to tiež v poriadku. Pekný deň :) S pozdravom, Daniela Mačáková, Penzión Lomnicky

Darina

Dobrý deň dá in sa dokúpiť večera? V akej cene? Prípadne je možnosť výberu jedál? Ďakujem

Penzión Lomnicky

Dobrý deň, večera sa dá dokúpiť v cene 10 €/dospelá osoba, 8€/dieťa do 14,99 roku. Pri stravovaní do 20 ubytovaných hostí na penzióne sa podáva servírovaná 3-chodová večera s výberom z troch hlavných jedál. Nad 20 hostí podávame bufetové stoly so všetkými týmito chodmi na bufete (polievka, 3 hlavné chody, dezert). S pozdravom, Lucia Virágová, Penzión Lomnicky

Dominika Richterova

Ako ďaleko je od vás vlaková stanica?

Penzión Lomnicky

Dobrý deň, pani Richterová, vlaková stanica je od nás cca 2 km, pešou chôdzou asi 30 min. Prajeme pekný deň :)
S pozdravom
Daniela Mačáková
Penzión Lomnicky

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore