Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Vstupy počas celého leta na TERMÁLNE KÚPALISKO VINCOV LES – aj s možnosťou ubytovania v kempingu

4,7 / 5 Termálne kúpalisko Vincov les Sládkovičovo  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Petra

Dobrý deň… je možné v tomto prípade využiť aj rekreačný poukaz??

Michal

Dobrý deň,
chcem sa spýtať či je v rámci kempingu možnosť otvoreného ohňa. Vopred ďakujem za odpoveď.

Termálne kúpalisko Vincov les

Dobrý deň, žial u nás v areáli možnosť otvoreného ohňa nemáme. Susedný kemping Chatovej osady ale túto možnosť ponúka. Ten ale nie je zahrnutý v cene akcie ponuky Zľavomat.

Martina

Dobry den, chceli by sme k Vam prist tento stvrtok a piatok (31.7.) do stanu, treba si robit rezervaciu? A teda sme dvaja dospeli a dve deti, 7rocne a 11rocne. Čo kupit v takomto pripade? Vdaka za odpoved!

Termálne kúpalisko Vincov les

Dobrý deň, rezervácia nie je potrebná. Pre Vás odporúčame zakupiť si dve rodinné ubytovania (ak rozumieme správne že u nás chcete prespať dve noci) a pre ďalšie dieťa zakúpiť ubytovanie podľa cenníka u nás v kempingu, vrátanie doplatkov za ostatné položky ktoré voucher neobsahuje (sú uvedené v popise akcie). Ďakujeme.

Katka

Dobrý deň chcela by som kúpiť u vás zľavu aj s noclahom ale sme dvaja rodičia a dve deti 6,5 roka a 2,5 ročné bude to aj takto plátne ?

Termálne kúpalisko Vincov les

Dobrý deň, podľa Vašej správy si myslíme že najlepšia voľba je RODINNÝ BALÍK S UBYTOVANÍM V KEMPINGU – celodenný vstup na TERMÁLNE KÚPALISKO VINCOV LES + ubytovanie v kempingu na 1 noc pre 2 dospelé osoby + 1 dieťa od 3 do 14 rokov. Dieťa do 2.99 roka ma vstup zdarma. Prosíme Vás pozrite si detailne túto variantu, veríme že táto je tá správna. Ďakujeme.

Milos

A ten rybník vedľa co je sa dá chitat ryby a koľko sa platy na deň alebo ako to je?

Termálne kúpalisko Vincov les

Dobrý deň, loviť na dotknutom rybníku je povolené iba členom MO SRZ Sládkovičovo, respektíve držiteľom platného povolenia na rybolov.

Prechádzky okolo jazera nie sú nijako obmedzované, pokiaľ nedochádza k rušeniu loviacich. Kúpanie, stanovanie a kladenie otvoreného ohňa je zakázané. Výnimku majú členovia našej MO SRZ Sládkovičovo, ktorí sa riadia miestnym rybárskym poriadkom.

Ďalšie informácie nájdete záujemci na webovej alebo facebookovej stránke MO SRZ Sládkovičovo.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore