Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Otestujte na vlastnej koži Ferrari, Lamborghini či Nissan GT-R a získajte svoj CERTIFIKÁT jazdca

4,3 / 5 TestDrive (11 pobočiek) Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Kristina B.

Peter H. . . My sme tam dnes boli a bolo to super, kazdy dostal co si zakupil . Pocas hodinky co sme tam cakali sa nestalo ze by sa niekto nemohol vyfotit praveze chalani co to tam spravovali este nukali kazdeho ze v klude si chodte spravit fotky … mimochodom kde zohnali dvojhodinove poukazy ? Myslim ze asi viem , vy ste bol ten neprijemny pan co sa na vsetko stazoval ktoreho sa aj moja dcerka bala ze ?

Peter H

Kristina B: jasné, že sme nemali 2h jazdiť, zážitok mal trvať cca 2 hodiny. Tam som sa vôbec nesťažoval, bol tam obdarovaný a celá tá fraška mi docvakla až doma, takže to bol niekto iný, komu sa ale nedivím.

Info z voucheru (a čo sme nedostali, to čo sme dostali som popísal v predchádzajúcom komente):
Zážitok trvá cca. 2 hod.
V cene
3 kolá ako Šofér ALEBO Spolujazdec na talianskych superšportoch – 1 kolo „cvičné“ s inštruktorom a 2 kolá „ostré“ šoféruje zákazník
Na výber tieto SUPERŠPORTY:
Ferrari F430 F1 Pininfarina
Ferrari California
Ferrari 458 Italia
Lamborghini Gallardo NERA
Nissan GT-R Nismo
Miesto kde sa jazdy uskutočňujú: Paddock Pezinská baba,
Virtuálna realita alebo profesionálny simulátor F1 na štartovnom mieste pre doprovod
Na štartovnom mieste TestDrive vás bude čakať DARČEK!
Možnosť fotografovania sa s vozidlom ( aj pre doprovod )
NOVINKA záznam z jazdy 360° záberom!

Peter H

Zlá skúsenosť, jazda namiesto technickej trate prebehla na beznej ceste na Pezinskej Babe, slubeny simulator a kamerovy zaznam ziadny, auto sme si vyberali zbytocne, mali tam iba jedno, zrovna Lambo na ktorom uz obdarovany jazdil, fotenie s autom nebolo mozne, zazitok namiesto slubovanych 2 hodin trval 15min ak neratam nekonecne cakanie, namiesto 1400 sme sa dostali na rad o 1530. Cele zle… budem ziadat aspon cast penazi spat.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Peter,
ďakujeme za Váš podnet.

Vaša skúsenosť nás veľmi mrzí, prosím, neváhajte nám napísať Vašu skúsenosť aj s kódom voucheru pomocou kontaktného formuláru https://www.zlavomat.sk/kontakt alebo priamo na e-mailovú adresu: podpora@zlavomat.sk

Ďakujeme pekne za pochopenie,
Prajeme Vám pekný deň.

Monika Szotakova

Neodporúčam, nie sú na výber ponúkané auta, termíny stále rušili, nedvihaju telefón a nakoniec z hodinovej jazdy bolo presne dvadsať minút.

TestDrive

Dobrý deň

môžete prosím na Vás zanechať kontakt pre doriešenie situácie. Ospravedlňujeme sa ale nie sme si vedomí vašej nespokojnosti. Radi by sme napravili vašu skúsenosť . S pozdravom TestDrive.

Peto

Nekupovat, absolutne nespolahliva firma. Nezdvihaju telefony, neodpovedaju na emaily, auta furt pokazene – ked sa uz niekto ozve.......

Zlavomat.sk

Dobrý deň Peto,
ďakujeme za Váš podnet.

Vaša skúsenosť nás veľmi mrzí. Pokiaľ máte voucher, ktorý nemožno využiť, prosím obráťte sa na nás e-mailom na: podpora@zlavomat.sk

Prajeme Vám pekný deň.

TestDrive

Dobrý deň

môžete prosím na Vás zanechať kontakt pre doriešenie situácie. Ospravedlňujeme sa ale nie sme si vedomí vašej nespokojnosti. Radi by sme napravili vašu skúsenosť . S pozdravom TestDrive.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore