Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Zľava na neviditeľný zubný strojček INVISALIGN

4,8 / 5 Family Dental Care (7 pobočiek) Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Erik

Dobrý deň, je možné, aby celá liečba prebiehala v Košiciach?
A zahŕňa to vek aj 19 rokov alebo sa to počíta až od veku 20?

Ďakujem za odpoveď.

Family Dental Care

Ako, Kosice su OK. Vek nerobi rozdiel… ste vitany ;-)

Family Dental Care

Ako, Kosice su OK. Vek nerobi rozdiel… ste vitany ;-)

Michaela

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať keďže bývam dosť ďaleko od každej vašej pobočky, že si môže nastať situácia, že napr. v Senci mi strojček neviete spraviť a musela by som ísť do inej pobočky. A ešte by som sa chcela spýtať, platí sa 50€ voucher a plus tá finálna cena 3375€? alebo sa potom tých 50€ odčíta od tých 3375€? Ďakujem vopred za odpoveď. :)

Family Dental Care

Dobrý deň, prvé 3 sedenia musia byť absolvované v Bratislave: konzultacia, vstupné vyšetrenie a odovzdanie strojčekov… následné kontroly – cca. každé 3 mesiace môže prebiehať aj na iných pobočkách. Cena voucheru 50€ sa pripočítava k cene liečby 3.375€.

Martina

Dobrý deň, v prípade ak by mi po vstupnej konzultácii bolo treba len invisalign lite, aká by bola cena? Zľava sa vzťahuje aj na invisalign lite? Ďakujem.

Family Dental Care

Dobry den, zlava sa vztahuje iba na Invisalign Full liecbu… ak by bolo odporucene riesenie Lite, v tom pripade mame pre Vas beznu cennikovu cenu 3.100eur. Samozrejme poplatok 50eur Vam bude vrateny cez Zlavomat. Pevne verime, ze Vas presvedcime vysledkom liecby… ;-)

Patrícia

Dobrý deň , a dá sa táto zľava uplatniť aj v Trnave ?

Family Dental Care

Ano, je to mozne.

Janka P

Dobrý deň, ak teda bude nutné trhanie zubu/ov pred začatím liečby, je možné tak spraviť u vlastného zubára?

Family Dental Care

Samozrejme… vyber lekara je vzdy len na Vas ;-)

Oto Hofma

Dobry den, kupon zahrna iba liecbu strojcekom co ak bude nutne napriklad vytrhnutie zubov toto si uz pacient hradi extra?

Family Dental Care

…ano, cena zahrna iba ortodonticku liecbu Invisalign. Ak je treba riesit ine zakroky, ktore doporuci ortodont pred zacatim liecby, su to polozky na viac, ktore sa platia podla platneho cennika FDC.

Alex Hoffmannova

Dobrý večer,voucher je platný len do 31.5.,čo ak dovtedy nestihnem absolvovať vstupne vyšetrenia s objednanie dláh?

Family Dental Care

…mozete byt v pohodke, vsetky zakupene vouchre garantujeme – staci absolvovat vstupko a nasledne dodanie dlah nie je obmedzene terminom voucheru. Staci uplatnit kupon na vstupku a ste safe ;-)

Michaela

Dobry den, rada by som sa informovala na garanciu vyrovnania zubov aj po skonceni liecby nakolko je spomenuta zaruka iba 5 rokov. Mam za sebou nemalu investiciu do fixneho strojceku, nocneho a zuby sa mi zial vzdy po case vratia spat aj napriek noseniu nocnej dlahy. Nerada by som isla opat do tak velkej investicie pokial by mal efekt vydrzat iba do 5 rokov.

Family Dental Care

Dobrý večer, …môže tam byt viac príčin, prečo sa zuby vrátili do pôvodnej polohy. Niekedy je potrebné niektoré zuby extrahovať v prípade, že má pacient menšiu sánku .Samozrejme zuby majú tendenciu hýbať sa celý život, a preto po liečbe fixným aparátom je potrebné zuby podlepovať retainerom (drotik ktorý drží predné zuby spolu a zabraňuje ich pohybu ) a zároveň nočné udržiavacie strojčeky musí pacient nosiť už celý život aj keď časom niektoré dni v týždni môže vynechať .Takýmto spôsobom vieme zuby udržať v polohe do ktorej sme zuby posunuli. Bez udržiavacieho nočného strojčeka je možné, že sa zuby vrátia do pôvodnej polohy pokiaľ pri narovnávani prišlo k veľkým posunom. Čiže doporučujeme konzultáciu a prediskutovať Vaše obavy s ošetrujúcim lekárom. Liečbu garantujeme my, následnú udržateľnosť už máte vo veľkej miere vo Vašich rukách.

Šimon

Dobrý deň,
chcem sa spýtať v akých časových intervaloch sa platia splátky ?
Ďakujem

Family Dental Care

Dobrý večer, takže platby sú 600€ za vstupné vyšetrenie, následne 1400€ cca 45dní po vstupku, pri zadaní odsúhlaseného liečebného postupu do výroby… a posledná splátka 1375€ pri odovzdaní dláh, cca. 2–3týždne po 2.splátke. Do skorého videnia ;-)

Matej

Dobry den, mozem si aj vybrat konkretneho lekara, kt.by som pozadoval aby ma sprevadzal liecbou? Kompletna suma za strojcek sa potom prosim plati na prvom sedeni alebo v nejakych splatkach? Dakujem

Family Dental Care

Dobry den, co sa tyka nasho teamu, mozeme Vam garantovat, ze sa jedna o skusenych a empatickych odbornikov. Pocas uvodnej konzultacie si prediskutujete Vase ocakavania a liecebne moznosti. Pevne verime, ze naplnime Vase ocakavania. Co sa tyka platby, prebieha v 3platbach.

Jana

Dobrý deň , prosím tento kupón platí na neobmedzený počet dlah , tzv invisiligne full alebo na 14ks, tzv invisiligne lite? A finálna suma je teda 3375+50= 3425? Dakujem

Family Dental Care

Dobrý večer, áno liečba je Invisalign Full, t.z. 5 ročná liečba a neobmedzený počet dláh… Voucher je 50€ a finalna cena liečby vo Family Dental Care je 3.375€. Tešíme sa na Vás ;-) a prajeme krásne prežitie Vianočných sviatkov. 🙏

Veronika

Dobrý deň,
čiže cena je 3375 + 50e za rezerváciu? Čo prosím Vás požadujete za uplatnenie kupónu, to že prídem na konzultáciu alebo keď zaplatím celú cenu strojčeka?
 Vďaka

Family Dental Care

Dobrý deň, zaplatením 50eur voucheru na Zľavomate si kúpite kompletnú liečbu Invisalign v rámci poskytovateľa Family Dental Care. Následne si zavoláte na recepciu, kde si dohodnete termín na úvodnú konzultáciu. Cena 3375eur je finálna bez akýchkoľvek ďalších doplatkov. Tešíme sa na Vašu návštevu ;-)

Petra

Dobrý deň, podľa podmienok uplatnenia sa môže tento voucher uplatniť na dvoch bratislavských pobočkách – v Petržalke a v Devínskej Novej Vsi. Na Vašej stránke ale nespomínate, že orthodentické sluźby poskytujete na týchto pobočkách (takisto v zozname kvalifikovaných poskytovateľov invisalign sú iba lekári z Vašej pobočky v Starom Meste). Chcela by som sa Vás preto iba opýtať ako to teda fuguje s uplatnením. Ďakujem

Family Dental Care

Dobrý deň, kúpený voicher si môžete uplatniť aj na centrále FDC, kde prebieha aj samotna liečba pod vedením našich špecialistov na ortodonciu.

X

Dobrý deň,
cena 2999€ platí do 19 rokov a vrátane 19tich? Vďaka.

Family Dental Care

Dobrý deň, ospravedlňujeme sa, ale túto špeciálnu akciu už neponúkame – naďalej však ostáva v ponuke kompletná liečba v cenie 3375 €.

Nikola

Dobry den, cena strojceka je na horne aj dolne zuby? Moze sa stat, ze by mi stacil strojcek iba na horne zuby? Je v tomto pripade ina cena za strojcek? Dakujem

Family Dental Care

Dobry den, ospravedlnujeme sa za oneskorenu odpoved… cena je za komplet liecbu oboch celusti. standardne sa odporuca absolvovat komplet liecbu, to vsak treba konzultovat s lekarom priamo. akciova cena plati iba na komplet liecbu. pevne verime, ze budeme vediet pomoct… ;-)

Laura

Dobrý deň,
je možné uplatniť zľavu a strojček splácať na splátky? Aké by boli možnosti?
Vďaka. :)

Family Dental Care

Dobry vecer, ponukame moznost splatok cez spol. Home Credit, cize v zasade z nasej strany nie je ziaden problem, avsak financovanie Vam musia schvalit. Standardne to nie je problem… budeme sa tesit Vam v procese asistovat. S pozdravom.

Rastislav Fuzák

Dobry den, mam 22rokov, takze volim tu druhy kupon a chcem sa spytat ze to je konecna cena celkovo okolo liecby? vstupne, atd?
A na konci po vyrovnani zuby bude treba este nosit dlahy na noc ci nic?

Dakujem za odpoved

Family Dental Care

Dobry den prajem, ano co sa tyka ceny liecby, tak je konecna… avsak presne ako hovorite, po liecbe treba nosit urcity cas (iba v noci) tzv. Retainer, cize dlahu, ktora vam udrzuje finalny stav po liecbe a navyka cele ustrojenstvo na novu polohu, ktora sa takto zafixuje… finalne retainery nie su v cene, avsak cena je myslim okolo 100eur na obe celuste – preverte si to prosim u nas na tel.linke. Dakujem a tsime sa na Vas.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore