Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Bezbolestná operácia oboch očí femtosekundovým alebo excimerovým laserom

4,9 / 5 3F - Mikrochirurgia oka Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Daniel

Dobry den,
poskytujete na odstranenie dioptrii dozivotnu zaruku?

3F - Mikrochirurgia oka

Dobrý deň,
v prípade pooperačnej progresie dioptrií poskytujeme reoperáciu bezplatne. Stáva sa to zriedkavo, ale môže sa stať.
Pekný deň, 3f.

Natasa

Dobry den.Mam multifokalne dioptrie.Je mozne uplatnit tieto zlavove kupony? DAKUJEM

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Natasa,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, pre bližšie informácie ohľadom vhodnosti vyšetrenia pre Vás, Vám odporúčame sa obrátiť priamo na prevádzku na tel.čísle: +421 915 902 0­57 alebo +421 915 902 057.

Ďakujeme za pochopenie,
Prajeme Vám pekný deň.

Lucia Dorocáková

Zdravím, manžel ma 35r., Má astigmatizmus a dalekozrakost.. Podľa vašej cenovej ponuky bude vhodná operácia v hodnote 980€? Tak mi to vychádza podľa toho, čo bolo k tejto ponuke rozpísané…

3F - Mikrochirurgia oka

Dobrý deň, áno tak by to malo byť, ale keďže má manžel 35 rokov voucher si nezakupujte, kúpite ho po vyšetrení.
Pekný deň, 3f.

Juliána

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať…dcéra má 18, nosí okuliare,je pre ňu vhodná táto operácia? Môžme si zakúpiť tento kupón,alebo stačí až po prvom vyšetrení, ďakujem,ak by som mala nejaké otázky, môžem vás kontaktovať?

3F - Mikrochirurgia oka

Dobrý deň, operácia je možná v sume 680 – 980 eur za obe oči cez zľavomat.sk . Podmienkou však je min. 1,5–2 roky stabilná dioptria a vek viac ako 18 a menej ako 40 rokov a mínusové dioptrie. Volajte 0915 902 057, 055/2851721 musíte sa objednať telefonicky a všetky potrebné informácie Vám povieme telefonicky. Na vyšetrenie a operáciu je potrebné prísť s negat. Covid testom. Nakoľko má dcéra len 18 rokov voucher si nezakupujte, kúpite si ho po vyšetrení. Všetky otázky vám budú zodpovedané našou recepčnou.
Pekný deň, 3f.

Valéria

Dobrý deň chcela by som sa opýtať ci by ste mi odporúčali sa operovať mam 47 rokou a nosím okuliare na čítanie 3,5 a na diaľku 1,75

3F - Mikrochirurgia oka

Dobrý deň, vzhľadom na vek a kombinované dioptrie je potrebné kompletné vyšetrenie, aby sme mohli určiť aký typ operácie je pre Vás najvhodnejší a v akej cene. Laserové operácie sú vhodné do 40 rokov a len pri mínus dioptriách, ale sú iné operačné možnosti odstránenia dioptrií, aj implantácia multifokálnych šošoviek. Pre bližšie informácie volajte 0915 902 057, 055/2851721, je potrebné sa objednať. Všetky potrebné informácie vrátane cien Vám povieme telefonicky.
Na vyšetrenie je potrebný negatívny Covid test.
Pekný deň, 3f.

ladislav gorol

mam 48 rokov a chcel bi som sa dat operovat oči nosim okulare na dalku 2,5 čijeto mozne na operaciu

3F - Mikrochirurgia oka

Dobrý deň,
vzhľadom na vek je potrebné kompletné vyšetrenie, aby sme mohli určiť aký typ operácie je pre Vás najvhodnejší a v akej cene. Laserové operácie sú vhodné len do 40 rokov, ale sú iné operačné možnosti odstránenia dioptrií, aj implantácia multifokálnych šošoviek. Pre bližšie informácie volajte 0915 902 057, 055/2851721, je potrebné sa objednať. Všetky potrebné informácie vrátane cien Vám povieme telefonicky.
Na vyšetrenie je potrebný negatívny Covid test.
Pekný deň, 3f.

Katarína

Dobrý deň V tomto roku budem mať 40,som ešte vhodná na zákrok?Robíte konzultácie a zákroky aj v tomto období (opatrení v súvislosti s koronavirusom?)

3F - Mikrochirurgia oka

Dobrý deň, o vhodnosti rozhodne lekár pri vstupnom vyšetrení. Voucher si zatiaľ nezakupujte, kúpite si ho po vyšetrení. Ak by ste nebola vhodná, za kompletné vyšetrenie platíte 28 eur. Kontaktujte našu recepciu a objednajte sa na vyšetrenie, pracujeme v riadnom režime. 055/2851721, 0915902057. Pekný deň, 3f.

Valika

Chcela by som kupon ako darcek pre priatela k narodeninam no ma 45 rokov. Je to mozne kedze ste pisali ze vhodne do 40 rokov? Okuliare nenosi len uz nevidi velmi zretelne.

3F - Mikrochirurgia oka

Dobrý deň, vo veku 45 rokov tieto operácie nie sú vhodné. Po 40 tom roku života nastupuje tzv. starecké videnie – presbyopia, a teda efekt operácie je krátkodobý, alebo žiadny, lebo pribudnú dioptrie na blízko. Pekný deň, 3f.

Emilia Pulkova

Zijem v zahranici ako dlho potrva priebeh liecby .Kolko kontroly musim absolvovat po opetacii.Nemozem sa dlho zdrziavat na Slovensku pretože pracujem v zahranici.Za skoru odpoved Vam vopred Dakujem

3F - Mikrochirurgia oka

Dobrý deň, na SK musíte byť cca 2 týždne vrátane operácie a 2 kontrolných pooperačných vyšetrení. Pre viac informácií kontaktujte našu recepciu 055/2851721, 0915 902 057.
Pekný deň, 3f.

Tomáš Štěpán

Dobry den, v pripade ze vyberiem zlu variantu kuponu je mozne ho zamenit alebo v pripade nevhodnosti vady a tym padom nemoznosti tohto typu operacie podstupit je mozne kupon vratit prosim ?

3F - Mikrochirurgia oka

Dobrý deň, pokiaľ si nie ste istý aký kupón máte zakúpiť, tak nezakupujte žiadny, kúpite si ho po konzultačnom vyšetrení.
Pekný deň, 3f.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore