Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Thajské a relaxačné klasické masáže v Starom Meste v MALI Thai Massage

4,7 / 5 MALI Thai Massage Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
777

Ktore z masazi su celotelove? V popisku mate vzdy uvedene len, ze masaz zahrna masaz hlavy a masazne stoly, ale nie ci ide o celotelovu masaz… Dakujem

MALI Thai Massage

„Klasická relaxačná masáž s thajskou terapeutkou pre jednu osobu“ (60 min / 90 min); „Thajská masáž s olejom bez vône alebo Tradičná thajská masáž bez oleja založená na metóde akupresúry pre jednu osobu“ (60 min / 90 min) a „Aromaterapeutická thajská masáž pre jednu osobu“ (60 min / 90 min).

Daniela

Dobrý deň, mala by som záujem o masáž, ale chcela by som ju absolvovať spoločne s kamarátkou, nemusí byť spoločná, ale v rovnakom čase, každá v inej miestnosti. Dá sa to zrealizovať aj s touto ponukou?

MALI Thai Massage

Dobrý deň. Áno, je to možné pre dni: streda, štvrtok, piatok a nedeľa. Môžete si kúpiť masáž pre pár (2 osoby), ale pri rezervácii termínu musíte povedať, že chcete dve samostatné izby. Môžete si tiež kúpiť dva poukazy pre každú osobu a rezervovať si online za deň, keď máme k dispozícii 2 sloty, a v komentári uveďte, že chcete mať na masáž samostatné izby. Ďakujem.

Horacek

Dobry den,
som alergicky na umelinove spodne pradlo. Je mozne si priniest vlastne pradlo alebo akym sposobom taketo situacie riesite. Dakujem, Horacek

MALI Thai Massage

Dobrý deň. V takom prípade si môžete priniesť vlastné. Alebo to nemusíte používať. V každom prípade bude vaše telo počas celej masáže pokryté masážnou plachtou a vaša intimita bude chránená a rešpektovaná. Terapeut odhalí naraz iba časť vášho tela, ktorá sa masíruje: nohu, ruku alebo chrbát. Ďakujem.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore