Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

SPA wellness pobyt v Hoteli LESNÁ**** vo Vysokých Tatrách

Mimoriadne
Mimoriadna ponuka, ktorá patrí medzi 10 % najlepšie hodnotených ponúk na Zľavomate a zároveň má dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Hotel LESNÁ**** Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Oli

Dobrý deň,podľa covid automatu na budúci týždeň by ste mali byť v čiernej farbe tak sa chcem spýtať či bude možné ubytovanie alebo nie
Mali by sme záujem o pobyt od 11.11 do 14.11. 2 dospelí-zaočkovaní

Hotel LESNÁ****

Dobrý deň, podľa aktuálnej vyhlášky je stále možné poskytovať služby krátkodobého ubytovania v súvislosti s výkonom práce alebo podnikania či inej obdobnej činnosti a služby nevyhnutného ubytovania za účelom návštevy zdravotníckeho zariadenia. Pokiaľ cestujete za jedným z týchto účelov, sme vám k dispozícii. Dnes však má prebehnúť zasadanie, kde sa bude zvažovať uvoľnenie opatrení pre zaočkovaných aj v čiernych okresoch, odporúčame informovať sa telefonicky na recepcii hotela v priebehu zajtrajška.

kamil Camillius

Zdravím.
pobyt od 19.6–23.6.2021 pre tri osoby.
CENA aj zo stravou.
Ďakujem Lucia.

Hotel LESNÁ****

Dobry den,
v pozadovanom termine je apartman Superior Suite na 4 noci dostupny, pobyt pre 3 osoby je mozny pripravenim pristelky v obyvacej izby – rozkladaci gauc.
Pobyt je mozne rezervovat zakupenim vouchera na 4 noci (pobyt v tyzdni aj cez vikend s polpenziou v apartmane Superior Suite = 617 €), doplatok za pristelku je 105 €/ 1 osoba/ 1 noc s polpenziou. Pre rezervaciu pobytu nas, prosim, kontaktujte na recepcia@hotellesna.sk .

Milos Jakal

Ďakujem,ale chceli by sme isť z 11 ročnym synom…je to možné? A koľko by to stálo? V termíne 3.-6.6.2021

Hotel LESNÁ****

Ano, je mozne ubytovat aj dieta, vzhladom na koncept Adult-friendly vsak platia urcite obmedzenia pre vstup do wellness. Ak mate voucher na apartman, cena pristelky je 85€/noc s ranajkami alebo 105€/noc s polpenziou. Ak mate voucher na dvojlozkovu izbu, je potrebne priplatit este vyssi standard izby. Pre rezervaciu sa, prosim, obratte na recepciu hotela recepcia@hotellesna.sk

Jakal Milos

Pozdravujem,dá sa aj prístelok pre dieťa do 12 rorov?

Hotel LESNÁ****

Dobry den, ubytovanie pre 3 osoby je mozne na apartmane Superior. Na dvojlozkovej izbe nie je moznost pristelky.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore