Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Rozprávkový pobyt v domčeku na strome v blízkosti Pieninského národného parku

4,9 / 5 Domček v korunách borovíc Pieniny (mapa)

O ubytovaní

Domček v korunách borovíc
Kamienka (Domček v korunách borovíc nájdete pri malebnej dedinke Kamienka v okrese Stará Ľubovňa. Nachádza sa v lesíku, ktorý je možné vidieť aj z hlavnej cesty.), Kamienka - Kamienka, 065 32  (zobraziť na mape)

Domček v korunách borovíc

Kamienka, Kamienka – Kamienka, Domček v korunách borovíc nájdete pri malebnej dedinke Kamienka v okrese Stará Ľubovňa. Nachádza sa v lesíku, ktorý je možné vidieť aj z hlavnej cesty. 

Možnosti dopravy

Najbližšia železničná stanica je v Starej Ľubovni, v jej blízkosti je aj autobusová stanica, kde sa dá nasadnúť na spoj Kamienka a vystúpiť na poslednej autobusovej zastávky PD Kamienka. Pešo je to zo zástavky k stromodomu asi 1,5 km. Autom je možné dostať sa až k stromodomu. Od odbočky z hlavnej cesty je to 500 m po spevnenej lesnej ceste. V zimnom období je pre príjazd k stromodomu potrebné 4X4 – SUV alebo Off road.

Čo si potrebujete priniesť?

Hlavne je potrebné priniesť dobrú vôľu a napriamiť sa na to, čo si z pobytu v korunách Borovíc môžete zobrať – pocit harmónie s prírodou v každom jej prejave, vytrhnutie sa z tempa, ktoré obetujeme práci a nasmerovanie sa na trávenie času s milovanou osobou (osobami). Ďalej je potrebné so sebou vziať papuče na prezutie v interiéri domčeka, prípadné osvetlenie, jedlo s výnimkou raňajok, tie sú v cene.

Domček 5 metrov nad zemou v panenskej prírode pieninských lesov s ohniskom, posedením, terasou, altánkom. Veľká rozloha poskytuje aj prírodné preliezky pre deti. 

Check in
Od 15:00 do 18:00
Check out
Do 10:00

Izby

Hotel ponúka ubytovanie v nasledujúcich typoch izieb. Ich dostupnosť sa môže v závislosti od vami zvoleného termínu.

Domček v korunách borovíc
2 lôžka + 2 prístelky

Vybavenie a služby

Parkovanie zadarmo (Autom je možné dostať sa až k stromodomu. Od odbočky z hlavnej cesty je to 500 m po spevnenej lesnej ceste. V zimnom období je pre príjazd k stromodomu potrebné 4X4 – SUV alebo Off road.)
Priestor nie je bezbariérový
Wi‑Fi nie je dostupná
Neprijímame platobné karty
Domáci maznáčikovia zdarma
Aquapark
Úschovňa bicyklov

Vybavenie a služby pre rodiny s deťmi

Detské ihrisko
Aquapark

V blízkosti ubytovania nájdete

Bežkárske trate
Zjazdovka alebo lyžiarske stredisko
Kúpacie plochy nebo kúpaliska
Hore