Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Pobyt v Hoteli PIERIS*** v krásnom horskom prostredí Podbanského + vstup do najväčšieho wellness Grand Hotela PERMON****

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Hotel PIERIS*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Veronika

Dobry den, priamo na stránke https://www.podbanskeresort.sk/oznamy/ sa piše – Milí hostia,
na základe Vyhlášky 240/2021 Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k obmedzeniam prevádzok, uverejnenou 12. augusta 2021 a platnou od 16. augusta 2021, sa prevádzkovateľ Grand Hotel Permon, s.r.o. (prevádzkovateľ zariadení Grand Hotel Permon****, Hotel Pieris***, dependance Permoník, dependance Pinius) rozhodol, že od pondelka 01.11.2021 umožní vstup do všetkých prevádzok iba pre ubytovaných hostí v režime len pre plne zaočkované osoby.

Chcela by som sa informovať ci to platí aj ked sa podľa epidemologickej situacie bude daný hotel nachádzať v čiernej fáze covid automatu ?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Veronika, ďakujeme za Váš e-mail. Uvedený oznam platil počas zaradenia okresu Liptovský Mikuláš do bordovej farby. Momentálne sa hotel bude nachádzať od pondelka v čiernej farbe, čiže na základe platnej Vyhlášky bude hotel dočasne uzatvorený. V prípade, že sa prijmú opatrenia uvoľňujúce prevádzku hotelov a služieb pre plne očkované osoby (rokovania majú prebiehať v priebehu budúceho týždňa), hotel sa hneď otvorí. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Jakub

Dobry den,
v pripade ak z dovodu epidemologickej situacie nebude mozne navstivit hotel vo vybranom termine, bude ponuknuty nahradny termin alebo moznost vratenia penazi? dakujem pekne za odpoved

Hotel PIERIS***

Dobrý deň,
v prípade nemožnosti realizovania pobytu z dôvodu epidemiologickej situácie bude možné termín rezervácie zmeniť na iný v rámci platnosti voucheru. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Agata

Dobry den, mame tri deti /6,7 a10 rokov/ viete mi ponuknut nejaku alternativu ubytovania pre celu rodinu? Vdaka

Hotel PIERIS***

Dobrý deň,
apartmány s možnosťou prísteliek pre 3 deti žiaľ k dispozícii nemáme. Prístelka v apartmánoch suite „mini“ je vhodná pre 2 deti vo veku okolo 12 rokov. Ubytovanie tretieho dieťaťa by bolo možné len ak by spalo pri rodičoch na manželskej posteli. Pre uvedený počet osôb odporúčame rezerváciu 2 apartmánov suite „mini“, resp. 1 apartmánu a 2-lôžkovej izby.
S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Janka

Dobry den chcem sa spytat 23 .8 do 26.8 mame ubytovanie v chatke chcem sa spYtat ci staci test antigetovy test staci ci sa menia zakony

Hotel PIERIS***

Dobrý deň. Pri nástupe na pobyt a využívaní našich služieb sa riadime vždy aktuálne platnou Vyhláškou ÚVZ SR. Aktuálne platná Vyhláška ÚVZ SR uvádza, že sa každá osoba využívajúca wellness služby, ktoré sú súčasťou všetkých našich pobytov, musí preukázať potvrdením o negatívnom výsledku testu na ochorenie COVID-19 potvrdením o negatívnom výsledku antigénového testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 24 hodín alebo negatívnym výsledkom RT-PCR testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 72 hodín; táto povinnosť neplatí pre deti do 12 rokov.
V prípade, že sa uvádza podmienka negatívneho výsledku testu na ochorenie COVID-19, je ho možné nahradiť potvrdeniami o nasledovných skutočnostiach:
 

  1. osoba je najmenej 14 dní ale nie viac než 12 mesiacov po aplikácii druhej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s dvojdávkovou schémou, 
  2. osoba je najmenej 21 dní ale nie viac než 12 mesiacov po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s jednodávkovou schémou, 
  3. osoba je najmenej 14 dní a nie viac než 12 mesiacov po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19, ak bola prvá dávka očkovania proti ochoreniu COVID-19 podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19, alebo 
  4. osoba prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami, 
  5. ide o osobu do 12 rokov veku.
V prípade, že sa aktuálna vyhláška zmení, všetky zmeny budú uvedené na našej stránke ww.podbanskere­sort.sk – v časti Aktuálne oznamy.
S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.
Ivana Tesarovičová

Dobrý deň. Má hotel Pieris vlastný detský kútik? Je viac než nepraktické chodiť napr. po večeri do hlavného hotela hlavne keď má človek okrem staršieho dieťaťa aj mimino. Ďakujem za odpoveď

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Tesarovičová,
v hoteli Pieris sa detský kútik nenachádza.
S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Martina Tóthová

Dobrý deň, prosím Vás ak by sme chceli vyuziť vírivku v hoteli Pieris, je potrebné si ju rezervovať pred pobytom, alebo stačí keď tam budeme? Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Tóthová, ďakujeme za Vašu otázku. Nie je potrebná rezervácia výrivky pred pobytom. Výrivka sa nachádza vo wellness hotela Pieris a je dostupná počas otváracích hodín wellness centra. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Mária

Dobrý deň. Prosím Vás, kedy už je možné sa ubytovať /check in/ ak začíname pobyt večerou? Je možné po hoteli využívať kočiar? Máte v jedálni detské stoličky? ďakujem veľmi pekne. M.T.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Mária,
check-in je možný od 15:00, detskú stoličku zabezpečiť vieme. Stačí sa dohodnúť s kolegami v reštaurácii. V prípade ďalších otázok kontaktujte priamo na adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Adam

Dobrý deň, je možné si u vás rezervovať pobyt na 3dni a 2 noci?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Adam,
v ponuke sú aj vouchery na 3 dni/2 noci. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Daniela Genčíková

Dobrý deň,

chcela by som sa opýtať od kedy do kedy sú u Vás raňajky a večere. Plánujeme výlety. Ďakujem za odpoveď.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Genčíková, raňajky sú štandardne v čase 7:00 – 10:00 a večere v čase 18:00 – 21:00. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Ivana

Dobrý deň, rada by som sa opýtala na 2 veci:

  • či je test nie starší ako 24 hodín platný okrem ubytovania aj do wellnessu počas celého pobytu
  • potrebujeme na cez Zľavomat zakúpený voucher vystavenú FA pre zamestnávateľa za účelom čerpania rekreačného poukazu, je to možné? 
Vopred ďakujem, I.
Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Ivana, ďakujeme za Vašu otázku. Stačí ak sa preukážete testom pri príchode na recepcii a platí Vám na celú dĺžku pobytu aj na vstup do wellness centra. Doklad o absolvovaní pobytu (faktúru), ktorý odovzdáte potom zamestnávateľovi za účelom preplatenia príspevku na rekreáciu, Vám bude vystavený pri check-oute. Na recepcii pri príchode treba uviesť na aké meno ubytovanej osoby chcete mať doklad vystavený. V prípade ďalších otázok kontaktujte priamo hotel na adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Janka

Mame ubytovanie od 23.8 do 26.8 2021 bude nam platiti test antigenovy ideme na testi 22.8 otestovat sa bude nam platit na 4 dni ci treba ist pocas pobytu

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Janka, ďakujeme za Vašu otázku. Pri nástupe na pobyt sa na recepcii preukážete negatívnym, max. 24 hodín starým antigénovým testom. Tento Vám potom bude platiť na celú dĺžku pobytu. V prípade ďalších otázok kontaktujte priamo hotel na adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Janak

Este sa chcem spytat staci ked len sms budeme mat antigetovy test ci treba aj papier

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, ďakujeme za odpoveď. Pri príchode sa stačí preukázať aj SMS správou. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Martina

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, koľko by sa doplácalo za polpenziu. Vďaka za odpoveď.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Martina. Doplatok za večeru formou bufetových stolov je 14€ dospelá osoba. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Janka

Dobry vecer chcem sa spytat treba test

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Janka, ďakujeme za Vašu otázku. V zmysle vyhlášky ÚVZ SR je pri vstupe do wellness centra povinný max. 24 hodinový negatívny antigénový test, alebo 72 hodinový PCR test. Výnimku majú očkované osoby alebo osoby po prekonaní ochorenia Covid-19. Bližšie informácie nájdete aj na našej www stránke podbanskeresort.sk – v časti aktuálne informácie. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Marcel

Dobry den, chcel by som sa spytat ci pre platbu akceptujete aj pobytove karty „Edenred Dovolenka“. Dakujem s pozdravom

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Marcel, pobytové karty „Endered Dovolenka“ neakceptujeme. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Michaela

Dobrý deň, nikde som sa nedocitala a tak by som sa chcela informovať, či v rámci pobytu sú k dispozícii uteráky, alebo si treba brať z domu vlastne. Ďakujem veľmi pekne.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Michaela,
uteráky pre Vás budú pripravené na izbe. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Dominika

Dobrý deň, prosím vás wellness je privátny na určitý čas alebo pre všetkých ubytovaných v rámci prevádzkových hodín?
Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý večer pani Dominika. Wellness centrum hotela Permon**** a hotela Pieris*** je pre v rámci prevádzkových hodín pre všetkých hostí. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Mária Brigantová

Dobrý večer, prosím Vás je možné predlžiť pobyt v hoteli Pieris od 4.8. do 8.8 pre 2 dospelé osoby?
Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Brigantová. Zakúpením viacerých voucherov je možné si pobyt predĺžiť. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Jana Zelienkova

Dobrý deň, je u Vás možnosť veganskej stravy? Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Zelienková. Áno, poskytujeme aj možnosť vegánskej stravy. Požiadavku na tento typ stravy poprosíme uviesť pri rezervácii pobytu. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Peter

Dobrý deň. Chcel by som sa vás opýtať či požičiavate bicykle za príplatok alebo po blízku či to je možné. Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Peter. Požičať bicykle je možné v požičovni pred hotelom Permon****. K dispozícii sú horské bicykle alebo e-bicykle. Pripíjame Vám link – na stránke nájdete cenník a všetky potrebné informácie- https://www.podbanskeresort.sk/magazin/podbanske-resort/808/ . Platba je možná len v hotovosti. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

slavka

Dobry den .Prosim Vas chcem sa informova ci v dnoch od 29.7.2021 do 1.8.2021 bude k dispozicii welnes u VAS v hotely a taktiez v hotely Grand Permon ako je to ponukane na Zlavomate.
Dakujem za odpoved.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Slávka,
wellness Pieris aj wellness v Grand hoteli Permon je aktuálne v prevádzke. Aktualizované informácie o prevádzke hotela a wellness nájdete na našej webovej stránke https://www.podbanskeresort.sk/oznamy/
S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Kristína Srnkova

Dobrý deň. Raňajky sú servírované a večere formou švédskych stolov?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Srnková,
áno, raňajky aj večere sú štandardne podávané formou švédskych stolov.
S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Tatiana Pružinová, Mgr.

Dobrý večer, mám otázku aký je predpoklad a či od 4.7. 21 bude možné ubytovať sa a využívať wellness v Pierise a Permon.
Ďakujem Pružinova

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Pružinová,
hotel Pieris aj wellness v Grand hoteli Permon je aktuálne v prevádzke. Aké opatrenia, resp. prípadné obmedzenia prevádzky budú platné v uvedenom termíne Vám momentálne uviezť nevieme.
S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Jarmila Lužná

Prajem dobrý deň,
chcem sa spýtať na možnosť ubytovania v čase od 27.6 do 30.6.2021, bolo by to cez Zľavomat. Zaujímalo by ma ako funguje welnes, bazén,…teraz v čase obmedzení kvôli COVID 19 a tiež ako je poriešené stravovanie. Ďakujem za odpoveď.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Lužná,
Wellness komplex Permon´s Paradise a wellness Pieris sú momentálne mimo prevádzky. Termín otvorenia Vám zatiaľ nevieme uviesť. Ich otvorenie závisí od aktuálnych opatrení a pokynov Úradu verejného zdravotníctva SR. Stravovanie je momentálne možné formou výberu z menu a donášky na izbu/apartmán.
S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Slávka Detvanová

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či sa môžeme ubytovať aj so psom. Ďakujem za odpoveď.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Detvanová, ďakujeme Vašu otázku. Domáce zvieratá nie sú povolené v žiadnom z našich ubytovacích zariadení. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Andy

Dobrý deň, dá sa objednať u vás pobyt v termíne 27.7.-1.8.2021 pre 2 dospelé osoby a 2 deti 6 a 9 rokov s polpenziou? Aká by bola cena pobytu? Ďakujem za odpoveď

Hotel PIERIS***

Dobrý deň. Prostredníctvom Zľavomatu sa dajú zakúpiť vouchre na maximálne tri noci – Vami zadaný termín je na 5 nocí, v tomto prípade je potrebné zakúpiť dva vouchre (na dve noci a na tri noci). Každý voucher sa dá zakúpiť pre maximálne tri osoby, štvrtá osoba sa dopláca priamo na recepcii hotela. Cena vouchera (bez doplatku dane za ubytovanie, ktorý sa hradí na recepcii hotela) na dve noci pre dve dospelé osoby a dieťa vo veku 9r je 398,00 Eur a na tri noci 597,00 Eur. Doplatok za dieťa vo veku 6 rokov na päť nocí je 142,00 Eur. Vouchre si môžete zakúpiť už na konkrétny Vami vybraný termín. V prípade záujmu o pobyt zakúpený priamo cez hotel (nie cez Zľavomat) nás môžete kontaktovať priamo e-mailom na našej mailovej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Miriama Skutova

Dobry vecer, chcela by som sa informovat, ci je mozne sa u Vas ubytovat aj teraz pocas obmedzeni. Dakujem za info

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Skutová. Momentálne sú všetky hotelové a ubytovacie zariadenia z nariadenia Vlády SR zo dňa 31.12.2020 zat­vorené a to do 07.02.2021 (prijaté opatrenia ako tvrdý lockdown a zákaz vychádzania) Následne sa po tomto termíne bude prehodnocovať stav epidemiologickej situácie v SR a bude sa rozhodovať či sa prevádzky otvoria a v akom rozsahu. Informácie o prevádzke hotela nájdete aj na našej www stránke: www.podbanskeresort.sk v časti „Aktuálne informácie“, prípadne nás môžete kontaktovať aj priamo e-mailom na adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore