Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Certifikované 3, 6 alebo 12-mesačné online jazykové kurzy + 1 kurz ZADARMO

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Sára

Dobrý deň, email o žiadosť som už posielala pred 2 týždňami a ešte stále nemám odpoveď, skúšala som email poslať znova aj tak nepomohlo. Môžem sa opýtať, ako inak by som mala kontaktovať lerni? Ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Dobrý deň, pani Sára,

ďakujeme za Vašu otázku.

V podobných prípadoch je postačujúce kontaktovať našu zákaznícku podporu na email podpora@zlavomat.sk.

Pekný deň Vám prajem

Maria

dobry den, vcera som si zakupila voucher a uplatnila podla instrukcii, no zatial mi neprisli prihlasovacie udaje. Aka je cakacia doba na pristup? vdaka

lerni.us

Dobrý deň, dnes dostanete

Vita

Dobrý deň, máte uvedené nesprávne inštrukcie. Po zaslaní mailu príde odpoveď, navyše v anglickom jazyku, pre tých ktorí aj neovládajú nič moc, aby ste zaslali voucher v pdf formáte. Nestačí zaslať tak ako je to uvedené tu na stránke.

lerni.us

Lerni a Zlavomat majú rôzne panely, takže nemôžeme nasledovať kód toho druhého. V takom prípade požadujeme poukážku. Nemusí to byť formát pdf, môže to byť aj snímka obrazovky. Aby sme však vedeli, ktorú možnosť si kúpite, musíme si poukážku pozrieť. Ďakujeme za pochopenie.

Erika

Dobrý deň,
rada by som sa opýtala, čo je kurz určený pre jedného užívateľa, alebo si môžu kurz robiť aj dvaja účastníci. Napríklad ja a manžel, pričom každý budeme vidieť svoje vlastné výsledky – ako keby dve užívateľské kontá. Tiež by ma zaujímalo, či je možné spustiť kurz len na jednom počítači, alebo to môžem mať doma na PC a prípadne zároveň v telefóne ako aplikáciu, resp. zároveň si to spúšťať aj v práci na notebooku. Ďakujem za odpoveď.

lerni.us

Dobrý deň, budú existovať 2 kupóny, aby ich mohli použiť 2 ľudia a pozrieť si ich vylepšenia. Kurz je založený na prehliadači, takže ho môžete použiť kdekoľvek, kde bude uložený všetok pokrok. Aplikácia a prehliadač sa bohužiaľ nesynchronizujú, takže si to uvedomte.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore