Ponuku Senzuálna olejová masáž pre dámy, pánov aj páry môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Senzuálna olejová masáž pre dámy, pánov aj páry s platnosťou až do novembra 2021

4,9 / 5 Masáže pre páry Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Ildus

Dobry den, mala by som zaujem o parovu tantr.masaz, ako darcek pre mojho priatela, je mozne zaslat mi dar.poukaz ( do kedy je potrebne vyuzit tento poukaz)? Fungujete aj teraz pocas pandemie? Dakujem, prip.prosim o info ako postupovat aj v pripade uhrady…vdaka

Senzuálne masáže pre páry

Dobrý deň, ďakujeme za záujem o naše služby. Darčekový poukaz je možné zakúpiť tu na Zľavomate za zvýhodnenú cenu alebo priamo u nás za cenníkové ceny uvedené na našom webe www.tantraprepary.sk. Poukaz je možné využiť do 30.11.2021. Mo­mentálne máme zatvorené avšak pripravujeme sa na otvorenie po skončení zákazu vychádzania t.j. po 19.3.2021. Ak by ste potrebovali viac informácií, alebo ak nastane akýkoľvek problém, môžete sa obrátiť priamo na nás telefonicky na čísle 0902264787, emailom na info@tantraprepary.sk alebo zavolať na zákaznícku linku Zľavomat tel. 02/32 117 321­. Pekný deň. Tantraprepary.sk

Pavol

Dobrý deň, uvažujeme nad párovou tantrickou masážou od Vás avšak požiadavka priateľky je aby masáž s nami vykonávali nie maserka a maser ako uvadzate, ale maserka a maserka, pripadnou moznostou je aj len jedna maserka, je to mozne?

Tantra pre páry

Dobrý večer. Ďakujeme za záujem o naše masáže. Bohužiaľ aktuálne u nás je možné absolvovať párovú masáž len od masérky a maséra. Párová masáž od dvoch masérok ani od jednej samotnej masérky nie je z technických dôvodov možná.

Robert

Máte otvorené aj počas pandemie

Tantra pre páry

Dobrý deň. Keďže podliehame kontrole a nariadeniam Úradu pre verejné zdravotníctvo, ako všetky seriózne salóny, aktuálne máme zatvorené. Otvoríme akonáhle skončí zákaz vychádzania. Podľa dnes platných nariadení platí zákaz vychádzania do 7.2.2021.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore