Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Wellness pobyt v hoteli Salamandra**** v srdci Štiavnických vrchov

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Salamandra resort Banská Štiavnica (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Petra Litvíková

Dobrý deň, môžem sa prosím opýtať koľko by stálo ubytovanie v termíne 31.7. – 5.8. pre 3 dospelé osoby a jedno 4-ročné dieťa, 2 psy. Ubytovanie na prízemí, alebo kde je čo najmenej schodov. Je prosím možné kúpať sa v tom jazierku na fotkách? Dakujem pekne za odpoived

Salamandra resort

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za Váš záujem o letný wellness pobyt v hoteli Salamandra. Vzhľadom na zloženie Vaše rodinky by sme Vám odporúčali zakúpiť si na Vami požadovaný termín 2× vouchery na 2× štandardné izby (rodinná izba) v trvaní 5 nocí. Rodinná izba je rozdelená prechodovými dverami.
V prípade ďaľších otázok sme Vám k dispozícii.

S pozdravom

Kravec Peter

Petra

Aku variantu pobytu treba volit, ked mam zaujem o pobyt 2 dospeli, 2 deti, pocet osob zadat neviem, a nasledne mi ponuka len izbu Standard + 1. Znamena to, ze k cene kuponu doplatim uz len 2× pristelka, 2× ranajky, vecera x pocet dni, alebo sa bude doplacat aj „upgrade“ izby? Aka bude cena, leto/ cez tyzden/ 4 noci? Dakujem.

Salamandra resort

Dobrý deň, ďakujeme za Váš záujem.
V prípade záujmu o pobyt pre 2 dospelých a 2 detičky odporúčame ubytovanie v apartmáne BASIC so spálňou a obývacou izbou.
Za apartmán BASIC je príplatok 60,00€/noc. Za dieťa od 5–12r. je doplatok za 1× polpenziu 19,00€. Na apartmáne účtujeme príplatok za prístelku/gauč 15,00€/osoba.
Cena spolu je 1 109,00€ na 4 noci. Pre viac informácii sme Vám k dispozícii na t.č.: 0907 741 898.
S pozdravom,

Monika Märtzová
frontoffice manager

Aurel Rézhegyi

Dobry den, zaujimalo by ma ci je mozny rybolov nedaleko od hotela? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Aurel,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Pre informácie ohľadom možností aktivít v okolí Vám odporúčame si prezrieť sekciu „tipy na výlet“ https://www.zlavomat.sk/akcia/742834-wellness-pobyt-v-srdci-stiavnickych-vrchov?tab=tipy-na-vylet#obsah

Prajeme Vám pekný deň.

Denisa

Dobry den, mam otazku ohladom stravy, co je pod pojmom takeway na izbu (pojem rozumiem), zaujima ma ci je to stale varene v hotelovej restauracii a clovek si vyberie co chce a donesie na izbu, alebo je to objednavane z nejakej inej prevadzky (teda kde je to varene) a je mozne si vybrat (ako z bufetu) a doniest na izbu alebo to je cisto vyber z menu a donaska. A potom je mozny pobyt so psikom, za aku cenu?
A bude otvorene aj wellnes alebo to je do odvolania zavrete? (npr v juni) dakujem

Salamandra resort

Dobrý deň,
stravovanie formou „take away“ znamená v zásade to, že hosť si pripravené jedlo z našej kuchyne vyzdvihne sám. Samozrejme, na požiadanie Vám vieme poskytnúť aj kompletný room servise – to znamená, že jedlo Vám obsluha donesie priamo na Vašu izbu. Stačí si len vybrať :)

S pozdravom

Kravec Peter
frontoffice manager

Stanislava Dojčárová

Dobrý deň, prosím Vás, ponúkate v rámci služieb aj masáže?

Salamandra resort

Dobrý deň, ďakujeme za Váš záujem.
Masáže sú k dispozícii, celú ponuku spolu s cenami nájdete na stránke: https://salamandra.sk/hotelove-sluzby/wellness/procedury/

S pozdravom,

Monika Märtzová
Frontoffice manager

Petra Modrovska

Dobry den

Chcem sa opytat ak chcem zlucit 2 vouchery s akciou 2+1 spolu ako sa to bude zratavat na dni? Ked to vychadza 4 dni 3 noci 1 voucher ale po zratani to vychadza 8 dni 🤔🤔🤔

Zlavomat.sk

Dobrý deň, pani Petra,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, vo variante noc zdarma je už zarátaná noc, ktorá je navyše. Môžete si zakúpiť 2 vouchery, ktoré by dokopy predstavovali pobyt na 6 noci.

Pekný deň Vám prajeme.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore