Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zľava na neviditeľný zubný strojček INVISALIGN – teraz až v 6 pobočkách Family Dental Care

4,8 / 5 Family Dental Care (6 pobočiek) Trnava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Lenka

Dobry den,

chcem sa opytat,aky je rozdiel ked tu na Zlavomate ponukate strojcek za 3399€ plus teda tych 50€ za kupon a na stranke Family dental care je cena tiez 3399€ len teda nemusi clovek kupovat este kupon za + 50 € .
To mi vychadza,ze paradoxne Zlavomat neponuka lacnejsiu cenu,ktora by po zratani bola 3449€.
Ci tu ide iba o zviditelnenie zubnej kliniky?
Ako to teda je prosim Vas?

Family Dental Care

Dobry den, v cene Zlavomatu – tak ako je uvedene, jedna sa o kompletnu liecbu vratane „retainera“ pre zabezpecenie udrziavacej fazy… Tato polozka je v nasom cenniku hodnotena 100Eur, ktora je v pripade Zlavomatu uz zapocitana. Pevne verim, ze vyuzijete najlepsiu cenu na trhu s najlepsim teamom Family Dental Care ;-) Tesime sa na Vas.

Mária

Dobrý večer
Moja 12 ročná vnučka že potrebuje strojček. Chcela by som jej pomôcť ale je to vyššia suma .V akých splátkach je to možné.
Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, pani Mária, ďakujeme za Vašu otázku a záujem o naše ponuky.

Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď. V prípade Vašich otázok sa, prosím, obráťte na poskytovateľa služieb.

Ďakujeme za pochopenie a prajeme Vám pekný zvyšok dňa.

Family Dental Care

Dobrý deň p. Mária, ospravedlňujem sa za oneskorenú odpoveď… štandardne je liečba rozložená do 3splátok v rozpätí cca. 6mesiacov. Spolupracujeme však s viacerými finančnými inštitúciami, ktoré Vám vedia pripraviť financovanie podľa individuálnych potrieb, čiže si môžete nadstaviť mesačnú platbu podľa Vašich možností… v prípade Vášho záujmu nás neváhajte kontaktovať a budeme sa snažiť Vám vyjsť v ústrety. Team FDC.

Lívia

Dobrý deň,

chcem sa opýtať či je možnosť liečby pri zakúpení voucheru aj po termíne 31. 08. 21, resp. v neskoršom termíne alebo je podmienkou, že voucher musí byť uplatnený do uvedeného dátumu?

Vopred Vám veľmi pekne ďakujem za odpoveď ;-)

Family Dental Care

Dobry den, standardne je termin uplatnenia uvedeny na voucheri, avsak staci ak si ho uplatnite u nas a dohodnete si individualne termin, ktory nema obmedzenie… cize ak si voucher uplatnite u nas do 31.8.2021 a dohodnete si vstupnu prehliadku na sept/okt/nov, nie je ziadny problem. liecba je potom obmedzena na obdobie 5rokov. Budeme sa na Vas tesit.

Dari

Dobrý deň. Plati sa aj navyše za jednotlivé konzultácie – pravidelné kontroly? Alebo je to zahrnuté v uvedenej cene ? Ďakujem.

Family Dental Care

Dobrý deň, nie – cena za liečbu je finálna, bez akýchkoľvek ďalších nákladov. Po liečbe nasleduje udržiavacia fáza, kde budete potrebovať udržiavacie dlahy, kde podľa Vášho výberu je cena medzi 80–180€. Inak je všetko all incl. s garanciou na 5r., čiže akékoľvek dodatočné dlahy pri zmenách sú už v cene… držíme palce a tešíme sa na Vás.

Lucia

Dobrý deň, ak si zakúpim voucher na neviditeľný strojček s platnosťou do 31.8. garantujete termín konzultácie do tohto dátumu?
Prosím Vás cca za akú dobu od konzultácie budem mať strojček??
Ďakujem s pozdravom Lucia

Family Dental Care

Dobrý večer, termín konzultácie máte samozrejme garantovaný… ihneď po obdržaní voucheru si zavolajte na našu centrálu a dáne Vám termín podľa Vašej preferencie. Ihneď po konzultácii a naskenovaní rieši náš ortho-team prvý návrh liečby, následne je s Vami konzultovaný a upravovaný… Bežný čas do obdržania “rovnátok” je max. 3mesiace, v záležitosti od počtu odsúhlasovacích kol. Tešíme sa na Vás ;-)

Eva

Dobry den, su za touto zlavou este nejake skryte poplatky?
A co znamena mozte vyuzit na 6 pobockach, ked vyssie odpovedate na otazku, ze sa neda vyuzit zlavu v Kosiciach.

Family Dental Care

…ziadne dalsie poplatky, cena je konecna. FDC siet ma 10pobociek, tuto akciu mozete vyuzit v 6 z nich.

Erik

Dobrý deň, je možné celú liečbu aj s konzultáciou absolvovať v Košiciach?

Ďakujem za odpoveď.

Family Dental Care

Bohuzial nie.

Mária

Dobrý deň, dá sa uplatniť aj v iných pobočkách Family Dental Care alebo len v Bratislava-State mesto ? Ďakujem za odpoveď.

Family Dental Care

Dobrý deň, uvodná konzultácia a nadstavenie liečby sú nutné na centrále, následný priebeh liečby a jej monitorovanie je možné aj na pobočkách. Konkrétny priebeh liečby treba skonzultovať na prvom sedení. 😉

Romana Koláriková

Dobrý deň, ak si zakúpim voucher, absolvujem vstupnú konzultáciu no nakoniec sa pre liečbu nerozhodnem, peniaze za voucher sa mi vrátia, či len ak budem nevhodný kandidát pre liečbu.
Ďakujem za odpoveď

Family Dental Care

Dobrý deň, peniaze vám budú vrátené iba v prípade nevhodnosti na liečbu Invisalign. Po uplatnění voucheru nie je možné vrátiť jeho hodnotu naspäť. Ďakujeme za pochopenie.

Alex

Dobry den,chcela by som sa opytat,ja by som potrebovala vyrovnat iba spodne zuby,ci ta cena je za horne aj dolne,ci by to nebolo lacnejsie ,ked potrebujem iba dolne?dakujem za odpoved

Family Dental Care

Dobrý deň, cena je za Invisalign Full liečbu… Potrebu ľahšej verzie, poprípade iba hornej alebo dolnej čeľuste je treba konzultovať priamo s ortodontom. Doporučujeme preto dohodnúť si konzultáciu na základe zakúpeného voucheru, a v prípade nevhodnosti na liečbu vám Zlavomat poskytneme plnú platbu späť. Sme presvedčení, že pre vás nájdeme vhodné riešenie… Tešíme sa na vašu návštevu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore