Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Čarovný pobyt s wellness v krásnom Rezorte Kamzík v samotnom srdci Ždiaru

Mimoriadne
Mimoriadna ponuka, ktorá patrí medzi 10 % najlepšie hodnotených ponúk na Zľavomate a zároveň má dostatočný počet recenzií.
4,9 / 5
KAMZÍK RESORT** Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Natália Tapferová

Dobrý deň prajem,
chcela by som sa opýtať, ak máte v ponuke pobyty len do konca roka 2021, je možné v prípade nepriaznivej situácie pobyt uplatniť aj v roku 2022?

KAMZÍK RESORT**

Dobrý deň, momentálne Vám neviem povedať čo bude… tieto pobyty je možné stále uplatniť, keďže žiadne radikálne obmedzenia nie sú… avšak ak sa situácia zhorší, verím, že nájdeme nejaké schodné riešenie. Ale až čas ukáže…
S pozdravom Bekešová

Janko, Daška, Katka a Lacinko

Chceme sa poďakovat za príjemný pobyt, výbornú stravu, super obsluhu a hlavne príjemný personál na 1+. Počasie nám opäť vyšlo – nohy ešte bolia po túrach… O rok sme tam opäť, už 5 krát.🙂👫👫

KAMZÍK RESORT**

Dobrý deň. Ďakujeme veľmi pekne za krásne slová. Prajeme všetko dobré a veľmi radi Vás opäť privítame v našom resorte Kamzík.
Pozdravujú Bekešovci a celý kolektív Resortu Kamzík

Kevin

Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať, či je v raňajkách aj možnosť nejakej vegánskej stravy? (nemyslím len ovocie a zeleninu, ale nejaké pečivo bez mlieka/vajec, strukoviny, orechy, rastlinné mlieka a podobne…) vopred ďakujem.

KAMZÍK RESORT**

Dobrý deň, naše raňajky sú naozaj bohaté a prispôsobené hosťom aj s rôznymi diétami a prípadne inými stravovacími návykmi, ale žiaľ, Váš spomenutý výber Vám nevieme z našej strany zabezpečiť, za čo sa Vám ospravedlňujeme.
Prajeme všetko dobré… S pozdravom Bekešová

Zuzana Begáňová

Dobrý deň prosím Vás chcela by som sa spýtať či by sa dalo u Vás ubytovať na jednu noc tento týždeň 12. 8.2021 pre 5 osôb ďakujem pekne za odpoveď a keby to bolo reálne čo potrebujeme ohľadom covid obmedzeniam. Ďakujem.

KAMZÍK RESORT**

Dobrý deň, voľné termíny sú zobrazené v kalendári… žiaľ, od 12.8. je zatiaľ všetko obsadené.
S pozdravom Bekešová

Nina

Dobrý deň, chcela by som sa informovať či je možné dokúpiť si wellness na viac ako jednu hodinu.
Ďakujem vopred za odpoved

KAMZÍK RESORT**

Dobrý deň. Samozrejme je to možné…
S pozdravom Bekešová

Marian Komornik

Je moznost objednat si polpenziu

KAMZÍK RESORT**

Dobrý deň. Samozrejme. To sa dá dohodnúť pri nástupe na pobyt.
S pozdravom
Bekešová

Daniela Hranicova

Dobrý den. Prosím aká je cena za dvoch dospelých plus dve deti (2 a 4 r) na jednu noc vratane ranajok ? Ďakujem

KAMZÍK RESORT**

Dobrý večer, v ponuke ubytovania na portáli zľavomat si zadáte termín a počet osôb a systém Vám automaticky cenu vypočíta. Neviem Vám to s presnosťou povedať, pretože v našej ponuke sú dva druhy ubytovania- izby a apartmány a neviem o aký typ ubytovania máte záujem. Sú tam rozdielne ceny, lebo sa líšia štandardom. Raňajky sú v cene ponuky ubytovania a dieťa do 3 rokov je zadarmo.
S pozdravom Bekešová

Miriam

Dobrý deň, chcem si objednať ponuku – apartmány vrátane leta, ale v kalendári mi vôbec neponúkne júl a august…je to teda vrátane leta alebo nie? Ďakujem vopred za odpoveď.

KAMZÍK RESORT**

Dobrý deň
Áno, je to vrátane leta… apartmány sú už v ponuke (termíny , ktoré Vám neponúkne sú už obsadené)… každý deň aktualizujem kalendár obsadenosti, tak verím, že si nejaký termín vyberiete…
Prajem pekný deň
Bekešová

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore