Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Pobyt pri Liptovskej Mare: nádherná príroda a tichá lokalita, len na skok od auqaparkov a famózna strava

4,4 / 5 Penzión Ravence Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Maca

Dobry den bol by problem ???sme 4 dospeli a mame maleho 2 a pol rocneho vnucika bolo by mozne ho ubytovat ked nemate taku ponuku pre viac osob…ci dieta mate tiez do urciteho veku zadarmo…dakujeme…
A chceli by sme vediet ci vam stale tecie tepla voda a citali sme niektore referencie a chceme sa opytat na hygienu atd …dakujeme predsa budeme spokojnejsi…

Penzión Ravence

Dobrý deň, môžete si zakúpiť mezonet alebo apartmán (obe izby majú 2 pevné lôžka a 2 prístelky) alebo si pre komfort a súkromie objednať 2× 2-lôžkovú izbu. Dieťa do 3 rokov je možné ubytovať bezplatne, kedy môže spať v posteli s rodičmi, alebo si môžete objednať postieľku za cenu 10€/pobyt. Teplá voda nám tečie a na recenzie sme už reagovali – aktuálne tohtoročné recenzie s vysokým hodnotením môžu byť pre Vás nezaujatou zárukou.
S pozdravom personál Ravence

Marta

Dobrý den. Mali by sme záujem o ubytovanie pre 4 dospelé osoby v termíne 2.7.-7.7.2021. Boli by volné dve 2-ložkové izby?
Vdaka za odpoved.

Penzión Ravence

Dobrý deň, ďakujeme za záujem. Dve 2-lôžkové izby sú vo Vami vybranom termíne momentálne voľné, avšak situácia s obsadenosťou sa prirodzene v čase mení. Doporučujeme urobiť rezerváciu cez rezervačný systém vo vybranom termíne čím skôr.
Prajeme pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore