Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Rýdzi nugát vyrobený v Česku: z pistácií, mandlí i lieskových orieškov

Prehľad ponuky

Variant:

160 g Tradičná gianduia – orechová čokoláda (100 % lieskový orech)
Ukončené
7,69 €

V cene variantu:

160 g Tradičná gianduia – orechová čokoláda (100 % lieskový orech)

  • Gianduja z lieskového orecha a mliečnej čokolády vylepšená o karamelizované oriešky
  • Hmotnosť: 160 g
  • Zloženie: Mliečna čokoláda 41% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, sójový lecitín, prírodná vanilka), lieskovooriešková pasta 100% – 32%, pálený lieskový orech (lieskový orech, cukor, glukózový sirup [tzv. hroznový cukor], invertný cukor)
  • Alergény vyznačené tučne
  • Alergény: 6 – sójové bôby, 7 – mliečne výrobky, 8 – orechy
  • Skladujte v tme do 25 ° C. Po otvorení spotrebujte do 2 týždňov.
  • Min. trvanlivosť: 1,5 mesiaca od odoslania (produkt zasielaný čerstvo vyrobený)
  • Vyrobené v Českej republike 

Doručenie:

Osobný odber Zásilkovna (2 373 pobočiek)
3,95 € (6 prac. dní)

Slovenská pošta - balík na poštu
5,49 € (6 prac. dní)

5,0

Úžasné chute, luxusný darček

MUDr. Zuzana
Balíček s mixom všetkých nugátových dobrôt
Produkt prezentovaný na svetových súťažiach
Dodávané vždy čerstvé

Predstavte si dve veci, ktoré milujete, a potom ich spojte dokopy. Čo dostanete? Predsa oriešky v nugáte!

Presne také dobroty vyrába šikovný cukrár Vlad Ryasnyy, ktorý má bohaté skúsenosti napríklad z IF Café alebo prestížneho podniku La Bottega. V ponuke sú mandle s madagarskou vanilkou, pekanové orechy s fleur de sel, pistácie s mandľovým marcipánom a karamelizované lieskové oriešky v nugáte. Nugát je vyrobený zo 100% orechovej pasty a prémiovej čokolády Barry Callebaut.

Tip: Maškrty môžu poslúžiť ako darček pre niekoho blízkeho, nezabudnite si však objednať aj pre seba, aby vám potom nebolo ľúto.

Cukrársky experimentátor Vlad Ryasnyy

Počas štúdia odboru gastronómie na hotelovej škole v Braníku si prešiel nemalým množstvom súťaží a rôznymi praxami v známych pražských podnikoch. Vďaka umiestneniam na predných miestach sa dostal do juniorského národného tímu Českej republiky a prezentoval svoju krajinu na svetových gastronomických súťažiach. Zúčastňoval sa cukrárskych kurzov po celej Európe a zbieral skúsenosti. V súčasnosti ich aplikuje podľa svojich predstáv a vytvára vlastné receptúry.

  • V Českej republike najprv zbieral skúsenosti u italského šéfcukrára Daniela Combi v podniku La Bottega a neskôr v La Cucina.
  • Pracoval ako zástupca šéfa u Ivety Fabešovej v podniku IF Café a zároveň pôsobil ako lektor v cukrárskej akadémii IPPA, kde asistoval cukrárskym majstrom z celého sveta.
  • V súčasnosti je lektorom v cukrárskej akadémii HF Pastry Academy Heleny Fleglovej, kde zdieľa svoje skúsenosti na cukrárskych kurzoch. 

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

GSshop solution s. r. o.

Pražská 1

678 01 Blansko

Česká republika

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore