Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Fotokalendáre rôznych druhov od FotoStory

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Paťa

Dobrý deň ak si zakupim voucher zajtra, objednam kalendar ked mi pride voucher stihne mi prist kalendar este do vianoc?

Fotostory.sk

Dobrý deň.
Vieme Vám ho vyrobiť,len dopravca už negarantuje dodanie do Vianoc. Ak si zvolíte osobné vyzdvihnutie tak tam garantujeme pre všetky objednávky na osobný odber do 20.12.2021.
Veľmi nás mrzí táto situácia ale mamé tiež povynosť určiť dátum do kedy sa garantuje doručenie do Vianoc a to bolo do 15.12.2021. Sa­mozrejme stále vyrábame a odosielame, len termín doručenie Vám nevieme garantovať.
Ďakujem za pochopenie s úctou Andrej Laco

Katarina Semanči

Dobrý deň, dajú sa upravovať aj mená v kalendári?

Fotostory.sk

Dobrý deň,
mená v kalendári sa nedajú upraviť. Je možné dopísať meno. V našom systéme www.fotostory.sk je možné preto vložiť v editore textové pole text, ktorý Vám vyhovuje. Napríklad oslava výročia svadby, narodeniny alebo v písať meno ak nie je v kalendári.
V prípade potreby nás kontaktujte na mobil 0905633171 alebo na email info@fotostory.sk. Ďakujeme.

Žaneta Goleňová

Dobrý deň, chcem sa opýtať kedy mi príde zakúpený woucher, platba bola uskutočnená 26. 11. a voucher ešte neprišiel. Ďakujem.

Fotostory.sk

Dobrý deň, túto informáciu neviem zodpovedať nakoľko voucher predáva ZLAVOMAT. Poprosím kontaktovať predajcu. Ďakujeme. S úctou Andrej Laco

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Žaneta,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Vouchery Vám boli doručené na Vašu e-mailovú adresu v deň platby. Viete ich taktiež nájsť vo Vašom konte na našej stránke. Ak máte problém s nájdením voucherov, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: +421 232 117 3­21 alebo e-mailom na: podpora@zlavomat.sk a vouchery Vám odošleme opäť.

Prajeme Vám pekný deň.

Barbora

Dobry den, chcem sa opytat, kedy najneskor treba zadat objednavku na kalendare (8 kusov), aby stihli prist do vianoc, ak to chcem cez kuriera? Dakujem.

Fotostory.sk

Dobrý večer, poprosíme kalendáre si vytvoriť z predstihom. Je to ideálne nie len pre doručenie ale aj pre Vás 🥰. Aktuálne máme termín dodania cca 5–8 dní priamo ku zákazníkovi t.j. aj s doručením💖.
Preto neviem presne odpovedať. Budeme sa snažiť všetky objednávky do 13–15. decembra 🥰 určite snažiť doručiť do 💕Vianoc. Ďakujeme. S úctou Andrej Laco

Nika

Mozem do tyzdniveho kalendara vlozit v jednom tyzdni aj viacero fotiek, a mat na liste taku akoby mini kolaz?

Fotostory.sk

Pekný deň Vám prajem. Presne ako požadujete tak sa dá vytvoriť koláž viacerých fotiek.
Postup je tak, že vpravo na lište je Objekty pre fotografie, kde si vyberiete vzor napríklad obdĺžnik a pretiahnete do kalendára. Takto si tam môžete dať koľko chcete objektov. Potom si nahrávate fotky do vytvorených objektov. Poprosím vás ak Vám je to zložité môžete nás kontaktovať a radi Vám to vysvetlíme. Poprosím volajte 0905633171 alebo nám napíšte info@fotostory.sk a ozveme sa Vám spätne ak nám zanecháte číslo. Ďakujem a tešíme sa na Váš jedinečný kalendár, ktorý budeme môcť pre Vás vyrobiť. S úctou Andrej Laco.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore