Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Laminácia, microblading obočia alebo botox a lashlift mihalníc

4,5 / 5 Kozmetický salón Klaudia Kinská Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Mária Avorandob

Dobrý deň pri laminacii obočia, je v cene aj vytrhanie obočia alebo je nutné to ešte doplatiť. Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Mária,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, pre bližšie informácie ohľadom Vašej otázky Vám odporúčame sa obrátiť priamo na prevádzku na tel. čísle: +421 903 259 2­33 alebo emailom: kinskaklaudia@gmail.com.

Ďakujeme za pochopenie,
Prajeme Vám pekný deň.

Dominika Fogarašová

Dobry den chcem sa spytat chcela by som u vas absolvovat laminaciu obocia a botox mihalnic lenže dojčim :) viete mi povedat či je to vhodne? Či nemožem mať nejaku reakciu tym že dojčim. Ďakujem :)

Kozmetický salón Klaudia Kinská

Dobrý deň, dojčenie nie je kontraindikácia pri botoxe mihalníc ani pri laminácii obočia. Viete sa kľudne objednať. K:)

Andrea Čintalanová

Dobrý deň,
mám záujem o úpravu obočia a to laminácia + microblading. Dá sa to prosím Vás skombinovať v rámci jednej návštevy alebo to neodporúčate? Môj problém sú dlhé chĺpky, ktoré potrebujú lamináciu, no zároveň riedke obočie.
Ďakujem pekne za odpoveď

Kozmetický salón Klaudia Kinská

Dobrý deň….v každom prípade sú to dve odlišné úpravy obočia , ktoré nie je možné kombinovať vrámci jednej návštevy. Odporúčala by som najskôr microblading a až následne po pár týždňoch lamináciu. K:)

Mirka

Dobrý deň. V kozmetických salónoch sa takmer všade pod pojmom Lash lift rozumie „trvalá na riasy“, ich stočenie cez akúsi natáčku, bez dopĺňania iných. U Vás sa tejto procedúre hovorí Botox? Mám totiž záujem o túto trvalú a z popisu vôbec nie je jasné, že tu niekde ide o doplnenie „umelými“ mihalnicami. Máte to napísané len v odpovedi adresovanej zákazníčke. Ďakujem. Pekný deň. Mirka

Kozmetický salón Klaudia Kinská

Dobrý deň. Áno lash lift je dopĺňanie umelej mihalnice na vlastnú a botox je natočenie a nafarbenie vašich mihalníc. Ďakujem za pripomienku a posnažím sa o nápravu. K:)

Monika Lubuska

Dobry den,

neviem ci spravne rozumiem o co ide pri Lash liftingu. V popise dole je spominane, ze lashlifting je natacanie rias s pridanim vitaminov, zvyraznenie prirodzenych mihalnic. Priamo pri produkte je vsak ze v cene je lepenie umelych mihalnic a o natacani ani zmienky. Nejde prosim o chybu v popise?

Kozmetický salón Klaudia Kinská

Dobrý deň,
Lash lift je predĺženie a zahustenie mihalníc lepením jednotlivo umelej mihalnice na prirodzenú. Botox na mihalnice je natočenie, zafarbenie a výživa prirodzených mihalníc.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore