Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Bezbolestná operácia oboch očí femtosekundovým alebo excimerovým laserom

4,9 / 5 3F - Mikrochirurgia oka Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Eva Vlasáková

Dobrý deň, vítam túto informáciu veľmi pozitívne. Mám 46 ročnú dcéru, nosí okuliare už od detstva-od 7 rokov.

3F - Mikrochirurgia oka

Dobrý deň, vzhľadom na vek vašej dcéry je potrebné kompletné vyšetrenie, aby sme mohli určiť aký typ operácie je pre ňu najvhodnejší a v akej cene. Laserové operácie sú vhodné len do 40 rokov a teda ona už na operáciu nie je vhodná, ale sú iné operačné možnosti odstránenia dioptrií, aj implantácia vnútroočných šošoviek. Pre bližšie informácie volajte 0915 902 057, 055/2851721, je potrebné sa objednať. Všetky potrebné informácie vrátane cien Vám povieme telefonicky.
Pekný deň, 3f

ANNA MOSEROVÁ

Dobrý deň, mám 71 rokov, šedý zákal, 3,5 dioptrické okuliare: či operovať; Pri kontrole 2021 povedala lekárka, že ešte nie.

3F - Mikrochirurgia oka

Dobrý deň, vzhľadom na šedý zákal je potrebné kompletné vyšetrenie, aby sme mohli určiť aký typ šošovky je pre Vás najvhodnejší a v akej cene. Pre bližšie informácie volajte 0915 902 057, 055/2851721, je potrebné sa objednať. Všetky potrebné informácie vrátane cien Vám povieme telefonicky.
Pekný deň, 3f.

Andrea

Dobrý deň,mám 41 rokov,krát­kozrakosť-2,75 a –2,5 (astigmatizmus vrátane 0,5).
Je pre mňa vhodná niektorá z lás.operacii?
Dakujem

3F - Mikrochirurgia oka

Dobrý deň,
vo vašom prípade po konzultácii s MUDr. Lenartovou vám operáciu už neodporúčame, veľmi rýchlo sa preklopíte do plus dioptrií a teda budete nosiť okuliare na čítanie.
Pekný deň, 3f.

Eugen

Píše sa že operujete krátkozrakosť aj dalekozrakost ale ked som vam volal ci viete operovat plusove dieoptrie dostal som odpoved ze nie…tak ako to je ? Momentálne som si vybral inu kliniku na operáciu

3F - Mikrochirurgia oka

Dobrý deň,
operujeme aj plus aj mínus dioptrie, ale vhodnosť operácie sa odvíja aj od veku a diagnóz pacienta.
Laserové operácie sú vhodné do 40 rokov a len pri mínus dioptriách, ale sú iné operačné možnosti odstránenia dioptrií, aj implantácia vnútroočných šošoviek a pri tomto zákroku sa viete zbaviť aj plus dioptrií, avšak aj táto operácia má určité podmienky, ktoré ak nespĺňate tak na operáciu nie ste vhodný. Neoperujeme za každú cenu, hlavne nám ide o pooperačnú kvalitu zraku pre pacienta.
Pekný deň, 3f.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore