Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Pobyt v Hoteli PIERIS*** v krásnom horskom prostredí Podbanského + vstup do najväčšieho wellness Grand hotela PERMON****

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Hotel PIERIS*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Pavol Kováts

Dobrý deň, dá sa pobyt zaplatiť aj prevodom z účtu, alebo len priamo platobnou kartou?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Pobyt sa dá uhradiť aj priamo kreditnou kartou a aj bankovým prevodom. Pre bližšie informácie kontaktujte prosím Zľavomat na adrese podpora@zlavomat.sk . S pozdravom kolektív hotela Pieris***.

Z. Altoffová

Dobrý deň. Chceme si zakúpiť pobyt pre dve osoby na dve noci . Pri takomto pobyte máme voľný vstup do wellness v hoteli Permon 2 krát pre dve osoby na pobyt, alebo 2 krát na pobyt? ( takže 1 krát na osobu) A aké sú otváracie hodiny wellness v hoteli Permon mimo prázdnin? Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň. V pobyte na dve noci máte 2 x celodenný vstup do wellness hotela Permon**** – pre každú dospelú osobu. Otváracie hodiny wellness centra sú 10:00 – 21:30 denne okrem stredy, v stredu sú otváracie hodiny 13:00 – 21:30 hod.. S pozdravom kolektív hotela Pieris***.

Nikola Predmeská

Takže súčasťou voucheru je aj vstup do sáun vonku áno ?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň. Áno, ak sa uvádza v popise pobytu na Zľavomate – v cene pobytu je vstup do wellness hotela Permon**** (podľa počtu prenocovaní) – t.j. aj do vnútornej a aj do vonkajšej časti. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Nikola Predmeská

Dobrý deň, prosím Vás pri zakúpení tohto voucheru nie je súčasťou kúpanie von v hoteli Permon ? Ďakujem za odpoveď

Hotel PIERIS***

Dobrý deň. V hoteli Permon**** sa nenachádza vonkajší bazén, len vnútorný plavecký bazén, detský bazénik a dojazdový bazén pri tobogáne a šmýkačke. Vo vonkajšej časti sa nachádzajú len sauny, vírivky a jazierko. Presný popis či sa nachádza vo wellness hotela Permon**** je aj na stránke Zľavomatu, prípadne na stránke hotela – link:
https://www.podbanskeresort.sk/wellness/svet-bazenov/ https://www.podbanskeresort.sk/wellness/saunovy-raj/sauna-paradise/
S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Eva

Dobrý podvečer, chcem sa informovať , či máte voľnú izbu pre dve osoby v čase od utorka 17.8.2022 – štvrtku 19.7.2022.
Ďakujem za informáciu

Hotel PIERIS***

Dobrý deň. Vo Vami uvedený termín je hotela plne obsadený. Pri záujme o kúpu voucheru cez Zľavomat si môžete vybrať konkrétny voucher (podľa typu izby a stravy) a zvoliť možnosť „vybrať termín“ – následne sa Vám zobrazia všetky dostupné termíny pre uvedený typ voucheru (vyznačené tmavou farbou). Údaje sú aktuálne. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Petra

Dobrý deň,

Chcela by som sa spýtať, do akého dátumu bude v letnej sezóne 2022 v hoteli po večeroch aj živá hudba, prípadne v ktoré dni býva. Minulý rok sme boli u vás cez prvý septembrový týždeň a žiaľ takýto program už nebol, tento rok pravdepodobne prídeme posledný augustový víkend.. vopred ďakujem za info.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň. Živá hudba býva počas letných prázdnin každý večer od 18:00 do 22:00 hod.. Počas školského roka býva spravidla v piatky a soboty. S pozdravom kolektív hotela Pieris***.

Dominika Vašková

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či pri ubytovaní v Pieris môžu deti využívať animácie v Permone? Vďaka

Hotel PIERIS***

Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu otázku. Áno, ubytovaní hostia hotela Pieris*** môžu využívať animácie, detský kútik a detské ihrisko v hoteli Permon****. Je potrebné mať so sebou hotelový preukaz, ktorý dostanete pri nástupe na recepcii hotela Pieris. S úctou kolektív hotela Pieris.

Daniela Mendelova

Dobrý deň, je možné doobjednať plnú penziu? Resp. Využiť možnosť obeda v hoteli permon?ak áno za aký poplatok? Dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu otázku. Obed v hoteli Pieris*** (formou trojchodového menu) je možné využiť za doplatok 12,00 Eur/dosp. osoba a 6,00 Eur/dieťa 2–12 rokov – záujem o obedy je potrebné nahlásiť pred nástupom na pobyt, resp. na recepcii pri check-ine. Prípadne sa dá využiť ponuka á la carde – výber z jedálneho lístka. Obed á la carde sa dá zakúpiť aj v kolibe Permoník, prípadne priamo na mieste v hoteli Permon**** – cena závisí od vybraného jedla. S úctou kolektív hotela Pieris***.

Silvia Beňušová

Dobrý deň sa môžem spýtať chceli ubytovať v hoteli Pieris ktoré termíny sú voľne by som chcel od 1-veho do 4-teho augusta s pozdravom Silvia Beňušová

Hotel PIERIS***

Dobrý deň z hotela Pieris***,
v danom termíne ešte máme k dispozícii jednolôžkovú izbu (s rozložiteľným lôžkom vhodným pre 2 dosp. osoby).
V prípade záujmu o preverenie iného termínu nás neváhajte kontaktovať telefonicky.

Marián Orihel

Dobrý deň, mám z časopisu kupón s 50 % zľavou vo vašom hoteli pre dve osoby na dve noci za sumu 330,– eur v apartmáne Suite mini Standard/Superior. Predbežne chcem zistiť či na termín od 29.7. 2022 do 31.7.2022 máte voľný tento apartmán a či sa stačí potom objednať a rezervovať telefonicky. Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, tento kupón nie je možné využiť cez zľavomat. Prosíme Vás, aby ste nás kontaktovali telefonicky, prípadne emailom. Ďakujeme.

Katarína

Dobrý deň, dajú sa prosím zapožičať bicykle?

Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, bicykle sa konkrétne nedajú zapožičať u nás v hoteli Pieris*** ale je možnosť ich zapožičať v Grand hoteli Permon****.

Martin

Dobrý deň, je možné si uplatniť rekreačný príspevok pre zamestnávateľa?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Martin,
doklad o absolvovaní pobytu pre zamestnávateľa na účel čerpania rekreačného príspevku je možné vystaviť na meno ubytovanej osoby až po realizovaní pobytu, pri odchode z hotela na recepcii.
S pozdravom a prianím pekného dňa Kolektív hotela Pieris***

Roman

Zdravím, dostane sa na izbu aj vozíčkar? Je možné skovať na noc bicykel?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Roman,
izby na druhom a vyššom poschodí sú dostupné výťahom a teda je na nich možné ubytovanie aj pre osoby na invalidnom vozíčku. Bicykle je možné v hoteli uschovať.
S pozdravom a prianím pekného dňa
Kolektív hotela Pieris***

Marek Krajčovič

Dobrý den, na zlavomate mame peniaze v kreditoch ktore sa daju vyuzit nad 400€. Chceme si zarezervovat u Vas 2 noci s 2 detmi ale zaplatit vieme len za jedno ( dalsie sa plati na recepcii ). Cize dokopy to mame realne nad 400€ ale cez zlavomat platime sumu pod 400€ kedze 1 dieta sa plati az na recepcii a tym padom nevieme vyuzit peniaze v kreditoch. Da sa to nejakym sposobom spravit?
Vopred dakujem za odpoved.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, žiaľ v objednávke na zľavomate viete pridať len 1 dieťa a to druhé ako ste uviedol sa dopláca až na recepcii. Nie je možné to nejako zmeniť.

Milan S.

Dobrý deň, chcem sa spýtať, chcem sa ubytovať ako 1 osoba (som vdovec) ale zľavomať má ponuke iba 2 osobové pobyty – čo my poradíte. Ď.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň. Cez Zľavomat sa dá zakúpiť voucher pre minimálne dve osoby. V prípade záujmu o pobyt len pre jednu osobu kontaktujte priamo hotel Pieris*** – na adrese rezervacie@hotelpieris.sk . Do e-mailu uveďte termín pobytu, o ktorý máte záujem. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Matúš

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať že keď si zarezervujem pobyt na 2 dní(1 noc) tak môžem v jeden deň využiť celodenný vstup do wellness v hotele Permon a na deň druhý môžem využiť wellness hotela pieris v cene? Za odpoveď ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň z hotela Pieris. V cene pobytu na jednu noc je 1 x celodenný vstup do wellness hotela Permon, ktorý môžete využiť buď v deň nástupu (nárok na služby je až po ubytovaní sa) alebo v deň odchodu (po odubytovaní sa na recepcii). Vstup do wellness hotela Pieris*** je možný v deň nástupu v rámci otváracích hodín, v deň odchodu max. do 16:00 hod. po odubytovaní sa na recepcii. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Lenka

Dobry den,

Radi by sme sli 2 dospeli a 2 deti. Je moznost nejakej rodinnej izby, alebo si musim zarezervovat 2 samostatne izby. Dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň z hotela Pieris. Pre rodiny s deťmi ponúkame izbu Suite Mini Standard/Superior – v izbe je spálňa a menšia obývacia miestnosť s rozťahovacím gaučom, vhodným ako prístelka pre dve deti vo veku okolo 12 rokov. Cez Zľavomat sa dá zakúpiť voucher pre max. tri osoby, ďalšiu osobu (dieťa) je potrebné uviesť do poznámky aj s jej vekom. Doplatok za ňu bude na recepcii hotela Pieris. Doplatky sú uvedené na stránke Zľavomatu. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Alica

Dobrý deň pri ubytovaní s dieťaťom do jedného roku je možné zapožičať detskú postieľku?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň z hotela Pieris. Detskú postieľku vieme samozrejme zapožičať, poprosíme túto požiadavku zadať pri rezervácii pobytu do poznámky. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Zuzka S

Dobrý deň, môžem sa opýtať ako dlho by mi trvalo dostáť sa z hotelu Pieris do hotelu Permon na pešo?
Vopred ďakujem za odpoveď.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň,
vzdialenosť medzi hotelmi je 1,2 km, približne 10–15 minút chôdze. S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív hotela Pieris***

jaro

Dobry den,
prepacte,chcem sa opytat ci sa da k vam dostat aj bez auta.Existuje nejake dopravne spojenie zo stanice vlaku? Chcem kupit u vas pobyt pre 2 osoby na 2 noci.Dakujem J.H.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň. Jediné dostupné spojenie je autobusové a to buď z Liptovského Mikuláša alebo Liptovského Hrádku. Autobus z Liptovského Mikuláša odchádza 14:20 hod., z Liptovského Mikuláša 14:44 hod. – cieľová stanica je Pribylina, Permon. Z hotela Permon**** je možný bezplatný odvoz do hotela Pieris*** – po príchode je potrebné ísť na recepciu hotela Permon**** a požiadať o odvoz do hotela Pieris. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Alexej Buzinkay

Chcel by som mala psytat či bude niekedy v hoteli pieris***tobogan alebo či zväčšíte wellness niekedy

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Buzinkay, momentálne nemáme k dispozícii informácie o plánovanom rozširovaní wellness Pieris. S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív hotela Pieris***

Alexej Buzinkay

Dobrý deň chcel by som sa spýtať v hoteli permon**** sa dá kúpať aj vonku či len vo vnútri?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Buzinkay, kúpanie je možné len vo vnútorných priestoroch. S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív hotela Pieris***

Alexandra Buzinkayová

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či sú v hoteli povolené domáce zvieratá?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Buzinkayová,
ubytovanie so zvieratami povolené nie je.
S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív hotela Pieris***

Martin

Dobry den je mozne vyuzivat ten wellness v permone aj v den odchodu napr ze sa odhlasime z hotela o 10.00a pojdeme do wellnesu do 15.00 kedze to plati cely den lebo inak neviem ako to u vas funguje pri ubytovani na jednu noc

Hotel PIERIS***

Dobrý deň. Pri pobyte na jednu noc máte v cene 1 x celodenný vstup do wellness hotela Permon**** (v rámci prevádzkovej doby). Tento vstup je možné využiť v deň nástupu (od ubytovania sa) alebo v deň odchodu (po odubytovaní sa). S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív hotela Pieris***

Slavomír

Dobrý deň, chcem sa opýtať na úplné prevádzkové hodiny wellness. Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň z hotela Pieris,
nižšie Vám posielame otváracie hodiny hotelového wellness komplexu PERMON'S PARADISE:

BAZÉN na ranné plávanie
pondelok – nedeľa 07:00 – 10:00 hod.

AQUA & KIDSS´ & SAUNA Paradise
pondelok – nedeľa (okrem: utorka) 10:00 – 21:30 hod.
utorok (neplatí: počas prázdnin SR) 13:00 – 21:30 hod.

Vstup do SAUNA Paradise len pre dospelé osoby pondelok – nedeľa 18:30 – 21:30 hod.
Vstup do SAUNA Paradise pre deti vo veku 6–12 rokov pondelok – nedeľa do 18:00 hod.

Neubytovaným hosťom je vstup do hotela, vrátane wellness komplexu Permon´s Paradise zakázaný.

S pozdravom a prianím pekného dňa, kolektív hotela Pieris

Virgil Simonutti

Chcel by som sa opýtať na termín rezervácie od 14.4. do 18.4.2022 pre dve dospele osoby.Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň z hotela Pieris,
v termíne 14.04.–18.04.2022 žiaľ nie je možné vouchery uplatniť.

S pozdravom a prianím pekného dňa,
kolektív hotela Pieris

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore