Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Oxygeneo terapia s rádiofrekvenciou pre spevnenú a omladenú pleť bez chirurgického zákroku

4,2 / 5 Beauty Exklusiv Bratislava  (mapa)

Hodnotenie podniku Beauty Exklusiv

4,2 19×
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Podrobné hodnotenie
Kvalita služieb 4,3
85%
Prostredie 4,1
82.352%
Priebeh rezervácie 4,3
85%
Personál 4,3
86.25%

Filtre
Recenzia zákazníkov

Ťažká komunikácia, nedostala som odpoved na 4 sms, trvalo mesiac kym sa mi podarilo rezervovať termín. Obočie nebolo konzultované, nebola som spokojná s výsledkom.

Hodnotené: 27. apríla 2023
Hodnotená ponuka: Laminácia obočia alebo Lash Lift v salóne Exklusiv

Dobrá lokalita aj dostupnosť do hotela Bratislava. Bezproblémová rezervácia. Odborné vysvetlenie aj odstránenie výrastku.

Moja predstava salónu „Exklusiv“ je však úplne iná. Priestor bol malý, počas mojej návštevy a vykonávania zákroku boli v miestnosti iné zákazníčky, čo pôsobilo rušivo. Je čo zlepšovať.

Hodnotené: 26. februára 2023
Hodnotená ponuka: Laserové odstránenie kožného výrastku v salóne Exklusiv

nič

Celkový dojem zo salónu: už pri príchode sme dve čakali v predsieni nemali sme si ani kde zložiť veci a nie si vôbec sadnúť. Prístup pani doktorky vyzeral zo začiatku profesionálny ale keď sa mi po botoxe ani do 2 týždňov nedostavil efekt potom sa ukázal prístup . Po telefonickom kontakte mi bolo povedané, že nie každému sa dostaví efekt ale zatiaľ po 4 aplikáciách sa vždy dostavil a to už po 4 – 5 dní potom mi bolo povedané, že p. doktorka ide na operáciu tak, že nemá voľno aby mi botox zopakovala a keď som jej poslala foto tak ani po dvoch týždňoch si nebola schopná fotky pozrieť a vyjadriť sa tak, že z mojej strany zbytočne vyhodené peniaze stálo ma to 90,–€ a efekt žiadny. Bohužiaľ. myslela som si, že ak si dajú akciu na zľavový portál tak je to pre to aby si získali zákazníka.

Hodnotené: 30. novembra 2022
Hodnotená ponuka: Zbavte sa vrások a majte hladšiu pleť s botulotoxínom

Pristup lekarky na mieste super, aj osetrenie super.

Trochu bol problém s rezerváciou terminu, nevedela som sa tam dovolat, ani na mail neodpovedali. Asi az po troch tyzdnoch sa to podarilo.

Hodnotené: 17. novembra 2022
Hodnotená ponuka: Laserové odstránenie kožného výrastku v salóne Exklusiv

Naozaj musím povedať že mihalnice vyzerali skvelo, ale len PRVÝ DEŇ!!

Prvý problém bol sa vôbec objednať. Keď sa mi to podarilo tak pani ochorela poviem si Ok, ale zavolať, že už robí nehrozilo. Ak ste sa nedovolali nikto vám nezavolal naspäť, veď načo. Mihalnice vydržali JEDEN DEŇ. Boli prilepené na viečku a nie na mihalniciach. Možno sa v tom nevyznám a má to tak byť, ale každopádne pichalo to keď som zavrela oko. A ťahalo mi to viečka. Inde sa mi to ešte nestalo. Na druhý deň ráno som mala asi polku mihalnic na jednom oku preč. A tak som písala pani komzmetičke či je to v záruke alebo čo. Povedala mi, že je odcestovaná, a vracia sa v piatok a robí až v pondelok (písala som jej v stredu). Čomu úplne rozumiem a tak som ju poprosila, že keďže na jednom oku nemám skoro nič nech sa mi potom ozve kedy si na mňa nájde čas. Doteraz nič(teda 10 dní bez mihalnic na jednom oku). A to nehovorím o tom že som mala alergickú reakciu a opuchnuté oko asi 3 dni po aplikácii. Naozaj Ďakujem a už ani opravu radšej nechcem!

 Vyjadrenie podniku
Pred 2 rokmi
Hodnotené: 1. októbra 2022
Hodnotená ponuka: Laminácia obočia, Lash Lift alebo 1D mihalnice

Pani bola veľmi zlatá, pýtala sa ma počas procesu či je všetko v poriadku a pod.

Lash Lift a taktiež farbenie mihalníc neboli pozorované už poobede dňa zákroku.

 Vyjadrenie podniku
Pred 2 rokmi

Dobrý deň , to Nás veľmi mrzi na každu zákazničku používame rovnaký postup a rovnaku značku produktov . Snažíme sa vyberať tie najlepšie. AK bol nejaký problém hneď v ten den Vašej procedúry mohla ste Nás kľudne kontaktovať a určite by sme to napravili a pozreli sa nato .

Hodnotené: 21. augusta 2022
Hodnotená ponuka: Laminácia obočia, Lash Lift alebo 1D mihalnice

velmi pekny a profesionalny pristup

Hodnotené: 9. júla 2022
Hodnotená ponuka: Laserové odstránenie kožného výrastku v salóne Exklusiv

Vsetko, uzasne sikovna pani Doktorka

Hodnotené: 4. júna 2022
Hodnotená ponuka: Výplň vrások a modelácia lícnych kostí v Beauty Exklusiv

Veľmi sa mi páčil profesionálny a zodpovedný prístup Editky, ktorá mi vysvetlila všetko do podrobna. Ako u nich prebieha aplikácia kyseliny, o aký typ kyseliny sa jedna a akú by mala mat účinnú dobu, čím znecitlivujú pery, kto mi bude aplikáciu kyseliny vykonávať. To, že to robí rovnako milá, zhovievavá a profesionálna doktorka a najmä neurologička a nie čisto len dermatovenerologička ma ešte viac upokojilo, najmä z dôvodu, že som už predtým bola niekde inde, kde nesplnili požiadavku podľa mojich predstáv. Táto šikovná pani doktorka mi tie pery nie len urobila zvodné, ale mi ich aj napravila a dala do poriadku, keďže mi v predošlej KLINIKE urobili pery krivé. Je to naozaj exkluzívny salón, kde ich služby naozaj stoja za to a cenovo sú veľmi adekvátne daným službám. O pár dní na to som išla k Editke na ošetrenie tváre americkou kozmetikou (nakoľko mám jazvy po akné) a výsledok bol vidieť hneď po prvom raze, už netrpezlivo čakám na svoj kozmetický set od tejto americkej značky a ak môžem povedať za mňa všetkými desiatimi ÁNO! Lebo po tomto ošetrení sa Vám nie len začnú sťahovať a sceľovať jazvy, ale môžete sa ísť kľudne vystavovať slnečnému žiareniu, lebo kozmetika má v sebe aj UV faktor a laserové odstránenie jaziev je nie len nepríjemné, ale dá sa vykonávať len na jeseň/zimu (inak Vám hrozia pigmentové škvrny) a takto si viete aj ošetriť jazvy a rovno s tým aj nechať prácu na slniečko. Tvár si len tak nevymeníte a som rada, že som po desiatich rokoch našla odborníčky, ktoré to baví a robia, čo môžu, aby Vám pomohli :-) P.S.: Aj s ojebnaním termínu – no problem.

Hodnotené: 6. mája 2022
Hodnotená ponuka: Výplň a modelácia pier kyselinou hyalurónovou

všetko

Hodnotené: 21. apríla 2022
Hodnotená ponuka: Laserové odstránenie kožného výrastku v salóne Exklusiv
Niektoré hodnotenia sme vynechali, pretože neobsahujú slovný popis.
Hore