Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Profesionálna technická a emisná kontrola osobného vozidla s vyzdvihnutím vozidla ZADARMO

4,8 / 5 STK Biskupice Bratislava  (mapa)

Hodnotenie podniku STK Biskupice

4,8 174×
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Podrobné hodnotenie
Prostredie 4,8
95.79%
Priebeh rezervácie 4,8
96.06%
Personál 4,7
94.586%
Kvalita služieb 4,7
93.436%

Filtre
Recenzia zákazníkov

Využila som možnosť pickup servisu a môžem len odporučiť. Maximálna spokojnosť.

O auto sa starám – vždy keď je potrebné niečo vymeniť tak to vymením… Bol som si istý, že auto STK prejde ľavou zadnou ale ako sa hovorí – kto chce psa bit, palicu si nájde… Poškodená prachovka na ramene predného kolesa, miniatúrne popukanie na zadnom ramene (silentbloku) kolesa… Keby sa auto rozpadlo, bol šrot, nestaral som sa… Ale aj technik musel vidieť napr. komplet nové brzdy, nové pruženie… Na tom aute sa nešetrí… Perlou bolo spätné zrkadlo, ktoré mi asi niekto zavadil na parkovisku – dovtedy som to ani neregistroval. Funguje bez jedinej chyby iba bol z neho kúsok vyštrbený. Technik to označil ako VÁŽNU závadu!? „Niektoré z predpísaných spätných zrkadiel alebo iných zariadení je nefunkčné, poškodené, uvoľnené alebo zle upevnené natoľko, že neplní svoju funkciu.“ a „Vážne poškodené rozptylové sklá smerového alebo výstražného svietidla (vplyv na vyžarované svetlo).“ Na technikovi bolo vidno, ako chcel silou mocou nájsť nejakú ďalšiu chybu – snažil sa auto pochovať aj na emisnej, keď stojac vonku mimo auta sa neunúval nastúpiť a zošliapol plyn na podlahu – otáčky na maximum slastne dúfajúc, že mi nedá ani emisnú… Žiaľ nevyšlo mu to a aj napriek tomu nenameral nijaké emisie…

Záver: danej stanici sa oblúkom vyhnite… Dajú vám pocítiť, že ste zo zľavomatu a čo ste chceli ušetriť, tak zaplatíte inde lebo sa na STK budete musieť vrátiť ešte raz…

PS: na inej stanici iba krútili hlavou… Auto pochválili, v akom je dobrom stave a nerozumeli tomu, ako to niekto mohol posúdiť ako vážne závady.

Komunikacia a celkova rezervacia bola fajn.

4 rocne benzinove auto, ktore bolo po velkej servisnej prehliadke nepreslo emisnou. Pri EK som nebola, lebo som vyuzila sluzbu vyzdvihnutia auta. Poslali ma do servisu, kde mi vsetko pozreli a nic nenasli. Na opakovanu EK som sla uz inde s tym, ze mam idealne vysledky.
Mam teda zmiesane pocity a tomuto stredisku sa radsej vyhnem.

Cena

Všetko v poriadku, rýchle objednanie, korektný prístup.

Šikovný pán, ďakujem za STK.

prostredie, pristup k zakaznikovi, prijimacia kancelaria a na zaver kavicka. Za mna asi najkrajsia a najcistejsia STK na akej som bol. O dva roky urcite pridem opat.

Pick up servis, milý personál, odporúčam

Pick Up servis je výborná vec ak ste napr. v práci :-). Bola som si neistá či mi zavolajú kvôli odovzdaniu auta, ale ráno po ôsmej som mala telefonát a krásne sme si všetko so zákazníckou podporou odkomunikovali. Prišiel milý a pozitívny vodič/ technik a auto bolo komplet vybavené „kozmickou“ rýchlosťou.
Prevádzku poznám i osobne a vyzerá parádne a profesionálne.

Prijemne prostredie aj personal.

Poloha rezervácia…

Prostredie podniku neviem ohodnotiť, lebo som tam nebola, nakoľko technik prišiel pre auto a po obhliadke mi ho aj doviezol domov. Bola som spokojná s prístupom aj vykonanou prácou.

Nemám nič, čo by som vytkla.

Profesionálny pristup

Niektoré hodnotenia sme vynechali, pretože neobsahujú slovný popis.
Hore