Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Neinvazívny lifting tváre tekutými kolagénovými niťami

4,8 / 5 Infinite Beauty Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Renáta

Dobrý deň, chcem sa spýtať, ak som mala aplikovanú kyselinu hyaluronovú, je možná aj aplikácia niti, respektíve po akej dobe je možné absolvovať?

Infinite Beauty

Dobrý den, to ste sa mala informovat tam, kde vam aplikovali kyselinu hyaluronovu, ze ake su odporucania po injekcnej aplikacii. Ja injekcne neaplikujem, takze presne vam nepoviem, ale urcite by som pockala aspon mesiac. Ale ked ste nebola spokojna s invazicnym (injekcným) osetrenim, necakajte zazrak, ze neinvazivne zapracovanie bude lepsie. Toto ide len cez pokozku, injekcne ide do hlbky.

Ingrida Rošáková

Dobry den, neviem sa nikde dopatrat informacie aka je doba trvania ucinku tohto zakroku. Je pisane len odporucanie opakovania. Dakujem krasne

Infinite Beauty

Dobrý den, po jednom ošetrení kolageove nite vydržia cca 1 mesiac, potom sa z tváre začnu strácať. Preto je potrebných viac ošetrení (aspon 3×), aby potom efekt vydržal cca 6 mesiacov.

Anna Tipplova

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je táto procedúra účinná aj pre vek 70 rokov. Ďakujem.

Infinite Beauty

Dobrý den,
na veku nezalezi, ale na pleti. Liftingom kolagenovymi nitami sa plet prekrvi, hydratuje, zjednoti sa ton farby pleti, plet sa spevni, vypne, jemne vrásky zmiznu, ale hlboke vrasky sa odstranit nedaju.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore