Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Kompletné umytie vášho fára: Interiér, exteriér, tepovanie aj vosk

4,7 / 5 Wash2Shine Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Jana M.

Dobry den,
chcela by som sa opytat na kompletne cistenie aj s tepovanim, ci je mozne k tomu vystavit aj fakturu (doklad), aby som si to mohla dat do uctovnictva. Dakujem. Jana

Wash2Shine


Dobrý de, áno samozrejme vám k tomu vystavíme doklad ktorý budete môcť dať následne do účtovníctva. Ďakujem a prajem pekný deň.

Dominik

Dobrý deň. Rád by som sa opýtal, či v balíčku „Kompletné čistenie Interiéru a Exteriéru + tepovanie sedadiel a čalúnenia + voskovanie“, je možnosť v prípade koženého interiéru, nahradiť tepovanie sedadiel ručným čistením kože, alebo je pre túto službu nutné dokúpiť iný program dodatočne? Ďakujem za odpoveď. :)

Wash2Shine


Dobrý deň, v tomto konkrétnom balíku je automaticky zahrnuté čistenie koženého interiéru. Samozrejme by sme vytepovali koberce a koberčeky a vyčistili a naimpregnovali kožené sedačky a všetky kožené časti v interiéri. Ďakujeme a prajeme pekný deň. Wash2Shine

Radoslav Ivanic

Dobry den, ktory program pre interier odporucate zvolit pri sedackach calunene alcantarov? Je vhodne tepovanie?

Dakujem.

Wash2Shine


Dobrý deň, pri sedačkách ktoré majú alcantaru doporučujeme balíček "čistenie Kompletné čistenie koženého Interiéru respektíve Kompletné čistenie Interiéru s tepovaním. Samozrejme sedačky na ktorých je alcantara netepujeme ale čistíme ich ručne. A na čistenie tohto druhu kože používame výhradne čistiace prostriedky od značky AutoGlym. Pre ďalšie otázky alebo pre pomoc pri rozhodovaní sa ohľadom zakúpenia niektorého balíku nás neváhajte kontaktovať.



Ďakujeme a prajeme pekný deň. Wash2Shine

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore