Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Vášeň na parkete: Kurz argentínskeho tanga pre začiatočníkov

4,9 / 5 DanceArt Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Katarina

Dobry den, v akych casoch sa kurz uskutocnuje? Kolko ludi sa pocita, ze bude na hodine? Dakujem za odpoved

DanceArt


Dobry den,



predpokladany termin kurzu je streda alebo stvrtok okolo 19.00. Minimalny pocet ucastnikov je 4 pary maximalny pocet je 10 parov.



DanceArt

D.

Zaujíma ma či, sa zrealizuje kurz aj pri nízkom záujme klientov resp. či je z vašej strany garancia, že objednaný a vopred vyplatený kurz tanca ako darček bude zrealizovaný a sa uskutoční za každých okolností a budú dodržané podmienky pri objednávke. Ďakujem.

DanceArt


Dobrý deň, je potrebné sa na kurz prihlásiť a dohodnúť sa pomocou emailu danceartbratislava@gmail.com . Kurzy otvárame priebežne.

D.

Chcem sa opýtať na platnosť terminu kurzu. Ak je uvedená platnosť do 31.10.2023 je to tento uvedený termín viazaný na absolvovanie minimálne prvej lekcie do 31.10.2023 resp. je podmienkou zrealizovať do 10/2023 celý kurz? Teda nie je dôležité kedy sa dokončí úplne celý kurz alebo je to vecou dohody? Kurz plánujem ako darčekový poukaz mladomanželom s termínom svadby v polovici 9/2023 a predpokladám, že z časového hľadiska by vedeli zabsolvovat všetky hodiny tanga. Ďakujem

DanceArt


Dobrý deň, do 31.10.2023 je potrebné aktivovať voucher a absolvovať prvú lekciu z 8. Je potrebné sa na kurz prihlásiť a dohodnúť sa pomocou emailu danceartbratislava@gmail.com

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore