Pôvodná už ukončená ponuka

Celodenný neobmedzený vstup do zábavného parku OBROVO v Čutkovskej doline pri Ružomberku

4,2 / 5 OBROVO Ružomberok  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku OBROVO

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

Krásne prostredie, veľmi milé, ochotné a trpezlive dievčatá. 8 ročná dcéra sa zabavila. Perfektný…

Dasa
Neobmedzený vstup na celý deň s možnosťou návratu
Pri vstupe 1 dieťaťa až 2 dospelé osoby ZADARMO
Množstvo atrakcií pre všetky vekové kategórie
Varianty (1)

Termín

Platnosť do 30. 9. 2023.

V cene

1× Celodenný neobmedzený vstup do zábavného parku OBROVO pre 1 dieťa

  • Voucher platí pre 1 dieťa
  • Vstup je platný na celý deň (v čase otváracích hodín) – areál môžete opustiť a vrátiť sa späť
  • S každým dieťaťom s voucherom 2 dospelé osoby ZADARMO
  • OBROVO je vhodné pre deti do 12 rokov 

Obmedzenie

  • Voucher je možné využiť v termíne do 30. 9. 2023 (vrátane).
  • Voucher je možné využiť v mesiacoch MÁJ, JÚN a SEPTEMBER iba počas víkendov (SOBOTA a NEDEĽA) v čase otváracích hodín.
  • Voucher je možné využiť počas letných prázdnin (JÚL a AUGUST) iba v dňoch PONDELOK až PIATOK v čase otváracích hodín.
  • Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.

OTVÁRACIE HODINY:

  • Počas mesiacov máj, jún, september - otvorené len cez víkendy (SOBOTA a NEDEĽA) od 10:30 hod. do 18:00 hod.
  • Počas letných prázdnin (júl, august) - otvorené denne (PONDELOK až NEDEĽA) od 10:30 hod. do 18:00 hod. 

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

8,00 € 6,79 €
8,00 € 6,79 €
Ukončené
Neobmedzený vstup na celý deň s možnosťou návratu
Pri vstupe 1 dieťaťa až 2 dospelé osoby ZADARMO
Množstvo atrakcií pre všetky vekové kategórie

„Volám sa Čutko a som obor. Bývam v Čutkovskej doline pri Ružomberku a vlastne celú túto dolinu ľudia pomenovali po mne.“ Vaše deti sa v Obrovom domove poriadne vybláznia!

Obrovo je jedinečný svet obra Čutka v Čutkovskej doline pri Ružomberku. Detský zábavný areál ponúka v letnom období množstvo zábavy a atrakcií pre menšie, aj väčšie deti. Zábavný park je pomenovaný podľa obra Čutka, ktorý vraj býva v Čutkovskej doline a je posledným žijúcim obrom karpatského typu. Nachádzajú sa tu trampolíny, lanové prekážky, hojdačky, šmýkačky, rôzne hry ako „Obor, nehnevaj sa“ a streľba lukom.

Čutkove pastelky

Minule, keď som si niečo kreslil, zafúkal Vietor tak silno, že mi vyfúkol všetky pastelky a vzal ich so sebou. Naozaj ma to nahnevalo, a tak som sa vybral Vietor hľadať. Našiel som ho sedieť na vrchu Čebrať. Pastelky mal so sebou a niečo kreslil. Keď som sa ho opýtal, prečo mi zobral moje pastelky, smutne sa na mňa pozrel a posťažoval sa mi, že on si tak rád kreslí, ale nemá vlastné pastelky… Napadlo mi, že pastelky zapichnem u seba doma v Čutkove do zeme tak, aby tuha smerovala do neba. Vietor môže hocikedy prísť s papierom a ako bude papier unášať, tak budú pastelky naň kresliť! Odvtedy vždy keď večer počujem čosi šuchotať, viem, že to si kamarát Vietor prišiel niečo nakresliť.

Čutkova posteľ

Tu si vždy večer po zotmení ľahnem a odpočívam. Niekedy len tak ležím a pozerám na krásne jagavé hviezdy na čiernej oblohe. Zurčiaci potôčik a šumiaci les ma uspávajú… Počas dňa, keď som vysoko v horách sa na mojej posteli môžete dosýta vyskákať. Nie že mi zamažete plachty alebo roztrháte periny. To by som sa nahneval! Tak sa pekne vyzujte a nevešajte sa na siete.

Čutkova kolíska

Toto je moja najmilšia spomienka na moje detstvo. Keď som bol maličký, tak maminka ma tu kolísala a uspávala. Pamätám si, ako mi spievala tú najkrajšiu uspávanku. Dajte pozor, aby deti nespadli. Pre vás ľudí je to dosť vysoko, preto nenechávajte na kolíske deti bez dozoru!!!

Šnúra na prádlo

Z kolísky mám natiahnutú šnúru na sušenie môjho oblečenia. Môžete sa po nej spustiť dole z kolísky, len dajte pozor, aby ste nespadli! Dobre sa posaďte na gombík z mojich nohavíc a poriadne sa držte! Nikdy sa nechytajte samotnej šnúry na prádlo.

Čutkova dáma

Aj vy ľudia hrávate dámu? Je to skvelá hra! Vždy ju hráme s bratrancom Shrekom, keď príde na návštevu. Hracie kamene sú dosť ťažké, tak si dámu vyskúšajte zahrať s rodičmi. Oni vám určite povedia, ako na to.

Čutkove hlavolamy

Lámal som si hlavu keď som bol malý a rád si ju lámem aj teraz. A čo ty? Skús zložiť moju drevenú kocku z detstva. Keď sa ti to podarí, môžeš do nej niečo ukryť a prekvapíš tak ďalšieho kamaráta, ktorý skúsi hlavolam poskladať po tebe. Alebo si postav niečo pekné z tangramu, je tam veľa pekný a aj jednoduchých obrázkov. Tak veľa šťastia!

Obor, nehnevaj sa 

Túto hru poznajú asi na celom svete. Medzi obrami je veľmi populárna, dokonca mávame aj majstrovstvá sveta v hre Obor, nehnevaj sa! Hoci sa pri hre nemá nik hnevať, mali by ste vidieť, ako to vyzerá, keď to hrajú obri. Veď viete ako to chodí, keď vás niekto vyhodí tesne pred domčekom…

Čutkove zuby

Kamaráti, tu vidíte moje mliečne zuby. Maminka mi ich odložila, keď mi vypadli. Však sú stále krásne biele! To aj vďaka vám, pretože mi ich každý deň umývate kefkou. Nezabúdajte si umývať aj svoje zuby každé ráno, keď sa napapáte a každý večer pred spaním. 

Hore