Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

6-mesačný online kurz nemčiny + 1 prístup pre druhú osobu zdarma

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Ĺubica

Dobry vecer,nejde mi zaregistrovat sa pise mi to chyba c.1

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Ľubica. Kurz sme v týchto dňoch aktualizovali na novšiu verziu, preto sa ospravedlňujeme za nepríjemnosť. Už Vám registrácia nebude robiť problémy a kurz budete mať opäť o kúsok lepší :-)

Adriána

dobrý deň
ak by som uplatnila voucher napr 1.1.2018 tak to plati iba do marca ako je uvedena platnost alebo stale 6 mesiacov od prveho prihlasenia?

Speaking Friends

Dobrý deň, pani Adriána, vďaka za otázku. Kurz je potrebné aktivovať do konca platnosti voucheru (v tomto prípade do 31.3.). Od momentu aktivácie Vám začne plynúť tých 6 mesiacov prístupu do kurzu. Takže napríklad, ak voucher uplatníte 1.1.2018, tak budete mať prístup do 1.7.2018 :-)

Nicole Terekova

Dobry den ,prosim Vas v akom case by prebiehal kurz nemciny? Lebo studujem na vysokej skole a mojim snom je sa naucit po nemecky :) Ovladam AJ :) Cena by vysla na tych 6 mesiacov kolko? Dakujem vopred za odpoved

Speaking Friends

Dobrý deň. V tomto prípade sa jedná o online jazykový kurz cez internet pre samoukov. Takže študovať môžete v akýchkoľvek časoch, kedykoľvek Vám to vyhovuje. Keďže to je pre samoukov, máte prístup ku všetkým nástrojom a materiálom a učíte sa vlastným tempom. 6 mesačný prístup do kurzu stojí v tejto akcii 9,90 eur. Kurz si môžete pred zakúpením vyskúšať na www.speakingfriends.com/sk/ – presne tak uvidíte, čo obsahuje a ako funguje.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore