Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Komplexné proktologické vyšetrenie v zdravotníckom zariadení DoktorPRO

4,6 / 5 DoktorPRO Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Matus

Dobry den, je mozne sa k vam objednat aj ked som z Bardejova? Aky je potom postup?

DoktorPRO

Dobrý deň, DoktorPRO je súkromná ambulancia a objednávame ľudí z celého sveta nakoľko na klinike pacienti sa dohovoria nielen po slovensky ale aj po anglicky aj po rusky. Dôležite je aké máte symptómy, resp. diagnózu. Pre zístenie viac informácie zavolajte na našu celodennú službu podpory pacientov na číslo 0800–200–000. Tím DoktorPRO.

Monika

Dobrý deň, rada by som sa opýtala, aký je cenník prípadnej ďalšej liečby vo vašom zariadení? Nenachádzam ho na vašej webovej stránke. Ďakujem a s pozdravom.

DoktorPRO

Dobrý deň páni Monika. Podľa výsledkov vyšetrenia lekár určuje dĺžku, charakter a cenu liečby. Liečba závisí od problému a môže sa začať aj ihneď po diagnostike. V prípade ďalších otázok volajte na bezplatné číslo 0800–200–000 a náš operátor Vám poskytne ďalšie informácie.

Emília Mrvová

Viem, že sa dá zaplatiť tzv. 10min. narkóza. Dá sa to aj u Vás? Kamarátka bola na bolestivej kolnoskopii. Pri ďalšom vyšetrení si zaplatila narkózu. Ďakujem Mrvová

DoktorPRO

Dobrý deň pani Mrvová, ďakujeme za vašu otázku. V klinike DoktorPRO 10 minútovú narkózu nepoužívame nakoľko naše vyšetrenie je bezbolestné ale používa sa u nás gél na znecitlivenie pri anoskopií a rektoskopií. Kolonoskopiu v klinike DoktorPro neposkytujeme.

Miroslava

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať kolko stojí u vás vyšetrenie a konzultácia,ab­solvovala som tri operacie polypov konečnika a dve fissuri a stale to nie je v poriadku.Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň, Miroslava, vyšetrenie konečníka stojí 21,90€.

Jozef

Dobrý deň, nie je nikde uvedené koľko stojí toto vyšetrenie konečníka a či ho prepláca niektorá zdravotná poisťovňa.

Zlavomat.sk

Pekný deň, Jozef, v ponuke je uvedená cena: 21,90€. Prosím prečítajte si našu ponuku. Informáciu o tom, či Vám vyšetrenie preplatí Vaša poisťovňa prosím zisťujte vo Vašej poisťovni.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore