Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Exkluzívna značková fotokniha XL alebo A4 v tvrdých doskách

4,7 / 5 FotoMagica (2 pobočky) Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Anna Guzanova

Dobry den. Na zlavomate je v ponuke fotokniha A4 40 stranova na vysku. V programe som si vytvorila A4 40 stranovu fotoknihu na sirku. Budem doplacat? Alebo aky voucher si mam zakupit?

FotoMagica

Dobrý deň. Zakúpiť si môžete voucher na A4 40 stranovú fotoknihu na výšku, doplatok za orientáciu na šírku je 3,0 € .

Jana Muchová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať keď si teraz kúpim voucher dokedy je potrebné ho uplatniť? Ďakujem Jana

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

platnosť voucheru je do 31. 3. 2018.

Pekný deň.

lenka

Dobrý deň, chcem sa spýtať. ak si objednám fotoknihu na 60 strán a v skutočnosti si ju spravím na menej strán napr na 48 strán – tie zvyšné chýbajúce strany tam budú prázdne alebo mi to spravíte len na tých 48 strán ale cena sa meniť nebude?

FotoMagica

Dobry den . Ak si objednavte voucher na 64 stran a vytvorite si fotoknihu s 48 stranami, prazdne strany Vam nebudu doplnene. Ak si vsak vytvorite navrh fotoknihy s 64 stranami a pouzijete voucher na 48 stran, bude Vam douctovane strany navyse.

Radoslava M

Dobry den…1 strana su 2 listy, tak? Tj. 64 stranova kniha je v podstate 32 stranova so 64 listami…tak?
Kniha je lepena alebo sita?…lebo ja som niekedy davnejsie u vas robila fotoknihu (myslim ze lepena) a vypadavaju mi strany..takze mam dost otazniky ci kupit takyto produkt…

FotoMagica

Dobrý deň.Na jednom liste su dve strany, t.z. 64 stranova fotokniha ma 32 listov. Fotoknihy su vyravane za pomoci lepenej vazby so skrytym drotovym zaistenim proti vypadavaniu stran.

Miša

Dobrý deň, chcem sa opýtať, ak chcem objednávať tri knihy cez Fotomagica je potrebné trikrát zakúpiť voucher???

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, pre každý kus fotoknihy je potrebné zakúpiť 1 ks voucheru.

Jana

Dobrý deň my sme spolu volali ohľadom watcherou čo ste mi mali preposlal lebo som nechtiac zadala zlý email správny je tento čo vás s neho píšem . Dakujem za preposlanie aby som si ich mohla objednať a aby sa mi neprepadli lebo už sú zaplatené . Dakujem Jana

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

vouchery som Vám preposlala na tento email, prosím skontrolujte si aj priečinok spam a reklamné priečinky.

Ema Pal

Dobrý deň. Chcem sa spytat, hoci je 17. 12. a objednavky do vianoc ste prijímali do 13. 12, nebolo by mozne este jednu objednavku doruciť do Vianoc, keby som odoslala dnes? Dakujem za odpoved.

Miroslava Tkáčiková

Dobrý deň, chcela by som sa informovať je potrebné zaplatiť najprv voucher, keď si chem objednať knihu? Nie je možné vytvoriť si najprv knihu v programe fotomagica, kde si vyberiem typ knihy napr. č.A30 fotokniha veľká – tvrdá väzba – na výšku, potvrdím objednávku. Nemôžem celú objednávku zaplatiť kurierovy pri dodaní zásielky?

FotoMagica

Dobrý deň. Návrh fotoknihy si môžete vytvárať vopred, voucher si môžete zakúpiť až tesne pred odosielaním hotového návrhu fotoknihy a pridať ho následne pri objednávaní do príslušného políčka .

Veronika Bogáňová

Dobrý deň, nejako som sa nevedela vymotať z tých formátov a asi som urobila chybu a zaplatila som zlý voucher lebo na objednávke návrhu mám A20-fotokniha XL – tvrdá väzba 24 strán ale cez zľavomat som kupovala 24-stranová veľká fotokniha A4, ako teraz ďalej? Ďakujem za odpoveď.

FotoMagica

Dobrý deň. Tak ako je uvedené vo vouchery, pre fotoknihu XL je potrebne zvoliť produkt č. A20 a pre fotoknihu A4 produkt č. A30 .

Alexandra Malinová

Dobrý deň.
Akým spôsobom si viem prosím overiť, či ste moju objednávku na fotoknihu obdržali? … zatiaľ som žiaden potvrdzovací mail, ani nič podobné neobdržala… Objednávku som spolu so zľavovými kódmi odoslala cez aplikáciu fotomagica… Správu o objednávke návrhu v kroku č.4 som si uložila… Ide o objednávku č.YY5V3RRE
Ďakujem.
 A.M.

Nikuš

vobec to nechapem…neviem ani ako vlozit fotky a kde…nezobrazuje s ami nic

Martina Ďurišová

Dobry den. Chcela by som dat kupon na fotoknihu ako darcek, ale jeho platnost nebudeme stihat uplatnit. Da sa predlzit platnost kuponu cc a do 30.6.2018?
ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martina,

platnosť kupónu je do 11.2.2018 a žiaľ nieje možné ho predĺžiť.

Kika

Dobrý deň, chcem sa spýtať, ktorý variant v programe je potrebné zvoliť, lebo podľa info vo voucheri 24-stranová Veľká fotokniha (A4)Počet strán: 24,Rozmery: 21 × 29,7 cm,Orientácia: Na výšku,Pri objednávaní je potrebné zvoliť v aplikácii FotoMagica produkt č. A30 – fotokniha veľká- tvrdá väzba – na výšku. V programe však pod týmto kódom je fotokniha vo veľkosti 20,2×27 cm. Rozmer A4 je v programe FotoMagica uvedený pod kódom A31, Na ten však voucher neplatí. Ako mám postupovať? Ďakujem.

Oľga Flimelová

Mám kúpený voucher na 96 str. knihu XL, moja vytvorená kniha má 90 str. Môžem si uplatniť voucher, alebo musím pridať strany?

FotoMagica

Dobrý deň. Môžete použiť voucher aj na fotoknihu ktorá má menej strán. Počet strán fotoknihy musí byť však násobok čísla 8. To znamená, 90 stranovú fotoknihu nebudete môcť odoslať.

Maceková Belicová

Dobry den, chcemsa opytat, ked si dnes zakupim danu zlavu a hned dnes aj u vas objednam produkt, pride mi do 14.12. ? dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Žiaľ, toto nevieme garantovať, kedže 7.12 končí garancia dodania do Vianoc a bude obrovský nápor na výrobu .

Alena Melišíková

Dobry den,zakupila som si 2 vouchery na knihu a potrebovala by som tu istu knihu vyrobit dvakrat.Da sa pocet kusov zadat pri objednavke,alebo ju budem musiet vytvorit znova aj druhy krat? Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Pri objednávaní návrhu si prosím zadajte 2 ks . Taktiež je potrebné zadať oba vouchery pri objednávaní .

Zuzana

Dobry den, dakujem za odpoved k predchadzajucej otazke, hladala som moznost zmeny v objednavkovom formulari, avsak nechtiac sa objednavka odoslala v 5 kroku, kde som cakala este nejake potvrdenie o suhlase s obchodnymi podmienkami ako to byva u inych shopoch. Preto som nestihla zadat kod zlavoveho kuponu. Viete mi s tym nejako pomoct. Nenasla som nikde na strankach fotomagica ziaden telefonny kontakt, kde by bolo mozne akutne riesit takyto problem este pred spracovanim objednavky

FotoMagica

Dobrý deň. Voucher bolo potrebné zadať v 2. kroku, nie v 5. tak ako je to uvedené v popise voucheru. Obchodné podmienky sú zobrazované neustále v pravom hornom rohu po kliknutí na linku. Číslo voucheru spolu s číslom objednávky prosím zašlite na info@fotomagica.sk. Taktiež konkrétne otázky prosím adresujte priamo na email zakazníckej podpory.

Zuzana

Dobry den, hladala som pri objednavani moznost zmenit druh knihy a omylom mi odisla objednavka a nestihla som zadat kod zlavoveho voucheru. Pisala som na fotomagica kontakt ale neodpisali mi zatial. Ako postupovat. Dakujem.

FotoMagica

Dobrý deň. Pokiaľ ste zaslala číslo objednávky a číslo voucheru , ktorý chcete uplatniť, Vašu požiadavku spracujeme. Žiaľ, obratom sa nedá odpisovať, požiadaviek je tieto dni obrovské množstvo, musíte byť trpezlivá.

veronika

Dobrý den prajem, vytvorila som knihu vo vašom programe ale až na konci som si všimla že som zvolila 64 stranovu, no chcela som 40 stranovu, da sa to nejako zmenit ked ju už mam hotovu? aby bol počet stran 40 ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Prosím nastavte sa na poslednú dvojstranu ( nie poslednu samostatnú stranu ) a stlačte červený krížik v pravo dole. Tým odstránite jednu dvojstranu, takto môžete ďalej pokračovať.

Zuzana

Dobry den, mam zakupeny voucher na

64-stranová Veľká fotokniha (A4) a ked som vytvarala knihu v programe vyhodilo mi to v objednavke A20. Ako to pretransformovat na A30 ako pozadujete vo vouchere. Dakujem za skoru odpoved. Zuzana

FotoMagica

Dobrý deň. Návrh sa dá ešte pred odoslaním zmeniť , zvlíte v hornej lište „Objednávky“ + „Objednať ďalšiu kópiu“ a potvrdiť „NIE“ pri otázke identickej kópie – tam zvolíte iný formát.

Erika

Dobry den, prosim Vas kolko fotiek sa asi zmesti do 104 stranovej knihy? Za odpoved vopred ďakujem.

FotoMagica

Dobrý deň. Počet fotografií je ľubovolný , pokiaľ si dáte jednu fotografiu na stranu, bude ich 104, ale pokiaľ napríklad 10, bude ich 1040 .

Ondrušková

Dobrý deň, chcem sa spýtať, ktorý variant v programe je potrebné zvoliť, lebo podľa info vo voucheri 24-stranová Veľká fotokniha (A4)Počet strán: 24,Rozmery: 21 × 29,7 cm,Orientácia: Na výšku,Pri objednávaní je potrebné zvoliť v aplikácii FotoMagica produkt č. A30 – fotokniha veľká- tvrdá väzba – na výšku. V programe však pod týmto kódom je fotokniha vo veľkosti 20,2×27 cm. Rozmer A4 je v programe FotoMagica uvedený pod kódom A31, Na ten však voucher neplatí. Ako mám postupovať? Ďakujem.

Monika

Dobrý deň
vytvorila som si knihu ktorá ma ale 72 strán. ktorý voucher si môžem objednať keď máte variant len 64 alebo 104 dá sa objednať 64 a zvyšné strany doplatiť? aká by bola v takomto prípade cena?
Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Môžete použiť voucher na 64 strán, doplatok za každých 8 strán pri veľkej fotoknihe A4 je 3,0 € .

Jk

Dobry den.
Ako je to.s postovnym, kedy sa uhradza? V objednavke je potrebne zaplatit len zalladnu sadzbu na sposob dorucenia sa nepytali. Dakujem

 Jk

FotoMagica

Dobrý deň. Poštovné uhrádzate priamo kurierovy pri preberaní zásielky.

Miška

Dobrý deň, v akej kvalite je dobré nahrať fotky? Respektíve akú ideálnu veľkosť by mali mať aby na 48 stranovej XL knihe vyzerali dobre.

FotoMagica

Dobrý deň.

O kvalite fotografií Vás počas práce v programe FotoMagica informuje systém malou ikonkou v rohu fotografie.
Fotografie s dostatočným rozlíšením spravíte s fotoaparátom, ktorý má rozlíšenie aspoň 4 megapixely.
Treba si uvedmiť, že pri vytváraní výrezov z fotografií bude mať výsledný výrez menšie rozlíšenie ako pôvodná fotografia.

Majka

Dobrý deň, vytvorila som si už vo Vašom programe fotoknihu s orientáciou na šírku a 64 stranami, teraz ale neviem, ktorý voucher si mám zakúpiť. Prosím o radu. Vopred ďakujem.

FotoMagica

Dobrý deň. Môžete si zakúpiť voucher na 64 stranovú veľkú fotoknihu ( A4 ) v sume 17,90 € , pri preberaní však bude účtovaný doplatok vo výške 3,0 €, kedže fotoknihy v aktuálnej akcii sú s orientácu na výšku alebo XL štvorcové .

Nemesova Hana

Dobry den, chcela by som tento konkretny woucher podarovat. Je to mozne? A je nejaky casovy horizont resp datum dokedy treba woucher pouzit?
Dakujem za odpoved

FotoMagica

Dobrý deň. Voucher môžete použiť do 11.2.2018 . Samozrejme ho môžete podarovať komukoľvek, je prenositelný.

Janka

Dobrý deň, zakúpila som si voucher na 104stranovú knihu XL fotokniha, ale až pri objednávke som zistila, že som zadala namiesto A30 zadala A20, dá sa s tým ešte v programe zmeniť na A30? Inak by mi voucher neplatil?

FotoMagica

Dobrý deň. Pravdepodbne ste si zakúpila fotoknihu A4 104 stranovú, fotokniha XL nie je v ponuke Zlavomatu 104 stranová.Návrh fotoknihy môžete zmeniť , pokiaľ si otvoríte objendávku, následne z horného menu zvolíte „Objednávky“ > „Objednať ďalšiu kópiu“ a potvrdiť „Nie“.

Majka

Dobrý deň, objednala som si u Vás fotoknihu XL v tvrdých doskách 64 stranovú. fotoknihu som zhotovila v objednávke som zadala zľavový kód a pred ukončením a zhrnutím objednávky mi vyskočilo , citujem :Typ produktu A20 – fotokniha XL – tvrdá väzba
Základná cena 33,95 € za 24 strán
Doplnková cena 5,50 € za 8 doplnkové strany
strán 64
Čo to prosím znamená ? Spravila som niečo zle ? Objednávku som týmto pádom ešte neukončila. Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Tak ako je uvedené v podmienkach voucheru, číslo voucheru je potrebné zadať v 2. kroku objednania a objednávku odoslať. Cena bude manuálne upravená pri spracovaní objednávky, kedže voucher nie je možné overiť online . Pokiaľ teda máte správny voucher , cena bude vynulovaná a v prípade doručenia kuriérom budete uhrádzať iba sumu doručenia.

Klaudia Rosipajlová

Dobrý deň, zaujimalo by ma prosim Vás, či si mozem najprv vytvorit fotoknihu v programe , a az potom zakupiť voucher, nakolko neviem presne kolko strán budem potrebovat, ako bude rozlozenie fotiek a podobne, Dá sa to takto opačne???

FotoMagica

Dobrý deň. Samozrejme, návrh fotoknihy si môžete vytvárať aj pred zakúpením voucheru. Akonáhle budete mať voucher zakúpený, môžete odoslať objednávku návrhu fotoknihy a vložiť číslo voucheru do príslušného poľa pre zľavové kupóny.

Zuzana

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, keď si chcem objednať 2 foto knihy, platím raz za poštovné, alebo dvakrát? Vďaka.

FotoMagica

Dobrý deň. Pokiaľ budú objednávky prijaté v rámci toho istého dňa, platíte iba 1 poštovné .

lubos

dobry den predvcerom som zaplatil z uctu za kupon 9,9 ziadny mi neprisiel tak som dnes objednal 24 stranovu knihu bez kuponu este ste mi tam naratali plus tri euro za neviem akych osem stran ked mala 24 tak to znamena ze ma kniha bude stat miesto 9,9 okolo 30 euro plus postovne

FotoMagica

Dobrý deň. Pokiaľ Vám neprišiel voucher na email, prosím kontaktujte priamo zákaznícku podoru Zľavomatu na https://www.zlavomat.sk/kontakt . Pokiaľ ste si objednal 24 stranovú fotoknihu bez zľavového voucheru, bola Vám účtované fotokniha podľa platného cenníka na http://www.fotomagica.sk/cennik/fotokniha-cennik/ v cene 16.95 € . V prípade, ak máte pochybnosti ohľadom objednávky, prosím kontaktuje nás na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ s číslom objednávky .

Majka

Dobrý deň . Mám záujem si objednať fotoknihu 64 stranovú formát A4 .Chcem sa opýtať, na každú druhú stranu by som chcela miesto fotky dať text . Je to prosím možné ?Plus aj k fotke by som chcela niečo dopísať . Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Samozrejme, aplikácie umožnuje vkladať texty na akekoľvek miesto. Môžete taktiež meniť vlastnosti textu ako je veľkosť, farba, font, atď.

Michaela

Dobrý deň, kúpila som si 40 stranovú knihu, ale vytvorila som 64 strán. Som si vedomá toho, že 9 eur budem doplácať. Chcem sa ale spýtať, rozhodla som sa, že by som chcela ešte 3 také isté a kúpim si 3 kupóny na 64 stranovú knihu. Budem sa vedieť ešte dostať k tej prvej, aby som nemusela knihu znova vyrábať? A ako to bude s poštovným? Budú na jedno poštovné všetky štyri? Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Samozrejme, návrh fotoknihy máte uložený v aplikácii. Po spustení aplikácie zvoľte „Otvoriť návrh“, potvrdíte že si prajete návrh otvoriť , následne zvolíte z horného menu v položke „Objednávky“ -„Objednať ďalšiu kópiu“ . Poštovné bude účtované 1 x ( objednávky musia byt zaslané v rámci jedného dňa ).

Marta

Dobrý deň.
Rada by som si cez zľavový portál objednala od vás veľku A4 fotoknihu.V ponuke mate najviac len 104 stranovú a mne bude treba 128 stranovú fotoknihu.Tak sa chcem spýtať,či si môžem objednať tú 104 stranovú a potom budem môcť za dáky váš príplatok doplniť tie ďalšie strany?Ďakujem,Mar­ta CH.

FotoMagica

Dobý deň. Áno, voucher môžete použiť aj na 128 stranú fotoknihu. Doplatok za každých 8 strán je 3,0 € pri fotoknihe A4, pri XL fotoknihe 4,0 € .

Janka

Dobrý deň do dnešného dňa mi neprišiel kód. Zakúpila som ho viac ako pred mesiacom.

FotoMagica

Dobrý deň. Prosím kontaktujte zákaznícku podporu Zlavomatu , určite Vám pomôžu .

Lucia Čapkovičová

Dobrý deň, mala by som záujem, o fotoknihu XL, dočítala som sa, že platnosť kupónu je do februára, ale nikde som sa nedočítala, dokedy sa dá kúpiť kupón za akciovú cenu. s pozdravom Čapkovičová

FotoMagica

Dobrý deň. Jedná sa o akciu , ktorá bude bežať počas novembra.

Hanka

Dobrý deň, chcem sa spýtať, ak kúpim voucher na 72-stranovú knihu, a strán budem mať 74 dajú sa strany doplatiť alebo musím kupovať voucher až na 96 strán ?

FotoMagica

Dobrý deň. Fotokniha može mať počet strán iba násobky čísla 8. To znamená, nasledujúci počet strán po 72 je 80, potom 88 a následne 96 atď do 128. Príplatok za každých 8 strán pri fotoknihe A4 je 3,0 €, pri fotoknihe XL je 4,0 € .

marian

Dobry den, cez zlavomat som si kupil voucher 64 stran fotokniha A4 format 21 × 29,7 cm vo vasej aplikacii fotomagica je ale pri vybere A30 format 20 × 27 cm co je rozdiel oproti ponuke, preto sa chcem opytat ako to vlastne je nakolko ja som si pripravil grafiku pre format A4 + 3 mm na orez ako hruby format, nakolko mi nevyhovuje sposob aplikacie fotomagica.
mam pripravene stranky format A4 / 300 dpi. Viem Vam ich poslat
v PDF – prepress kvalite v kniharskom spracovani?
ked dam moj format A4 do A30 tak je grafika OREZANA, kvoli tomu rozdielu vo formate.
Rad by som mal plnu A4 21 × 29,7 cm tak ako je uvedene v ponuke.

FotoMagica

Dobrý deň. Žiaľ, z PDF podkladov nie je možné objednať fotoknihu pri kusovej výrobe. Pokiaľ máte záujem o špeciálny formát z Vami pripravených podkladov, prosím kontaktujte zákaznickú podporu na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ . Pokiaľ Vám formát nevyhovuje, je taktiež možné požiadať o storno voucheru.

JANA

Dobry den, mate to super nastavene ze najprv zaplatim a az potom vyrabam knihu, vy mate peniaze a ja nemam nic na kolko po stiahnuti programu na vytvorenie knihy mi pocitac ukazal v programe velky virus a uz sa dalej nepohnem. aky je dalsi postup? kde sa mozem ist stazovat?

FotoMagica

Dobrý deň. Pokiaľ ste si aplikáciu stiahli z oficálnej stránky www.fotomagica.sk , môžete byť v kľude,aplikácia je bezpečná a bez vírusu ;) . V prípade, ak potrebujete pomoc s inštaláciou, prosím kontaktuje priamo našu zákaznícku podporu na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Katarína

Dobrý deň,
chcela by som si vytvoriť vo vašom programe fotoknihu XL s pävnou väzbou, ale na zľavomate máte uvedené rozmery 29,1×29,1 ale v programe už sú iné – 28,7 × 28,1 cm
prečo? … respektíve, prečo tam nie je možnosť, ktorú uvádzate na zľavomate?
Za odpoveď vopred ďakujem!
S pozdravom,
Katarína

FotoMagica

Dobrý deň. Pri objednávaní je potrebné zvoliť v aplikácii FotoMagica produkt č. A20 – fotokniha XL – tvrdá väzba, tak ako je uvedené vo vouchery .Rozmery 29,1 × 29,1 su vonkajšie rozmery fotoknihy, rozmer 28,7 × 28,1 sú rozmery vnútorných stránok bez väzby.

sisi

Dobrý, zaujímalo by ma, či 24-stranová fotokniha (A4) sa dá urobiť aj na šírku alebo len výlučne na výšku. Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Pri objednávaní je potrebné zvoliť v aplikácii FotoMagica produkt č. A30 – fotokniha veľká- tvrdá väzba – na výšku . V prípade objednania fotoknihy s orientáciu na šírku (s voucherom pre produkt č. A30 – fotokniha veľká- tvrdá väzba – na výšku ) bude účtovaný doplatok vo výške 3 €

Hacaj Ladislav

Som na zlavomate a chcem si objednať Fotoknihu
no nevidím nikde č. voucheru ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, u nás si vyberiete variant knihy, ktorý si chcete zakúpiť a po zaplatení vám príde na email vocuher, ktorého kód zadáte pri objednávke v kroku č. 2. Celý postup nájdete pri ponuke dole v pravo.

Jana

dobry den, ak si chcem objednat 4 rovnake foto knihy s rovnakym obsahom kupujem 4 vouchere?

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, na každý kus fotoknihy musíte mať zakupený 1 ks voucheru.

Janka

Dobrý deň, chcemsa opýtať uhradili sme knihu aj vztvorili no dnes nám neprišiel kód alebo teda potvrdenie. Bolo to 9,9,2017 ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Prosím kontaktujte priamo zákaznícku podporu prostredníctvom formulára na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ . Pravdepodobne zlyhal prenos dát, zákaznícka podpora Vás bude navigovať, ako objednávku korektne odošlete.

Michaela Čentáková

Zdravím, nastal taký problém,že pri odosielaní objednávky som namiesto doručenia na adresu zadala osobný odber. Dá sa s tým ešte niečo urobiť?
Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Michaela,
kontaktujte prosím priamo predajcu, v akom stave je vaša objednávka a či to dokáže zmeniť.
Želám pekný deň.

Gabs

Dobrý deň, chcem sa spýtať – je možné i osobné prevzatie fotoknihy?
Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, osobný odber je možný na adrese výroby v Nitre, mapku adresy nájdete dole na stránke http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Lula Hrašková

Dobry den,
vytvorila som si fotoknihu avsak nejde mi objednat, skusala som to viackrat roznymi sposobmi, nakoniec sa mi podarilo zalohovat fotoknihu vo formate OBF, nasledne som ho zazipovala a chcela manualne nahrat na Vasej stranke, ale ma to 4GB, nebude problem ak Vam to nahram cez viac zipov? plus nemam ziadne cislo objednavky, nakolko sa mi nic nevygenerovalo. Dost ma to trapi kedze som mala zaujem o 4ks tej istej fotoknihy a chcem si od Vas este objednat aj fotografie.. Kde je problem? Mam win10, ale s instalaciou ani s nicim som problem nemala..

FotoMagica

Dobrý deň. Prosím kontaktujte našu zákaznícku podporu ( http://www.fotomagica.sk/kontakt/ ) s uvedeným problémom , prostredníctvom tohoto fóra je to obtiažne riešiť.

Kristína

Dobrý deň, včera som objednala fotoknihu A3O na základe prebiehajúcej akcie, ktorú som našla v ponuke, ale pri objednávaní tam bola iná cena. Zadala som aj ten kód na zľavu, chcem sa opýtať ako to v skutočnosti je , lebo chcela by som ešte ďalšie 4 fotoknihy objednať, ale len v akciovej cene. Ďakujem Kristína

Daniela Zemanová

čiže ked budem mať 140 fotiek, a na jednu stranu dám 4ks.....tak počt listov mi vychádza 35.....takže ked si v zlavomate objednám 40listovu knihu, bude mi to stačiť????neviem akú mam objednať…,,,???

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, bude Vám to stačiť. Pokiaľ nie, stále si môžete pridať strany navyše.

Michell

Dobry den, chcem sa opytat ak by som si u vas objednala knihu a som z Kosic viete mi ju potom poslat na adresu? Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Samozrejme, pri odosielaní objednávky si prosím zvoľte typ doručenia „kuriér UPS“ .

Daniela Zemanová

Dobry večer, ja by som sa chcela spytať, kolko stranovú knihu si mam objednať, ked mam 140 fotiek??dakujem za odpoved…

FotoMagica

Dobrý deň . Počet fotografií závisí od toho, aký dizajn si zvolíte, koľko fotografií bude na 1 strane. Počet, rozloženie a veľkosť fotografií na stránke je ľubovolná.

Marina Koniarová

Dobry den, ked objednam dnes, bude mi kniha kedy dorucena? Dakujem :)

FotoMagica

Dobrý deň, Momentálne je doba výroby 4 pracovné dni.

Gabriela

Dobry den, mam zaujem o vytvorenie 72 str.knihy (A4), ktora v ponuke nie je. Aka bude vyska doplatku pri zakupeni vouchera na ponukanu 64 str. A4? Vdaka, GD

FotoMagica

Dobrý deň. Doplatok za strany navyše bude 3,0 € .

Patrik

Zdravim, mam to pripravene vo vasom programe. Niektore nahlady su dost rozostrene, napriek tomu ze fotky maju vysoku velkost aj kvalitu. Kontroluje to pred tlacou este grafik a robite pripadne korekcie?
 Vdaka

FotoMagica

Dobrý deň. Fotorafie sú v programe FotoMagica počas práce s návrhom zobrazované zámerne v nižšej kvalite kvôli rýchlej práci . Pri odosielaní sú automaticky odoslané zdrojové obrázky v plnej tlačovej kvalite 300 DPI. Objednávky sú automaticky tlačené, nepodliehajú žiadnej kontrole. O kvalite Vašej fotografie Vás informuje ukazovateľ kvality, pokiaľ je rozlíšenie nízke, je zobrazená žltá ikonka, alebo červená.

Janka

Dobrý večer, prosím Vás zakúpila som si cez zlavomat kupón , no zadala som knihu A4 a len 24 strán je možné, ju zväčšiť -pridať počet strán ? Ak áno prosím vás ako? Samozrejme, že by som si doplatila. Vopred ďakujem .

FotoMagica

Dobrý deň. Pridať ďalšie strany je možné kliknutím na ikonku modreho plus pod návrhom fotoknihy.

ana

Dobry vecer. Nejde mi stiahnut Vas program na MacBook. Viete mi poradit?

FotoMagica

Dobrý deň. Aplikácia je určená žiaľ iba pre väčšinovú platformu Windows.

Janka

Dobry den da sa kupit napr.5ks voucherov a pouzit to na 5 fotoknih s tym istym obsahom? Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, je možné využiť 5 ks. voucherov na 5 ks kópií tej istej fotoknihy.

Andrej

Dobrý deň.
Bude Váš editačný software na výrobu fotoknihy fungovať aj na WINDOWS XP, 1,5GB RAM?

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, je aplikácia je určená aj pre OS Windows XP.

Lenka

Dobrý deň.vcera som vytvorila objednávku avšak neprišiel mi žiadny potvrdzujúci email na podklady k platbe.

FotoMagica

Dobrý deň. Pokiaľ sa jedná o objednávku voucheru, prosím kontaktujte zákaznícku podporu Zlavomatu https://www.zlavomat.sk/kontakt . Pokiaľ sa jedná o objednávku produktu fotoknihy, prosím kontaktujte zákaznícku podporu FotoMagica na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ spolu s číslom objednávky.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, platobné údaje som Vám opäť odoslala na emailovú adresu. Vašu neuhradenú objednávku nájdete aj v sekcii „Moje nákupy“. Prajem pekný deň.

Katarina Lebedova

Dakujem za odpoved, avsak cez Zlavomat sa da objednat/zaplatit len Velka kniha so 64 alebo 104 stranami, verzie s 88 ani 96 stranami tam nie su. Kolko teda stoja tieto verzie?

FotoMagica

Pri vytvorení 88 stranovej fotoknihy a použití voucheru na 104 stranovú fotoknihu to bude bez doplatku, pri použití voucheru na 64 strán bude doplatok 9,0 € .

Katarina Lebedova

Dobry den, aka bude cena Fotokniha velka tvrda vazba (A4 na vysku) po zlave, ak bude 90 stran ? Aku mate momentalne dodaciu lehotu ? Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Momentálne je doba dodania cca. 5 pracovných dní, kedže koncom tohoto mesiaca končí platnosť voucherov predchádzajucej akcie. Požet strán môže byť iba násobky 8, čiže buď 88 strán alebo 96 . Doplatok za každých 8 strán su 3,0 € – v prípade použitia voucheru na menší počet strán.

Hana

Dobrý den koľko trvá doručenie od objednania? Ďakujem pekne

FotoMagica

Dobrý deň. Doba dodania sa momentálne pohybuje okolo 4 pracovnych dní. V prípade objednania fotoknihy v posledné dni platnosti voucheru sa môže doba predĺžiť až n a10 pracovných dní .

ROman

Dobry den,

akosi nerozumiem informacii o priplatku.
Pisete: „Variant č.1 – č. 4:
V prípade objednania fotoknihy s orientáciu na šírku (s voucherom pre produkt č. A30 – fotokniha veľká- tvrdá väzba – na výšku ) bude účtovaný doplatok vo výške 3 €“
Takze kedy je priplatok? Pri orientacii na sirku, alebo na vysku?

Dakujem za info.

FotoMagica

Dobrý deň. Príplatok vo výške 3,0 € je pri fotoknihe s orientáciu na šírku . Pri orientácii na výšku nie je k voucheru prirátaný žiaden príplatok.

marian špálek

Dobrý deň.
Chcem sa opýtať,kde sú odpovede z predchádzajúcej akcie.
Ďakujem .Marian

Zlavomat.sk

Dobrý deň, diskusia z predchádzajúcej akcie sa nachádza pri skončenej ponuke, neprenáša sa na novú. Odpoveď na Váš príspevok nájdete na Vašej emailovej adrese. Prajem Vám pekný deň!

Anna Gavalierova

Dobry den.Ja uz od vas mam knihu som velmi spokojna.Uz som si objednala dalsiu len ju nemozem urobit lebo som si stiahla program do tabletu (Pc mi odisiel) a nejde mi to otvorit.Da sa to aj v tablete urobit ci???Dakujem spozdravom Gavalierova

FotoMagica

Dobrý deň. Aplikácia je určená pre platformu Windows, na Android zariadení sa žiaľ nedá nainštalovať .

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore