Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Jesenný alebo halloweensky pobyt s programom v Hoteli Remata***

4,3 / 5 Horský hotel Remata*** Bojnice (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Václav Eliška

termín 17.11 –19.11 mate volnú izbu pre dve osoby

Zlavomat.sk

Dobrý deň Eliška,
na daný termín sa sa prosím kontaktujte priamo v hotely, keďže mi nevidíme do ich rezervačného systému.
Želám pekný deň.

Daniela Bencatova

Dobry den.Chcem sa spytat na volny termin od 3.11. do 5.11.2017 (2 noci) a ci mozem pokuaz pouzit na seba-1.dosp.os. a syna-14 rokov ako 2.dosp.osobu + 11 rocnu dceru na pristelke.Aj je taketo vyuzitie poukazu mozne,poprosim potvrdit aj tento volny termin.Dakujem…Ben­catova

Katarína Babincova

Dobrý deň,chcem sa spýtať či máte voľný termín 24 – 26.11 , 2 dospelý + 2 deti ( 3 a pol ročné a 6a pol ročné) a aká by bola cena za ubytovanie a polpenziu? Ďakujem

Tatiana

Dobrý deň máte prosím vás volne 2 izby v termíne 20.10–22.10? A aký hlboký je bazén?Ďakujem.

MC

Máme záujem o pobyt v týždni, na 2 noci ale nevieme ako riešiť izby, keď sme 3 dospelé osoby a 2 deti vo veku 1,5 a 4 roky.

Horský hotel Remata***

Dobrý deň,

môžeme Vám ponúknuť ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s dvoma prísteľkami alebo apartmán standard s dvoma izbami.

Pri pobyte v dvojlôžkovej izbe s prísteľkou, by dospelá osoba doplácala 28 € / noc ( pobyt s polpenziou ), obe deti zadarmo.

Pri pobyte v apartmáne Standard, by doplatok za dosp.osobu bol 28 €/ noc + doplatok za apartmán standard 30 € / noc, obe deti zadarmo.

Pekný deň prajeme.

Ľubomíra

Dobrý vecer, prosim vas chcem sa spýtat, ci je moznost vyuzit ponuku aj zaciatkom buduceho roka, cca do 04/2014 . Prípadne ak nie, či je moznost zakupenia pobytu mimo zlavomatu a aka je cena ? Chceli by sme to totiž darovat pre 2 osoby koncom 10/2017, cize by pomohla dlhsia doba moznosti zajednania pobytu.Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, momentálne je možné vouchery využiť max. do 17. 12. 2017. Po tomto termíne sa cena riadi bežným cenníkom Hotela. Ten je k dispozícii na stránke Hotela (http://www.hotel-remata.sk/ubytovanie/). Ak budete sledovať náš portál alebo odoberať novinky cez email/facebook, môžete sa dozvedieť o budúcich ponukách. Prajem pekný deň!

Vojtech Zsori

ako uplatnit kredit

Zlavomat.sk

Dobrý deň, kredity je možné uplatniť v sekcii výberu spôsobu platby. Je tiež podstatné byť prihlásení na konte, na ktorom máte kredity. V sekcii výberu spôsobu platby zvolíte políčko „Uplatniť kredity“. Prajem Vám pekný deň!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore