Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Komplexné vstupné stomatologické vyšetrenie

4,8 / 5 Family Dental Care (2 pobočky) Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Katarína

Dobry den, chcem sa opytat ci je mozne vyuzit variant 1 aj pre dieta, nakolko odpovede uvedene na zlavovom portaly su protichodne. Raz uvadzate, ze to mozne je a v druhom pripade, ze variat c.1 plati len pre dospeleho cloveka. Dakujem pekne

Family Dental Care s.r.o.

Dobrý deň, ospravedlňujem sa, ak sme neboli v odpovedi exaktní… samozrejme, je možné využiť variant č.1 aj pre dieťa samostatne. Budeme sa tešiť na Vašu návštevu.

Katarína

Dobrý deň, pre 1 rodiča a 2 deti stačí zakúpiť variantu vstupná prehliadka za 9,90??? Je možné vstupné vyšetrenie absolvovať naraz na pobočke na Budatínskej ulici??? Ďakujem za odpoveď

Family Dental Care s.r.o.

Dobrý deň, akcia vstupného stomatologického vyšetrenia je platná v cene 9,90Eur pre jedného dospelého pacienta nad 18rokov. V prípade, že chcete využiť náš rodinný variant, je potrebné urobiť vstupné vyšetrenie 2 dospelým osobám nad 18rokov v rámci rodinných príslušníkov a následne všetky deti v rámci príslušnej rodiny majú vyšetrenie zdarma. Budeme sa tešiť na Vašu návštevu ;-)

Viera

Dobry den, dcerka ma 5 rokov a velky strach zo zubarov (u zubara uz bola, ma dve male blomby), mate nejake specialne postupy ked dieta nespolupracuje? Je to s nou tazke uz pri preventivke. Dakujem

Family Dental Care s.r.o.

Dobrý deň, ďakujem pekne za Váš dotaz a rád odpoviem. V prvom rade berieme našich malých pacientov individuálne a preto nie je možné povedať nejaký špecifický postup, ktorý zaručene zaberie… ako vždy, je to o vzťahu a dôvere, ktorú musíte budovať. Preto povzbudzujeme rodičov, aby svoje detičky brali k zubárovi od útleho veku a zvykali ich na kontakt s lekárom a prostredie ambulancie, ktoré je u nás vo Family Dental Care vybavené tak, aby malých pacientov zaujalo a motivovalo (detský kútik / rozprávky, resp. hudba počas vyšetrenia / akvárium / …). Samozrejme, v neposlednom rade máme empatický team lekárov a sestier, ktorý sa snaží z návštevy urobiť zážitok, ktorý bude motivovať dieťa vrátiť sa späť. Pevne verím, že sa u nás zastavíte na kávu a spoločne s Vašou dcérou sa pozriete na Nema a Dory v morskom akváriu, a keď sa nám to podarí na prvý krát, tak sa dcérka aj povozí na stomatologickom kresle a my sa jej pozrieme na zúbky… ;-)

Daniela Uhereková

Dobrý deň,
chcem sa opýtať, či je možné založiť u vás zdravotnú kartu len dieťaťu (keďže my s manželom máme zubára blízko našej práce, takže by sme ho neradi menili). Syn má 4 roky a u zubára ešte nebol, máme teda záujem o prvú prehliadku. Ktorý variant (aká cena) by to bol? Ďakujem.

Family Dental Care s.r.o.

Dobrý deň, samozrejme je to možné – je to kryté v rámci akcie „Vstupné vyšetrenie…“ variant1 v cene 9,90Eur. Budeme sa na Vás tešiť…

Martin

Dobrý deň,

Čo presne znamená založenie zdravotnej karty? Znamená to, že si vyziadate moju zdravotnú kartu od existujúceho zubára, alebo je to „len“ zdravotná karta vo Vašej databáze, ktorá nijako neovplyvní môj „zmluvný vzťah“ u môjho existujúceho stomatologa? Ďakujem

Family Dental Care s.r.o.

Dobrý deň, ano – znamená to, že pokiaľ nemáte vedenú zdravotnú dokumentáciu, tak Vám ju zavedieme u nás, resp. ak ju máte vedenú u iného lekára, vyžiadame si ju s Vašim súhlasom od daného lekára. Samozrejme, celá preventívna prehliadka prebehne u nás a následne budete navštevovať jednu z našich pobočiek v rámci siete Family Dental Care s.r.o., podľa Vašej preferencie. Znamená to ale, že voči poisťovni, v ktorej ste poistený/á môžete byt „kapitovaný/á“ len u jedného lekára. Pevne verím, že som odpovedal na Vašu otázku a budeme sa tešiť na Vašu návštevu ;-)

Silvia

Dobrý deň,
mám záujem o komplexné vstupné stomatologické vyšetrenie ale v podmienkach voucheru píšete, že návšteva musí byť v pobočke na Štúrovej. Naozaj sa nedá ten voucher použiť aj v pobočke na Budatínskej ? Mám malé bábätko a cestovanie je teraz pre mňa problém. Ďakujem za odpoveď.

Family Dental Care s.r.o.

Samozrejme, vieme Vám vyhovieť aj na Budatínskej. Pošlite mi prosím na Vás kontakt (tu je moj email: fdc.chudoba@gmail.com) a naše recepčné Vás budú kontaktovať s ponukou voľných termínov na Budatínskej. Tešíme sa na Vašu návštevu ;-)

Martina

Musím byť poistená len v vszp, dôvere alebo unione ? Či môžem mať aj zdravotný európsky preukaz s poistením v Rakúsku ? Koľko by bola cena potom ?

Family Dental Care s.r.o.

Dobrý deň, ospravedlňujem sa za oneskorenú odpoveď – európsky zdravotný preukaz máte vydaný na Slovensku? O akú akciu máte záujem?

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore