Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

6 hodín výcviku a sólo zoskok padákom z výšky 1200 metrov

4,8 / 5 K3 GROUP (2 pobočky) Partizánske  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Soňa Bérešová

Chcela by som vedieť či môže absolvovať zoskok aj 50 ročný chlap po infarkte. Ďakujem.

K3 GROUP, s.r.o.

Dobrý deň,
záleží od jeho lekára, či mu potvrdí zdravotnú spôsobilosť. Odporúčal by som však značnú dávku sebareflexie.

Eva Urbanová

Dobry vecer chcela by som sa opitat ci nerealizujete zoskoky aj blizsie k Spisskej Novej Vsi. Chcela by som to ako darcek pre manzela a je to dost daleko dakujem Eva

K3 GROUP, s.r.o.

Dobrý deň,

žiaľ nie, ale keď mi napíšete e-mail na adresu info@1200.sk, pošlem Vám kontakt na pána Slivovského zo SNV.

Niki

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je nejaké hmotnostné obmedzenie pre tento tip zoskoku. Ďakujem

K3 GROUP, s.r.o.

Dobrý deň, túto otázku bude lepšie riešiť individuálne. Ako iste chápete, je značný rozdiel medzi 120 kilovým chlapom, ktorý meria 2 metre a je samý sval a 120 kilovým chlapom, ktorý meria 1,5 metra.

Jana nekyova

Chcem sa opýtať ci to môže absolvovať dieťa 15rokov dakujem

K3 GROUP, s.r.o.

Dobrý deň,
smernica V-PARA-1 (https://www.sna.sk/RLC-SNA/V-PARA-1/) v Hlave 2 – Spôsobilosť parašutistického personálu, v článku 2.2. – Vekové požiadavky hovorí, citujem:
„Dovŕšenie najmenej 15. roku veku v kalendárnom roku, v ktorom budú vykonané praktické samostatné zoskoky podľa článku 1.7. písmena a), c), d).
Parašutista, ktorý nedovŕšil v čase konania svojho prvého zoskoku 18. rok veku, musí mať súhlas aspoň jedného z rodičov alebo zákonného zástupcu overený notárom alebo inšpektorom parašutizmu alebo tandempilotom pri tandemovom zoskoku.“

To znamená, že ak Vaše dieťa dovŕši v roku 2018 15. rok veku, tak s Vašim overeným podpisom na tlačive „Vyhlásenie žiadateľa o základný a pokračovací parašutistický výcvik“ (https://www.sna.sk/RLC-SNA/V-PARA-2/) môže zoskok absolvovať.

Jaromír Kužma

Lubo

Po absolvovani kurzu som opravneny si zapozicat vystroj aj u inych spolocnosti a samostatne skakat z lietadla? To osvedcenie na konci co ziskam plni tuto funkciu? A u vas dalsi samostatny zoskok je stale len z vysky 1200m? Ak ano, co mam spravit aby som mohol sam, teda nie v tandeme skakat z vysky cca 4 az 5000m?

 Vdaka

K3 GROUP, s.r.o.

Nie. Toto je „Základný parašutistický výcvik“ a jeho absolvovanie Vás neoprávňuje k ničomu. Ak chcete skákať sám, musíte absolvovať výcvik voľného pádu. Napríklad AFF (Accelerated Free Fall) výcvik. Najskôr sa však musíte stať členom nejakého aeroklubu (napríklad PK SNA – www.pksna.sk, alebo ľubovolného iného – www.sna.sk/Aerokluby/), absolvovať lekársku prehliadku u športového lekára a požiadať o vystavenie preukazu parašutistu. To preto, lebo zoskoky sa na Slovensku dajú vykonávať len pod hlavičkou Slovenského národného aeroklubu – SNA (www.sna.sk). Potom musíte absolvovať buď základný parašutistický výcvik, alebo tandemový zoskok a nasledne môžete začať s výcvikom. Pre viac informácii odporúčam preštudovať si smernicu pre vykonávanie zoskokov V-PARA-1, ktorú nájdete na stránkach SNA (https://www.sna.sk/RLC-SNA/V-PARA-1/).

Jaromír Kužma

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore