Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Oblečte nôžky do pestrých farieb: 5 kusov farebných pančúch Fiore

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Danka

Dobrý, rada by som si kúpil farebné pančuchy, no na stránke jenifer.sk som našla iba jednofarebné (aj keď v rôznych farbách). Ako je to teda s nimi – mali by byť dvojfarebné ako na titulnom obrázku (napríklad P biela, Ľ fialová), alebo celé iba jednej farby? Vopred ďakujem z odpoveď.

Jenifer.sk

Dobrý deň, to je len úvodný banner, aby sa ukázalo aké množstvo farieb je k dispozícii. Dvojfarebné pančuchy nemáme v ponuke. Ďakujeme

Agáta Karsayová

Dobrý deň prajem
Rada by som si objednala pančušky, mám záujem o dve balenia, t.j. spolu 10ks pančúch. Je možné uplatiť ich na jedno poštovné?
Ďalej ma zaujíma vaša stránka, po kliknutí na jej odkaz ma presmeruje na stránku https://sk.unilady.eu, kde model pančúch Paula nie je. Poprosím o info, kde je možné si pančušky zakúpiť.
Ďakujem.
 AK

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Agáta

Samozrejme. Na jedno poštovné si viete zakúpiť 10 ks pančúch. Môžete si vytvoriť objednávku u nás na zlavomat.sk a následne Vám tovar doručovateľ tovaru zašle. V prípade ak máte záujem o pomoc pri objednávke môžete nás kontaktovať telefonicky alebo mailom podpora@zlavomat.sk
+421 232 117 321

Prajem krásny deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore