Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Pečené barbecue vysoké rebierka s prílohou a nápojom

4,0 / 5 Nitka Restaurant Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Marian Kuruc

Dnešného dňa som chcel uplatniť voucher Pečené barbecue rebierka s prílohou a nápojom — 1000g Pečené barbecue vysoké rebierka s prílohou a nápojmi pre 2 osoby
V reštaurácii Nitka v Bratislave, pričom na Vašej stránke výslovne uvádzate, že Rezervácia nie je vopred potrebná.
Obsluha mi oznámila, že ak nemám rezerváciu vopred, tak ma neobslúžia a že som dnes už piaty v poradí, ktorý nemal rezerváciu a preto neboli tiež obslúžení. Chyba je vraj na stránke Zľavomatu a oni za to nemôžu. Zbytočne som si pokazil náladu. Ako zvyčajne nikto za nič nemôže a dopláca nahttps://www­.zlavomat.sk/vou­cher/7ace55369f5dde­981ee8030994bb33­0c# to zákazník. Ako vidím nie som jediný komu sa to stalo. Som zvedavý ako budete túto situáciu riešiť.

Nitka Restaurant

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš príspevok. Áno, môžem potvrdiť, že v poslednom období zažívame dosť veľký záujem zo strany zákazníkov, ktorí si zakúpili vouchery, čo nás samozrejme teší. Chceme našim zákazníkom ponúknuť to najlepšie z našej kuchyne a preto našim cieľom je varenie výhradne z cerových surovín, v zásade nepoužívame polofabrikáty. Vzhľadom na tieto skutočnosti a z dôvodu toho, že pečene rebierka si vyžadujú dlhšiu prípravu je možne, že sa na to čaká dlhšie.
Ohľadne Vašej sobotňajšie návštevy. Potom ako nás čašník Vás informoval, že sa na jedlo čaká cca. 20 minút, ste odišli. Tak isto nevidím dôvod, prečo by sme nemali záujem o ďalšieho zákazníka a odmietali obslúžiť, ako uvádzate ďalších až takmer štyroch zákazníkov, ktorí boli pred vami.
Je nám leto, za vzniknutú situáciu a budeme radi ak nás navštívite. Ako menšiu pozornosť prosím prijmite od nás fľašu vina zn. Dubovsky a Grančič.

Tešíme sa na Vašu návštevu

Restaurant Nitka

Peter

Bol som v danom podniku 4.12.2017– pred vchodom do reštaurácie bola tabula a ne nej kriedou napísané REBIERKA. Keď som však čašníčke predložil kupón, vraj rebierka nemajú a sú len na rezerváciu, čo v ponuke nie je uvedené a vraj to dá napraviť. „Rezervácia nie je vopred potrebná“ – táto veta je stále napísaná v ponuke. Nie som z Bratislavy a zbytočne som sa prehnal… Žiadam týmto o zrušenie kupónu a vrátenie peňazí. Ďakujem.

Nitka Restaurant

Dobrý deň, týmto by som sa chcel v mene reštaurácie Nitka ospravedlniť za vzniknutý incident. Bolo to spôsobene tým, že počas obedov z kapacitných dôvodov sa snažíme prioritne riešiť obedové menu, o čom Vás kolegyňa zrejme neinformovala. Ako ospravedlnenie od nás prijmite pozvanie na večeru pre dve osoby v hodnote 25 eur, zároveň si budete môcť ponechať zľavové kupóny na rebierka. Popr. ak mate záujem, pošlite nám Vaše číslo úctu na našu mailovú adresu: info@nitkarestaurant.sk, aby sme Vám vrátili peniaze. S pozdravom, reštaurácia Nitka.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore