Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

PERIO AID Balíček liečby parodontózy a zápalu ďasien

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Magda Cselenyiova

chcem opät 2 baliky Perio Aid 500ml komplet objednat,pri poslednej dodavke som obdrzala poukaz na –20% ,nenasla som miesto,kde to mozem uplatnit.Opät chcem objednat 2 x Perio Aid 9,90 to jest 19.80 € – 20%,.Co teraz???

zdravezuby.eu

Dobrý deň, poukaz dostáva každý zákazník spolu s darčekom pri svojom prvom nákupe u nás. Poukaz si môžete uplatniť na našej stránke zdravezuby.eu.

Lucia

Dobrý deň,
je balíček vhodný aj pre tehotné?
Ďakujem

zdravezuby.eu

Dobrý deň, Pri používaní výrobkov v dobe 2–4 týždne môžu tieto výrobky užívať aj tehotné a dojčiace ženy. Výrobky Perio Aid sú určené na akútne problémy spojené s gingivou. Ak Vás sprevádzajú bežné problémy zubov a ďasien spojené s tehotenstvom (zápal bez krvácania) odporúčali by sme rad VITIS gingival, ktorý je špeciálne určený pre tehotné a dojčiace ženy. S pozdravom tím zdravezuby.eu

Martina Maceková

Dobrý deň, viete mi pribaliť tvrdšiu kefku namiesto tej Medium? Za odpoveď ďakujem.

zdravezuby.eu

Dobrý deň, máte už oskúšanú zubnú kefku MEDIUM ? V predchádzajúcich balíčkoch bola kefka GINGIVAL, ktorej hustota a tvrdosť štetín sú určené na problémy ďasien. Mali sme viacero dotazov na tvrdšie kefky a preto sme sa rozhodli v tomto balíčku pribaľovať kefky MEDIUM. Napíšte nám prosím email a akú kefku používate a radi Vám odporučíme správnu kefku pre Vás.
S pozdravom
Norbert
Tím zdravezuby.eu

Alena

Kde je ten návod na použitie? Akosi sa stratil v texte.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, ak myslíte návod na použitie ústnej vody prikladám ho tu:
Vyplachovať 15 ml ústnej vody po dobu 30 sekúnd, 2 x denne (ráno a večer) po čistení zubov. Neprehĺtať, vypľuť a uchovávať mimo dosahu detí!
Neodporúča sa oplachovať vodou, pretože to môže zvýšiť jeho horkú príchuť.
Pri používaní ústneho irigátora (ústnej sprchy), môžete použiť Perio-AID zriedený vodou 1:1 alebo 2:1 (voda – ústna voda).

UPOZORNENIE:

Nesmie sa používať na vytieranie ústnej dutiny v kojeneckom veku. Orálny roztok nesmú používať deti, ktoré si nezvládnu vyplachovať ústa, kde hrozí riziko prehltnutia orálnej tekutiny!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore