Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Prehliadka pivovaru s degustáciou

4,5 / 5 Piešťanský Pivovar Piešťany  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Martina Slováková

Dobry den chcem sa opytat ci budete mat prehliadky aj v novom roku kebyze to zajednam teraz ci bude platit ta zlava chcela by som to ako darcek naa vianoce pre dvoch a ci by bolo mozne aj sa niekde poblizku ubytovat dakujem…

Piešťanský Pivovar

Dobrý deň, prehliadky budú aj po novom roku, platnosť voucherov sa predĺži do konca februára. Najbližšie k nám je hotel Máj, ktorý môžem odporučiť. Pekný deň.

Monika

Dobrý deň, mala by som záujem zakúpiť prehliadku pivovaru pre priateľa na Vianoce a chcem sa uistiť či máte voľné termíny ešte (hlavne víkendy) keďže sme z Košíc. Ja by som rezerváciu robila hneď po Vianociach. A ešte či robíte viac prehliadok za deň? Ďakujem za odpoveď

Piešťanský Pivovar

Dobrý deň, víkendy máme otvorené a termíny sú ešte voľné, prehliadky robíme o 17.00 hod, a ak sa naplní kapacita 10 ľudí o 18.00 robíme prehliadku opäť.

Jaroslava Porubanová

Aké je vstupné za prehliadku bez degustácie?Nepijem pivo,iba chcem ísť s manželom.

Piešťanský Pivovar

Dobrý deň, to by sme spravili ako doprovod :)

Lucia

Dobrý deň,je možné spraviť prehliadku aj v období od 25.12. do 30.12? Za odpoveď vopred ďakujem.

Piešťanský Pivovar

Dobrý deň, prehliadky budeme robiť v tomto termíne od 27.12. do 30.12.

Zuzana

Dobrý deň,
chcela by som si kúpiť variant 2 ako darček pre milovníka piva. Bude ho sprevádzať iná osoba, ktorá by chcela len navštíviť Váš pivovar bez degustácie. Je možné na mieste zaplatiť poplatok za vstup do pivovaru bez degustácie? Koľko stojí takéto vstupné za prehliadku pivovaru?
Ďakujem

Denisa

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je možné zakúpiť 2× voucher na variant 1 a zároveň 1× voucher na variant 3 a spojiť prehliadku pivovaru spolu s občerstvením. Ďakujem.

Piešťanský Pivovar

Dobrý deň, samozrejme, môžete si to spojiť. Pekný deň.

Adriana

Dobry den, ako dlho trva prehliadka? Kolko dopredu treba rezervovat termin? Kolko ludi je na tej prehliadke? Dakujem za odpovede.

Piešťanský Pivovar

Dobrý deň, prehliadka trvá zhruba 45 min, max 10 ľudí zoberie sládek na prehliadku. Rezerváciu je najlepšie si spraviť aspoň 4 dni pred, resp. týždeň, nakoľko mávame v pivovare rôzne akcie, alebo je pivovar zatvorený z dôvodu uzavretej spoločnosti, aby sme si vedeli zosúladiť dátum, ktorý by najviac vyhovoval. Pekný deň.

Martin

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či súčasťou tretieho variantu pre 2 osoby je aj prehliadka pivovaru (keďže nie je uvedená v popise variantu, no je súčasťou titulku ponuky). Ďakujem.

Piešťanský Pivovar

Dobrý deň, variant 3 je bez prehliadky, len s degustáciou, pokiaľ chcete prehliadku a degustáciu, vyberte si prosím z variantov 1 alebo 2, a jedlo ako koleno, či rebrá si budete môcť objednať v reštaurácií, máme ich v ponuke každý deň, alebo ďalšie zaujímavé jedlá. Pekný deň.

Petra

Dobry den, zakupila som si treti variant a chcem sa spytat ci jeho sucastou je prehliadka pivovaru, pretoze nieje zahrnuta vo voucheri ale je uvedena v nadpise ponuky…? pokial nie je, mozem nejakym sposobom voucher stornovat a kupit si jednu variantu 1 a jednu variantu 2? Ten voucher som kupovala hlavne koli tej prehliadke…

Piešťanský Pivovar

Dobrý deň, variant 3 je len s degustáciou bez prehliadky, ak teda chcete prehliadku vyberte si prosím z variantov 1 alebo 2.

Piešťanský Pivovar

Dobrý deň, variant 3 je len s degustáciou bez prehliadky, ak teda chcete prehliadku vyberte si prosím z variantov 1 alebo 2.

Lucinda

Ake piva a kolko flies obsahuje darcekove balenie piva, ktore je sucastou 2.variantu kuponu? Dakujem

Piešťanský Pivovar

Dobrý deň, darčekové balenie obsahuje 2 fľaše 0,33l, ležiak na výber Jedenástka, alebo Červená Veža, a špeciál napr. Vandal IPA

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore