Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zmena stravovania a životného štýlu s trénerkou

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Monika

Dobry den,
je tento kupon mozne uplatnit aj pri bezlepkovej diete?

Eliška Švikruhová, 1.oficiálny kouč Antónie Mačingovej

Dobrý večer. Áno, ale možnosť zakúpenia kupónu bola do konca februára. Ak máte záujem o viac informácií kontaktujte ma na mojom telefónnom čísle.
Nájdete ho na webe svikruhova.sk. Ďakujem.

Anna

Dobrý deň,
viete poradiť aj cvičenie s kočíkom? alebo s bábätkom doma zahrnúť to namiesto normálneho cvičenia.

Iwa

Dobrý deň,
zaujala ma vaša ponuka len mám jednu otázku či je to vhodné aj pre deti 9 rok.

Eliška Švikruhová, 1.oficiálny kouč Antónie Mačingovej

Dobrý deň. No keďže tento jednoduchý a zároveň účinný systém stravovania je ozdravný, podotýkam žiadny drastický detox to nie je, ale plynulý prechod na zdravý životný štýl, ktorý je udržateľný po celý život. Je priam ideálne, keď ho aplikujeme aj pre naše deti a tým pádom v budúcnosti nebudú musieť riešiť problémy či už zdravotné alebo estetické, ktoré riešime my teraz :-). A dovolím si tvrdiť, že „postačí“ nevhodné stravovanie v školských jedálňach…Doma je vhodné naučiť naše deti jesť tak, aby predchádzali civilizačným ochoreniam. Pekný deň želám.

Zdena Vrbova

Dobrý den. Vaša ponuka ma zaujala ale chcem sa opýtať či by ste my vedeli pomôct aj ked mám diabetes II . Typu vopred dakujem

Eliška Švikruhová, 1.oficiálny kouč Antónie Mačingovej

Dobrý deň. Najskôr sa ospravedlňujem za neskorú odpoveď. Samozrejme, že Vám toto stravovanie vie pomôcť aj pri cukrovke 2. typu, pretože, je to ozdravný systém sravovania a postupne sa upravuje činnosť hormonálneho systému. Podľa výšky Vášho krvného cukru
sa nastavia malé korekcie v príjme sacharidov. Tento ozdravný systém stravovania už pomohol s naozaj veľa civilizačnými ochoreniami a výborné výsledky sú práve aj s touto tichou a zároveň nebezpečnou diagnózou. Pekný dník želám.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore