Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Fotokalendár z vlastných fotografií – spomienky na každý deň

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Elen Kováčová

Dobry deň, keď si dnes kúpim voucher na kalendár, musím ho uplatniť do 31.1.2018? Na ponuke je písané platné do 31.1.2018. Ďakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, áno, voucher je potrebné uplatniť do 31.1.2018.

Evka Ridzoňová

dobry vecer kde by som mohla vidiet cennik za expresne vyhotovenie kalendara do vianoc ? nemozem to najst.dakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň,
príplatky za expresné vyhotovenie kalendára sú uvedené v popise pri jednotlivých typoch kalendára:
 https://www.faxcopy.sk/detail/mesacny-kalendar-a3-na-vysku/50185

Lubica

Dobry den,

ked zadam tlac dnes 11.12.,kedy bude kalendar asi k dispozicii? Neda sa pripadne aj priplatit za expresnu tlac?
Dakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, štandardná lehota vyhotovenia pre zlavomatové kampane je 14 kalendárnych dní. Máte možnosť si zvoliť expresné vyhotovenie za príplatok – podľa typu zvoleného kalendára.

Alexandra Abrahámová

Dobrý deň, objednala som tento produkt a neprišiel mi žiaden potvrdzovací mail. Co mam robiť? Ďakujem Alexandra Abrahámová

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, v prípade ak ste si objednávali voucher a ten vám neprišiel, prosím kontaktujte zákaznícku podporu zlavomatu. Ak ste si objednávali už samotný kalendár vo FaxCopy, prosím kontaktujte nás priamo na on-line chate na www.faxcopy.sk.

Ppeter

Mame 4 vouchery na ten isty typ kalendara, teda chceme jeden produkt stvormo. Ako to mame zadat po tom, ako kalendar navrhneme na stranke faxcopy?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, typ platby a voucher zadávate na začiatku objednávky – ešte pred samotným návrhom kalendára. zvolíte si počet rovnakých kalendárov – 4 a následne do polí vyplníte 4 čísla voucherov a pokračujete vo vytváraní návrhu.

Alena Kostialova

Dobrý deň včera 4,12 večer som odoslala hotovú objednávku kalendár a zatial mi neprišlo na majl potvrdenie. Viete mi prosím Vas zistit v akom stave je moja objednávka či bola prijatá? Dakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, ak vám neprišlo na mail potvrdenie s číslom objednávky, objednávka nebola korektne zadaná. Prosím Vás, kontaktujte nás priamo na on-line chate na www.faxcopy.sk, prípadne mailom na faxcopy@faxcopy.sk.

Mirka kozelova

Dobrý deň
Prosím vás dal by sa objednať aj kalendár stolový dvojtýždňový? S 28 fotkami ?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, 2-týždenný kalendár nie je predmetom kampane na zlavomate, v našej ponuke ho ale nájdete. Môžete si ho navrhnúť a objednať prostredníctvom nášho on-line editora:
 https://www.darcekyodsrdca.sk/domacnost-a-kancelaria/kalendare-s-vlastnymi-fotkami

Vlastimil Slávik

dobrý deň. ak by som si chcel dať vytlačiť aspoň 15 stolových kalendárov ako mám postupovať? mám si 15× kúpiť ten voucher? Dá sa to nejak jednoduchšie ? Je to limitovné max na 5 ks?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, áno, ak chcete využiť túto akciu na 15 kalendárov, je potrebné si zakúpiť 15 voucherov a tie následne uplatniť pri objednávke.

mirka

dobry den,plati tento kupon aj na stolovy kalendar?dakujem za info

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, v ponuke je aj viariant na stolový mesačný kalendár.

Marika Slebodníková

Chcem sa opýtať, či je možnosť do kalendára vyznačiť k menám aj vyznačenie narodeniny, meniny a pod…

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, celý návrh kalendára si vytvárate sama v on-line kreátore pre vytváranie návrhu. Kalendár z vlastných fotiek si môžete ozvláštniť aj zvýraznením pre vás dôležitých dátumov, doplnením rozličných udalostí alebo pridaním neštandardných mien. Fotky môžete poskladať do koláže, pridať môžete tiež piktogramy alebo vlastné nadpisy, texty či poznámky.

Stanka Angelovičová

Dobrý večer, chcem sa spýtať či je možné dať na stranu jedného mesiaca viac foto (4–5)? Ďakujem.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, celý návrh kalendára si vytvárate sama v on-line kreátore pre vytváranie návrhu. Kalendár z vlastných fotiek si môžete ozvláštniť aj zvýraznením pre vás dôležitých dátumov, doplnením rozličných udalostí alebo pridaním neštandardných mien. Fotky môžete poskladať do koláže, pridať môžete tiež piktogramy alebo vlastné nadpisy, texty či poznámky.

Kveta Demčáková

Zakúpila som si u vás cez zľavomat voucher na fotokalendár A3–12stránkový v počte 2 ks, ale prišiel mi iba jeden kód voacheru, mám ho použiť na oba kusy? Pri tvorbe kalendára, ak označím 2 ks, v tom prípade oba kusy budú rovnaké? V minulosti som dostala 2 kódy a mohla som si zhotoviť 2 rozdielne verzie.
Ďakujem vopred za infomaciu.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Kvetka, do e-mailu Vám prišli oba vouchery, stačí ak v maily rozkliknete „zobraziť podrobnosti“. Zároveň sme Vám vouchery poslali ešte raz samostatne do e-mailu. Veríme, že už bude všetko v poriadku. Zľavomat

Veronika Gogoláková

Dobry den,
Prosim vas su zobrazene v kalendaroch mena? Zaujima.ma hlavne stolovy kalendar,dakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, pri každom type kalendára si môžete pri zadávaní objednávky vybrať z viacerých šablón, k dispozícii sú šablóny s menami aj bez mien, je na vás, ktorú šablónu si vyberiete.

Karel Němec

Dobrý deň, na akej tlačiarni sú tlačené tieto kalendáre?
Ďakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, stolové a nástenné kalendáre tlačíme na digitálnej farebnej tlačiarni Canon imagePRESS C700. Poster kalendáre A2 tlačíme na atramentovej veľkoformátovej tlačiarni rovnakej značky.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore