Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Menštruačný kalíšok – oveľa vhodnejší ako tampón!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Ivana Sklárová

Dobry den, kde su kalisky vyrabane?

Ivana

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, kde sú vyrábané tieto kalíšky? a je priložený aj popis používania a starostlivosti v slovenčine?
Ďakujem za odpoveď

La Fe s. r. o.

Dobrý deň, samozrejme je popis použitia a starostlivosti aj v slovenskom jazyku.

Jana Piatriková

Dobry vecer, rozhodla som sa ze si ponecham tento mensi viem ho ponuknut kamoske a ja si objednam ten s velkostou L , ved nebudeme si to komplikovat aj ked osobne by som ho najradsej vymenila pokial by som ho nevedela ponuknut dalej ale naco zbytocne naklady 😉 je mozne z vasej strany kompenzovat toto nedorozumenie ? Ďakujem s pozdravom Piatriková.

La Fe s. r. o.

Dobrý deň, samozrejme vieme. Budeme vás kontaktovať emailom alebo telefonicky do konca týždňa. Sme radi že ste sa takto šikovne rozhodla.

Dakujeme
S pozdravom

Jana Piatriková

Dobry den pisali sme si ohladom velkosti a pravdepodobne ste mi neporozumeli otazke a vcera mi prisiel kalisok veľkosť S kt.som vobec nechcela .

La Fe s. r. o.

Dobrý deň, doriešime to cez email. Každopádne ak ste chcela L a poslali sme vám S tak sa ospravedlňujeme. Pravdepodobne v zhone sme zabalili to čo bolo na objednávke. Tovar vám vieme vymeniť.

S pozdravom

Jana Piatriková

Dobry den prave som si u vas objednala menstr.kalisok chcem sa opytat aky velkost mi pride bo v objednavke som zadala transparentny veľkosť L.

La Fe s. r. o.

Prestne rozmery sú v popise variantu velkosti L napísané.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore