Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Jazda na automobiloch Tesla X P90D či Tesla S P90DL

5,0 / 5 Tesla Rental (3 pobočky) Sliač  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Barbora

Dobrý deň,

chcela by som sa spýťať, či je po zakúpení voucheru možné urobiť rezerváciu termínu až po Vianociach a aký je postup ak dostupné termíny do konca marca nebudú vyhovujúce.

Ďakujem za odpoveď

Tesla Rental

Dobry den,

ano, je mozne zacat rezervaciu po Vianociach, pripadne po Novom roku. Do konca marca je od januara v podstate k dispozicii 90 dni, urcite sa nam podari najst vhodny termin. Je potrebne sa na najom@teslarental.sk ozvat cim skor a poslat cislo kuponu a vseobecne vyhovujuce dni, kedy Vam vyhovuje alebo naopak nevyhovuje jazdy realizovat. Ani tak nie konkretne datumy, ako skor dni a casy v tyzdni. Podla preferencii klientov sa potom snazime najst vhodne terminy. Samozrejme, cim neskor sa klient ozve, tym je sanca, ze bude mozne jazdu zrealizovat v dnoch ci casoch, ktore uviedol, mensia.

Elena Grbálová

Zdravím pred 2 týždňami som objedná tento zlavomat. Do dnes nič neprišlo. Úhradu som vykonala ihneď 21.11.2017.dakujem za skorú odpoveď

Tesla Rental

Dobry den, skuste, prosim kontaktovat priamo zlavomat. Mal by Vam prist kupon, na zaklade ktoreho si u nas dohodnete termin jazdy. Zelame krasny den a verime, ze sa tato situacia cim skor vyriesi.

Marej jancek

Dobry den nevidim tu zmluvu ktoru musi klient podpisat poprosim vas poslite mi ju na email.

Tesla Rental

Dobrý deň,
žiadnu zmluvu klient pri jazde s inštruktorom nepodpisuje. Podpisuje len čestné prehlásenie, že si je vedomý spoluúčasti v prípade spôsobenia dopravnej nehody a uhradenia prípadnej pokuty za porušenie pravidiel cestnej premávky.
Želáme príjemny deň

Henrieta

Dobrý deň, chcela by som tento voucher /Jazda na automobiloch Tesla X P90D či Tesla S P90DL/ zakúpiť ako darček pre zaťa k Vianociam. Problém je, že žijem a pracujem v Čechách a teda neviem ako mám postupovať. Platba eurami nie je problém. Za odpoveď vopred ďakujem.

s pozdravom Henrieta

Tesla Rental

Dobrý večer,
ďakujeme pekne za záujem o kúpu kupónu. Čo sa týka možnosti platby, na to Vám určite odpovedia priamo pracovníci zľavomatu, ale pokiaľ vieme, je možné platiť prevodom na účet a úplne najjednoduchšie je platiť platobnou kartou.

Michal Zubáč

Dobrý deň,

chcel by som sa opýtať, či platnosť voucheru, ktory by bol zakupeny este tento rok pred Vianocami, vyprsi 30.3.2018, alebo bude mozne si voucher predlzit na jar/leto.

Dakujem pekne za odpoved.

S pozdravom

Tesla Rental

Dobrý večer, platnosť kupónov zatiaľ neplánujeme predlžovať na obdobie po marci

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore