Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Špičkový – vysoko hodnotený wellness Hotel Aquatermal*** s neobmedzeným vodným a saunovým svetom počas celého pobytu

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Hotel AQUATERMAL*** Novohrad (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
martina

Dobry den.Velmi nas zaujal tento hotel,chcem sa spytat ci nahodou nebudu na zlavomate aj nejake nove ponuky na mesiac jul- august?
Dakujem pekne za odpoved
Martina

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

To Vám momentálne bohužiaľ nevieme sľúbiť.

Pekný deň.

Jana Kováčová

Dobry den, nebude v ponuke este vikendovy pobyt alebo last minute na mesiac jun? Dakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, bohužiaľ júnové termíny už na Zľavomate nebudú. O prípadných dostupných izbách sa môžete informovať priamo na recepcii hotela na t.č. +421 47 430 88 11.

Gabriela

Dobrý deň,chcela by som sa informovať či nemate nahodou volny termín na 26mája do 27mája.Ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Gabriela, ohľadom termínov, ktoré nie sú uvoľnené na Zľavomate sa môžete informovať priamo na našej recepcii – t.č. +421 47 430 88 11, alebo e-mailom na info@strehova.sk. Pekný deň.

Ivana

Dobrý den, chcem sa Vas opytat ci mate volny termin od 6.5 – do 9.5.2018?? Dakujem pekne za odpoved

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, bohužiaľ tento termín je už vypredaný. Najbližší voľný termín na 3 noci máme 15.-18.5..

Martin

Dobry den,
chcel by som sa opytat, ci mate volne izby na reklamovany Pobyt cez tyzden (3 noci) v termine od 27.4 do 30.4.18. Sme dvaja s dietatom do 6 rokov. Chceli by sme pristelku.
dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Martin, v tomto termíne máme voľnú iba poslednú izbu – apartmán, ktorý nepredávame cez Zľavomat. Apartmán je vhodný pre rodinku s 1–2 deťmi, ak rodičia chcú mať trošku viac súkromia, doplatok za apartmán je 20€/noc. Informovať sa o konečnej cene a rezervovať si ho môžete na našej recepcii – t.č. +421 47 430 88 11. Pekný deň.

maria

Dobry den, chcem sa spytat na dostupnost vikendoveho terminu 8–10.6 pre dve osoby, pripadne + 1 dieta do 12 rokov. Aka by bola cena? Cez zlavomat sa to asi neda, mate tu pisany termin do 31.5. Dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, v tomto termíne ešte máme voľné izby, rezervovať si pobyt môžete na našej recepcii na t.č. +421 47 430 88 11. Tešíme sa na Vás.

Petra

Dobrý deň ja by som chcela vedieť či bude tento hotel v ponuke cez Zľavomat aj v auguste ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň,
letné pobyty cez Zľavomat pravdepodobne predávať nebudeme, keďže v letnej sezóne spolu s hotelom funguje aj areál kúpalísk a bývame plne obsadení. Odporúčame Vám rezervovať si Váš augustový termín čím skôr priamo na našej recepcii (+421 47 430 88 11) alebo info@strehova.sk. Pekný večer a tešíme sa na Vašu návštevu.

Peter Szaffko

Je možné v termíne 20.4 až 22.4 /víkemdový pobyt/ ubytovanie 2 dospelý a 2 deti 12 ročné. Aká by bola cena

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň,

bohužiaľ v tomto termíne už nemáme voľné rodinné izby. Ak máte záujem prísť na víkend aj s dvomi deťmi vo veku 12 rokov, vieme Vám ponúknuť rodinnú izbu napríklad v termíne 27.-29.4.. O dostupnosti rodinných izieb sa môžete informovať na našej recepcii na t.č. +421 47 430 88 11. Budeme sa na Vás a Vašu rodinku tešiť.

Mária Rošová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či mate voľný termín od nedele 6.5 na dve noci
a tri dní s polpenziou pre dve osoby a koľko by sme zaplatili.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Rošová,

je nám ľúto, ale tento termín je už plne vypredaný. Môžeme Vám ponúknuť nejaký iný termín?

Lucia Sufliarska

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či máte ešte niečo voľné na 4 dni a 3noci v júli a spolpeziou 2dospely a 2deti deti veku 3a10r. A mohlo by to byť cez týždeň a koľko by to stalo výsledná suma ak by sa dalo ďakujem veľmi pekne za ochotu už sme boli u Vás na pobyte a boli sme spokojný.Príjemný veľkonočny deň prajem 😉

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, letné pobyty cez Zľavomat momentálne neponúkame, nájdete ich na našej stránke www.strehova.sk, alebo sa môžete informovať telefonicky na t.č. +421 47 430 88 11. Pekný deň :)

Tatiana

Dobrý deň chcem sa spýtať či máte ešte voľnú izbu pre dve osoby v termíne od 22.5-do 25.5.2018 a či sa dá u vás objednať aj plná penzia dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Tatiana,

v tomto termíne ešte máme voľné izby, môžete si voucher zakúpiť. V cene pobytu je zahrnutá polpenzia, obedy si môžete každý deň doobjednať v našej hotelovej reštaurácii z nášho jedálneho lístka. Tešíme sa na Vašu návštevu :)

Jana Demovičová

Dobré ráno , prosím , je ešte voľná izba pre 2 osoby na Pobyt cez týždeň (Nedeľa – Piatok) 2 osoby, 3 dni (2 noci) – Obdobie do 31. 5. 2018 v termíne od 26.3.2018 do 28.3.2018 pre 2 osoby ? Vopred ďakujem za odpoveď Demovičová

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Demovičová,

áno, v tomto termíne ešte máme poslednú voľnú izbu. Rezervujte si ju hneď po zakúpení voucheru na t.č. +421 47 430 88 11. Pekný deň, tešíme sa na Vás.

Jana Demovičová

Pobyt cez týždeň (Nedeľa – Piatok)
2 osoby, 3 dni (2 noci) – Obdobie do 31. 5. 2018
Dobrý deň, máte voľné ubytovanie v termíne od 26.3.2018 do 28.3.2018 pre 2 osoby ?
Vopred ďakujem za odpoveď
Demovičová

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, v tomto termíne máme poslednú voľnú izbu, prosím rezervujte si ju ihneď po zakúpení voucheru telefonicky na našej recepcii – +421 47 430 88 11. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Tatiana

Dobrý deň. Chceli by sme pobyt v júni, bolo by to možné?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, pre aktuálne voľné termíny v mesiaci jún kontaktujte prosím našu recepciu na t.č. +421 47 430 88 11, príp. e-mailom na info@strehova.sk. Ďakujeme :)

Silvia

Dobrý deň, chcem sa opýtať,, na 6 – 8.05… ci mate volný termín… A ako by som to uplatnila,,, ja + 3 deti … 18, 16 a 7 ročne. Kolko by ma to stálo? ďkujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň,

v tomto termíne už sme bohužiaľ vypredaní. Môžme Vám ponúknuť nejaký iný termín?

Libor švihla

Dobry vecer.
Otazka na co vsetko mate bezbarierovy pristup ,myslim tym schody jedalen,ubytovanie ,vstup,welnes,mal by som zaujem ,3os. izba alebo apartman 2+1na 2 noci,dvaja + vozyckar, termin streda 14.3. na 2 noci ,alebo iny termin,prosim o ponuku.
Libor Švihla
0902899431

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pán Švihla,

máme k dispozícii bezbariérovú izbu, tá je však iba pre 2 osoby, bez možnosti prístelku. Preto Vám odporúčame rezervovať si apartmán. Bezbariérový prístup je do všetkých častí hotela, ktoré budete využívať, do ubytovacej časti sa dostanete výťahom, reštaurácia, bar, recepcia, bazény, wellness, sú na prízemí a sú bez bariér. Pri veľkom bazéne máme i zariadenie pre imobilné osoby, ktorým sa dostanete do vody. V pondelok Vás bude kontaktovať naša recepcia a všetko Vám ešte vysvetlíme telefonicky. Tešíme sa na Vás.

Aneta Hatosová

Dobrý deň,chcela by som sa spýtať,keby som si chcela zakupiť voucher na vikend pre 2dospelych + 2 deti (4,5r a 2r) v cene 179eur a chceli by sme zo sebou priniesť aj babičku,aka by bola cena komplet aj s polpenziou?
Ďakujem a prajem pekny zvyšok dňa

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Hatosová,

v takomto prípade si zakúpite na víkend voucher za 179 €, nahlásite si u nás na recepcii telefonicky termín a informujete recepčného o tom, že s Vami prídu aj dve detičky a babička. Následne u nás pri odchode z pobytu doplatíte nasledujúce doplatky:
1 dospelá osoba na prístelku: 29€/noc x 2 = 58 €
Deti do 5 rokov sú u nás grátis, menšiemu dieťatku pripravíme postieľku a väčšie môže spať na manželskej posteli s Vami.

Budeme sa na Vás tešiť a aj Vám prajeme pekný deň :)

Monika Kuncova

Dobrý deň dá sa objednať izba od piatka 2./do 4marca a ta cena 139 sa dá použiť na ten víkend ďakujem za info

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Monika,
víkend 2.-4.3.2018 máme už bohužiaľ vypredaný. Ak by ste mali záujem, môžeme Vám ešte ponúknuť voľnú izbu na víkend v termíne 9.-11.3.2018.

Cena 139€ platí iba cez týždeň, na víkendové pobyty je potrebné zakúpiť si voucher za 179€.
Pekný deň :)

Erika

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť, či máte voľnu izbu v termíne od 7.-9.3.pre 2+2 (deti vo veku 5 a 11 rokov) a aká je výška doplatku za deti. Ďakujem pekne

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Erika, v termíne 7.-9.3. už nemáme voľné rodinné izby, ale máme voľnú poslednú prístelkovú izbu. Ak by Vám vyhovovalo, že mladšie dieťa bude spať v manželskej posteli s Vami, môžete si zakúpiť voucher za 149 € a ihneď si telefonicky rezervovať termín na našej recepcii – +421 47 430 88 11.

Za 5-ročné dieťa bez nároku na lôžko budete doplácať iba 8€/noc za polpenziu a za staršie na prísteku 21€/noc.

Spolu budete k voucheru doplácať 16 + 42 € = 58 €. Budeme sa na Vás tešiť, určite príďte!

Slavka Bohošová

Dobrý deň, poprosím Vás o info, či je možné objednať si v hoteli aj masáže.
Ďakujem a info.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Bohošová, áno samozrejme. Ponuku a cenník masáží nájdete na našom webe www.strehova.sk.

Jaroslava Maruniaková

Dobrý deň. Chcem sa opýtať či máte ešte nejaké voľné izby V termíne od 23.2.2018–25.2.2018. A chcela by som sa ešte opýtať či sú vírivky aj na izbách.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, tento termín je bohužiaľ už vypredaný. Vírivky máme vo wellnesse, na izbách sa vírivky nenachádzajú.

Petra

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či je možné zakúpiť voucher a rezervovať si termín až neskôr (cca o dva týždne od zakúpenia), vzhľadom na to, že to bude dar a neviem, kedy bude chcieť obdarovaný využiť daný kupón. Ďakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Petra,

samozrejme je to možné, množstvo ľudí takto obdarúva svojich blízkych. Zakúpte si voucher bez termínu a následne si presný termín dohodne obdarovaná osoba s našou recepciou.

Martina Sabolova

Dobrý večer chcem sa opýtať či sa dá objednať pobytu na 2 noci z nástupom 11.3.2018 2 dospelé osoby+prístelka pre syna dospelého má Decku mozgovú obrnu pobyt za 139€ + dopláca sa na mieste za 3 osobu polovicu kupónu ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Sabolová,
v takomto prípade si zakúpte pobyt cez týždeň za 139 € bez termínu. Keď dostanete voucher, zavolajte na našu recepciu +421 47 430 88 11 (v tomto termíne ešte máme posledné voľné izby), nadiktujete kód kupónu a informujete recepciu, že na izbu budete potrebovať prístelok pre syna. Na mieste budete doplácať podľa nášho cenníka za tretiu dospelú osobu 29€/noc x 2 noci = spolu 58 €, takže to bude ešte menej ako polovica kupónu. Ak by ste mali záujem o imobilnú izbu, máme k dispozícii aj takú – opäť o tom treba informovať recepciu. Budeme sa na Vás tešiť.

Denisa

dobrý den,chcem sa opýtat ci máte voľný termín 12.2–14.2. 2018 pre dve dospelé osoby dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Denisa,

bohužiaľ tento termín je už vypredaný.

Antonia

Prosím Vás,chcela by som sa spýtať, či na izbách sa nachádzajú aj župany a osúšky.
Máme termín u Vás na mesiac marec. Ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Antónia,

na izbách sú pripravené uteráky i ďalšie osušky, ktoré si môžete zobrať k bazénom. Plachty do sáun sú k dispozícii na recepcii. Župany požičiavame za poplatok 2€ na celý pobyt na našej recepcii, takže si nič nemusíte nosiť :) Tešíme sa na Vašu návštevu.

Marian Ľupták

Máte voľné ubytovanie pre 2 osoby na jednu noc medzi 20.2.-23.2 a aká je cena

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pán Marian,
v termíne 20.2.-23.2. (utorok – piatok cez jarné prázdniny na 3 noci) ešte máme posledné voľné izby. Na tento termín je potrebné zakúpiť si voucher: „Pobyt cez víkend (Štvrtok – Nedeľa, Piatok – Pondelok) + Jarné prázdniny cez týždeň aj cez víkend“ za 249 €.

Jana Konfederakova-Vargova

dobry chcem sa opitat ci mate volnu izbu od 28.2 do 3.3.2018. 2 dospely a 2 deti 12 a 4 rocne a kolko by nas to stalo a co mame v cene . a ak mate volnu izbu ktoru ponuku mame zakupit dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Janka,

v termíne 28.2.-3.3.2018 (streda – sobota) ešte máme voľné izby. Keďže sa jedná o pobyt, ktorý zasahuje do víkendu, je potrebné si zakúpiť pobyt.: „Pobyt cez víkend (Štvrtok – Nedeľa, Piatok – Pondelok) + Jarné prázdniny cez týždeň aj cez víkend“ na 3 noci za 249€.
Ak by ste na Váš pobyt mohli prísť v termíne 27.2.-2.3. (utorok – piatok), stačilo by si zakúpiť lacnejší týždňový variant na 3 noci za 189 €.
Čo sa týka doplatkov – za dieťa do 4,99 r. bez nároku na prístelok nedoplácate nič. Ak by ste mali záujem aj o mladšie dieťa, doplatok je 13€/noc. Za staršie dieťa (12r.) by ste doplácali 29€/noc. V týchto doplatkoch je započítaná aj polpenzia a vstupy do bazénov a wellness.

Marika

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať,či máte voľnú izbu v termíne 23.2–25.2.
2× dospelý a 2× deti 1 a 7 rokov.Izba dvojlôžkovú s pristeľkou.Ďa­kujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, v tomto termíne máme voľnú poslednú izbu. Odporúčame Vám preto rezervovať si ju hneď telefonicky na t.č. t.č. +421 47 430 88 11.

Monika

dobrý den

chcela som sa spýtať, či máte voľnú izbu v termíne 12.2. – 14.2.2018 pre dve osoby.
ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Monika, v tomto termíne sme bohužiaľ vypredaní. Jedna izba sa nám uvoľnila v termíne 13.-15.2., ak by ste mali záujem, môžete si voucher zakúpiť (139€) a odporúčame hneď si izbu rezervovať na t.č. +421 47 430 88 11. Pekný deň.

Andrea Horňáková

Dobrý večer chcela by som sa opytat ci mate este volnu dvojlozkovu izbu v termine od 30.3.2018–2.4.2018?Dakujem velmi pekne za odpoved s pozdravom Horňáková

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Horňáková,

je nám ľúto, ale Veľkonočný víkend máme už vypredaný.

Ingrid Mistrikova

Dobrý deň,
rada by som vedela, ako je to so sluzbami (stravovanie) pre 4-ročné dieťa bez nároku na lôžko?
Dajú sa využiť bazény v posledný deň pobytu aj po check out?
ďakujem, Mistríková

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Mistríková,
deti do 4,99 rokov bez nároku na lôžko majú u nás všetko grátis – ubytovanie, stravovanie i vstupy do bazénov. Bazény i wellness naši hostia môžu využívať bezplatne aj posledný deň po check-oute, presne ako píšete. Určite príďte vyskúšať a odporúčame pozrieť si aj recenzie na Zľavomate, v ktorých zákazníci hodnotia naše služby ;) Budeme sa na Vás tešiť.

Zuska Pacigová

Dobrý večer, chcela by som sa spýtať či je ešte voľný termín od 5.2.-8.2.2018. Ďakujem za odpoveď.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, bohužiaľ v tomto termíne sme už vypredaní. O aktuálnych voľných termínoch sa môžete informovať na t.č. +421 47 430 88 11.

Monika Semanová

Dobry den,
rada by som sa informovala ci je este volny vikend.termin v rozmedzi od 23.2.18 – 26.2.18. pre 2 osoby. Dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Semanová, v tomto termíne ešte máme voľné izby, môžete si tú Vašu rezervovať :) Tešíme sa na Vás.

Julia Zavodszka

Dobrý deň prajem,chcela by som sa opýtať či je volný termin na 4 dňový pobyt pre 2 osoby… termin od 15.4.- 18.4.2015 dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Júlia,
v tomto termíne ešte máme dostatok voľných izieb, pobyt si môžete rezervovať. Tešíme sa na Vás.

Mária

Dobrý deň,
prosím Vás, máte ešte voľnú dvojlôžkovú izbu v termíne 22.-24.2.? Je možné nastúpiť na 3dňový pobyt aj od štvrtka do soboty? Ďakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň,

v tomto termíne ešte máme voľné izby a keďže od 16.2. do 11.3,2018 (jarné prázdniny) je cena rovnaká i počas týždňa i cez víkend, je možné si zakúpiť pobyt aj od štvrtku do soboty. Pre viac informácií odporúčame kontaktovať našu recepciu na t.č. +421 47 430 88 11.

Lenka

Dobry den chcem sa opytat ak by som isla sama so 7 rocnym synom ake su tam doplatky pre mna aj pre syna za to ze jedna dospela osoba.Dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Lenka,

v prípade, že si zakúpite voucher cez Zľavomat, nevieme Vám z tej sumy poskytnúť zľavu. Ak si zakúpite pobyt u nás, v tomto prípade Vám z ceny pobytu odpočítavame 8€/noc detskú polpenziu. Pre viac informácií odporúčame kontaktovať našu recepciu na t.č. +421 47 430 88 11.

Júlia Ševerová

Dobrý deň. Chcem sa spýtať,či je možné spojiť dve ponuky na 3 a 2 noci,teda dohromady na 5 nocí od nedele do piatku.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Ševerová, je to možné a veľmi radi sa o Vás budeme starať aj počas šiestich dní. Pre výber termínu sa skontaktujte s našou recepciou na t.č. +421 47 430 88 11. Budeme sa na Vás tešiť.

Eva

Zdravím!Pýtala som sa na 3 osobu v izbe…písali ste 29€/noc…ako je to zo stravovaním 3osoby…ma tak isto polpenziu ako aj tí dvaja s dieťaťom či? vďaka

Hotel AQUATERMAL***

Áno pani Evka,
v tejto cene (29€) je zarátaný poplatok za prístelok, polpenzia a všetky vstupy do bazénov a wellness.

Zuzana

Dobrý deň, je u vás možnosť rodinnej izby? 2 dospelý a 3 deti (11, 7, 6 rokov)
Ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň,
k dispozícii máme aj rodinné izby, na ktorých sa nachádza manželská posteľ a dva prístelky. V prípade, že by sa najmladšie dieťa vyspalo v posteli s Vami a neobmedzovalo by Vás to, je možné rodinnú izbu využiť aj piatimi osobami.

Zuzana

Dobrý deň, chcela by som zakúpiť kupón, ale som sama s 2 detmi (11 plus 7). môžem zakúpiť jeden kupón na dve osoby plus jedno dieťa doplatiť???

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Zuzana,
áno, kupón si môžete zakúpiť. Doplatok za dieťa na prístelku bude 21€/noc, spolu 42€, ale za dieťa, ktoré príde namiesto druhej dospelej osoby Vám odčítame 18€ za stravovanie iba pre dieťa. Spolu budete u nás ku kupónu doplácať iba 24€. Tešíme sa na Vás.

Eva

Dobry den!Prosim Vas keby sme chceli ist 3 dospely a 1 dieta(2r) je mozne byt v jednej izbe vsetci?Kolko by sa platilo za 3 dospeleho?vdaka

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Eva,
je to samozrejme možné, za dieťatko neplatíte nič, za dospelého na prístelku je doplatok vo výške 29€/noc. Určite príďte :)

Beata

Dobrý deň, mali by sme záujem o pobyt u vás s polpenziou na tri noci od štvrtka do nedele v termíne 10–13.5.2018 , dve dospelé osoby a dve deti vo veku 12 a 16 rokov. Máte prosím tento termín ešte voľný? Ak áno ako postupovať?ďa­kujem Beata

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Beata,
v tomto termíne ešte máme voľné izby. Môžete si ho hneď rezervovať, je potrebné rezervovať si „Pobyt cez víkend (Štvrtok – Nedeľa, Piatok – Pondelok) + cez Jarné prázdniny“ za 249 €. Pobyt sa už na Zľavomate dá rezervovať priamo na tento termín. Doplatky za deti nad 11,99 r. na prístelku sú 29€/osoba/noc, takže spolu za 3 noci ešte doplatíte 174 €. V tejto cene je okrem ubytovania polpenzia a neobmedzený vstup do vnútorných bazénov a wellnessu. Odporúčame Vám rezervovať si pobyt čo najskôr, pretože rodinné izby máme k dispozícii iba dve a vždy sa rýchlo vypredajú. Budeme sa na Vašu rodinku tešiť.

Kamil

Tato fraza znamena ze kupele mozno vyuzivat iba do checkoutu alebo aj po?
„v deň odchodu platí po CHECK OUT-e“

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pán Kamil,

na rozdiel od množstva iných hotelov, kde Vám k pobytu dajú napríklad dve hodiny wellnessu denne je v našom hoteli vstup do wellnessu a k bazénom absolútne neobmedzený. A to aj po v deň odchodu po odubytovaní, kde hostia v prípade záujmu môžu využívať wellness až do večera grátis.

Daniela

Dobrý večer prosím Vás máte voľný termín 19.3–21.3 2dospeli + 2deti (5r.-2r.).Stacila by nám izba štandard alebo by bolo potrebnú rodinnú izbu.A aké sú doplatky za deti.Dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Daniela,

áno, tento termín máme ešte voľný. Môžete si naň zakúpiť voucher (pobyt cez týždeň). Za mladšie dieťa nebudete doplácať nič, za staršie dieťa na prístelku bude doplatok za prístelok, polpenziu a bazény 21€/noc, spolu 42€. Pripravíme Vám väčšiu izbu s prístelkom a pre menšie dieťa detskú postieľku. Máme tu aj detský bazénik a veľký detský kútik. Budeme sa na Vás tešiť.

Lucia Kupska

Dobry den prosim vas termin od 23 –25.2.2018 (2+2deti) mate nieco volne? Dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Kupská,
v tomto termíne ešte máme voľné prístelkové izby, na ktoré vieme umiestniť jeden prístelok, takže celkovo by ste na izbe mali tri lôžka. V akom veku sú Vaše detičky? V prípade, že by jedno využilo detskú postieľku, alebo spalo s Vami, tak sa bez problémov zmestíte a pobyt si môžete rezervovať priamo na tento termín.

Darina Tažejová

Dobrý deň,
Ak mám zakúpený voucher,viem si rezervovať u vás aj apartmán a koľko by bol doplatok, ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Tažejová, áno, k voucheru je možné doplatiť si apartmán, doplatok je vo výške 20€/noc. O dostupnosti apartmánu sa môžete informovať na našej recepcii t.č. +421 47 430 88 11. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Lenka

Dobrý deň mate ešte voľnú izbu od 19.do 21.1 ďakujem skúšala som sa vám od rána už veľa krát dovolať ale vôbec nikto mi nedvíha. Ďakujem za odpoved

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Lenka, ospravedlňujeme sa, včera sme mali hotel zatvorený, pretože prebiehala celohotelová sanitácia. V termíne 19.1.- 21.1. máme posledné dve izby. Jednu sme Vám rezervovali na meno „pani Lenka“, aby Vám ju niekto nevyfúkol, ale prosím potvrďte nám ešte dnes telefonicky, že prídete. Ďakujeme :)

Peter Perbecky

Dobry den,chcem sa informovat ,ci dieta 4rocne ma pobyt zdarma aj s polpenziou?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, áno, na dieťa do 5 rokov bez nároku na prístelok (tzn. spí v posteli s rodičmi) u nás nedoplácate nič. Sme veľmi „baby friendly“ hotel a určite využijete aj detský bazénik a veľký detský kútik. Budeme sa na Vás tešiť.

Andrea

Dobrý deň, s priateľom by sme chceli ísť koncom januára 2018 na 3dní 2 noci, máte ešte nieco voľné?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Andrea,
máme ešte voľné oba posledné víkendy a potom sú voľné termíny od 1.2.2018. Pre viac informácií kontaktujte našu recepciu na t.č. +421 47 430 88 11. Pekný deň.

Jozef Vinca

Chceli by sme si objednať u vás pobyt v Júly od 16.7 do 21.7 koľko by nás to stálo ?
Pre 2 dospelých a 1 dieťa do 12 rokou.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Jozef,

pobyty počas letných prázdnin prostredníctvom zľavového portálu neponúkame. Pre informácie ohľadom pobytov počas prázdnin kontaktujte našu recepciu na t.č. +421 47 430 88 11.

František Kiss

Dobrý deň chcem sa opýtať či mate pobyty počas Veľkonočných sviatkov aká je cena,čo zahrňa a na kolko dni (Dakujem za odpoved.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, je nám ľúto, ale pobyty počas Veľkej noci máme už niekoľko dní úplne vypredané.

Martina Sabolovà

Dobry vecer da sa objednat aj izba 2+1 chceli by sme ist spolu zo synom ma 21 rokov a DMO izba s pristelkou a aby mal tie iste sluzby 3 osoba sa doplaca primo na meste dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý večer pani Sabolová, priznám sa, že Vašej požiadavke nerozumiem, ale naši recepční Vám určite vyjdú maximálne v ústrety. Odporúčam Vám preto zatelefonovať na našu recepciu +421 47 430 88 11 (nonstop) a poradiť sa o Vašej požiadavke telefonicky.

LUCIA PLAčKOVA

DOBRY VECER, CHCEM SA INFORM. CI MATE VOLNU IZBU S PRISTELKOU BUDUCI VIKEND, TO JE OD 12.-14.1…

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý večer pani Plačková,

bohužiaľ v tomto termíne sme už vypredaní. Voľný máme ale ešte ďalší víkend 19.-21.1.2018, počas ktorého sa u nás koná i koncert skupiny Coquilette – speváčka Karolína Šťastná prekvapí francúzskymi šanzónmi, i slovenskými hitmi v netradičnom podaní s klavírnym doprovodom. Ak by ste mali záujem o tento termín, radi Vás u nás privítame.

Ondrej Sebedinsky

Dobrý deň.Chcem sa informovať o dostupnosti a cene pobytu na 3 dni v termíne 26.-28.2018 pre rodinu : 2dospelí + 1 dieťa 13 rokov + 1 dieťa 6 rokov.Využil by som jeden voucher za 169€+doplatím za prístelky alebo rodinnú izbu.Ďakujem za odpoveď.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pán Sebedínsky,

v termíne 26.-28.1.2018 ešte máme voľné rodinné izby. Jednu sme Vám predbežne nezáväzne rezervovali na Vaše meno, je potrebné záujem potvrdiť do 8.1.2018. Za rodinnú izbu u nás nedoplácate, k voucheru za 169€ budete ešte doplácať za pristelky pre deti a ich polpenziu a vstupy do bazénov a wellness nasledovne:
13-ročné dieťa: 29€/noc
6-ročné dieťa: 21€/noc
Spolu na 2 noci bude doplatok vo výške 100€. Ak Vám táto ponuka vyhovuje, môžete si pobyt zakúpiť a telefonicky na t.č. +421 47 430 88 11 následne potvrdíte rezerváciu tej rodinnej izby a nadiktujete číslo voucheru.

Budeme sa tešiť na Vašu prípadnú návštevu.

Vasil Čekańák

Chceli by sme ísť na pobyt 3 noci , nástup nedeľu buď 11.2 alebo 28.2 , 4 dospelé osoby , pre 2 osoby už máme VOUCHER ,ďalśí potrebujeme kúpiť . Je to možne v týchto termínoch ?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pán Vasil,

v termíne s nástupom od 11.2. ešte máme dostatok voľných izieb, môžete si pobyt zakúpiť a rezervovať. V termíne s nátupom 28.2. prebiehajú jarné prázdniny a počas nich sa zľavové vouchery u nás nedajú uplatniť.

Michaela Derungs

Dobry den,mame zaujem o pobyt v termine 10–12.01.2018,sme 4/clenna rodina(2/dospe­li+2/deti)z to­ho jedno 9mesacne a druhe 4/rocne,chceme sa opytat na moznosti pristelky pre4/rocne dieta +polopenzia

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, v tomto termíne ešte máme voľnú prístelkovú izbu, pobyt si môžete zakúpiť a následne nám zavolajte na t.č. +421 47 430 88 11, nadiktujete kód voucheru a informujte recepciu, že prídete aj s detičkami, aby sme vedeli, že Vám máme pripraviť prístelok a detskú postieľku. Za deti do 4,99 rokov u nás za polpenziu nedoplácate, za prístelok doplatíte 13€/noc, teda spolu 26€. Pre detičky máme aj detský bazénik a detský kútik. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Katarina

Dobrý deň,mám záujem o wellness pobyt a chcela by som sa spýtať či je v blízkom okolí aj lyźiarský svah.Ďakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Katarína,

najbližšie lyžiarske stredisko v oblasti Hriňovej (Skicentrum Košútka) je od nášho hotela vzdialené 50 km.

Maria

Dobry den,chceli by sme navstivit Vas hotel. Podmienkou pre nas je,ze potrebujeme 2lozkovu izbu +pristelku pre dosp.os. Planujeme prist 3dosp.a dieta (10mesiacov).

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Mária, k dispozícii sú u nás aj prístelkové a rodinné izby, takže Vašej požiadavke vieme bez problémov vyhovieť . Pre dieťatko Vám vieme bezplatne na izbu doplniť detskú postieľku. Budeme radi, ak nás navštívite.

juraj

ako funguje velmes pocas sviatkou.je mozne vasnavstivit aj dnes

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, otváracie hodiny počas sviatkov nájdete na našom webe www.strehova.sk. Áno, dnes sme otvorení :)

Vladimír

Dobrý deň, máme s manželkou záujem o 3-dňový pobyt s polpenziou v termíne 16.-18.1.2018. Máte prosím ešte voľné kapacity?
Ďakujem za odpoveď.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pán Vladimír,

je nám ľúto, ale 16.1.2018 máme naplánovanú celohotelovú sanitáciu, na pobyt je možné nastúpiť 17.1.2018. Od 17.1.-19.1. ešte máme voľné izby. Prípadne Vám môžeme ponúknuť nejaký iný termín.

Anna k

Dobrý deň chcem obdarovať moje 2 sestry a moju rodinku pobytom u vás keď si kúpim tento pobyt je možné si vybrať izbu majú malé deti a chcem na jeden termín 3 izby ktoré budú mať oddelene spanie a taktiež mam ročne dvojičky a potrebujeme stoličky na papanie a priestor na postielky ďakujem za odpoveď

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, k dispozícii máme aj rodinné izby a apartmán, ktoré sú rozlohou dostatočné pre rodinky s deťmi, rovnako postieľky a stoličky máme k dispozícii. V bazénovej časti máme bazénik aj pre najmenšie deti a okrem toho aj veľký detský kútik. Sme baby friendly hotel a urobíte dobre, ak si vyberiete pobyt u nás. Termíny, kedy sú voľné rodinné izby môžete preveriť na našej recepcii +421 47 430 88 11. Tešíme sa na Vás :)

Daniela Mačingová

Dakujem velmi pekne. Urcite zatelefonujem. Dakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Tešíme sa na Vás :)

Daniela Mačingová

To by bol asi lepsi pripad. Skor tento termin. Dakujem velmi pekne za ochotu. Takze si to prosim rezervovat. A kupim voucher bez datumu lebo myslim ze tento termin sa neda vybrat. Dakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Ďakujeme za rezerváciu pani Mačingová, izbu máte rezervovanú, len nám prosím po zakúpení voucheru ešte zatelefonujte na našu recepciu +421 47 430 88 11, budeme potrebovať nadiktovať kód voucheru. Ďakujeme a tešíme sa na Vašu návštevu.

Daniela Mačingová

Dakujem za odpoved aj ponuku. Ale ako pozeram cez vikend je doplatok a to je uz cez moj rozpocet 179 eur myslim. Takze sa chcem opytat ci by nebol termin od 2 januara prip. 3 cez tyden, to maju este aj volno, od 7 do 9teho je uz zas asi neskoro. Viete mi ponuknut termin vtedy? Dakujem :)

Hotel AQUATERMAL***

Je nám ľúto, ale tieto termíny už máme vypredané. Poslednú voľnú izbu máme ešte (v termíne počas týždňa za 129 €) od 1.1.-3.1.2018. Vyhovoval by Vám tento termín?

Daniela Mačingová

Dobry den prosim vas mam zaujem kupit pobyt po dlhom vyberani som si vybrala vas. Je to darcek pre rodicov. Bol by volny termin od 4 prip 5 januara ? Na tri dni. a prosim vas voda v bazenoch je tepla? Dakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Mačingová,

sme radi, že ste sa rozhodli obdarovať Vašich rodičov pobytom v našom hoteli. Odporúčame Vám víkendový termín 5.-7. januára, ktorý máme ešte voľný, súčasťou tohto pobytu je aj sobotné kultúrne vystúpenie, pravdepodobne to bude divadelné predstavenie v našej reštaurácii. Určite sa im to bude páčiť.
Voda v našich bazénoch je termálna s teplotou 36 stupňov Celzia. Okrem bazénov majú v cene pobytu aj neobmedzený wellness vstup (4 sauny (suchá, infra, parná bylinná, parná soľná), vírivku, ochladzovací bazén, tepidárium, ľadopád, sprchový svet (fínske vedro, zážitkové sprchy), oddychovú zónu. Bazény a wellness môžu využívať aj v posledný deň pobytu po odubytovaní. Za doplatok môžu využiť širokú ponuku masáží. Budeme sa na Vašich rodičov tešiť.

Peter Cápa

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na voľné termíny počas mesiaca jún. Jednalo by sa o termíny cez týždeň. Ďakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Peter, v júni ešte máme dostatok voľných termínov, ale odporúčame rezervovať čím skôr. V mesiaci jún už máme otvorený aj vonkajší areál kúpalísk (vstupné pre hotelových hostí je zdarma), takže júnové termíny sa vypredajú rýchlo. Zatiaľ však máme na všetky termíny nejaké voľné izby.

Andrea Drobniakova

Dobrý deň, prosím vás, máte ešte voľnú izbu pre 2dospele osoby v termíne 16.2.-18.2.2018? Ďakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Andrea,

v danom termíne máme ešte dostatok voľných kapacít. Pre rezerváciu, prosím, kontaktujte našu recepciu na t.č.: +421 47 430 88 11, alebo na info@strehova.sk

Tešíme sa na Vás.

Mia

Dobry den, chcem sa spytat ci mate este nejake volne terminy do 22.12? dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Mia,

voľné termíny ešte máme. Pre ten konkrétny, prosím kontaktujte recepciu, čo možno najskôr,

s pozdravom,
Hotel Aqautermal***

Kevin

Dobrý deň. Máte volný termín od 20. – 22. 2017? Za odpoveď ďakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Kevin,

na tento termín ešte máme voľné izby, môžete si termín rezervovať a telefonicky rezervovať na našej recepcii. Tešíme sa na Vás.

Silvia Jakubisova

Dobry den mate volny termin 4.2 do 6.2.2018 .pre 3 rodiny takze 3 dvojpostelove izby dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Jakubišová,

áno, na tento termín ešte máme dostatok voľných izieb a budeme veľmi radi, ak nás prídete navštíviť.

Ivan

Kde nájdem kalendár obsaditelnosti?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ivan,
na zistenie obsadenosti hotela je potrebné kontaktovať priamo hotel.

Marcela Michaličková

Dobrý den, máte prosím volný termín od neděle 14.1.2018 – pátek 19.1.2018 ? Pobyt by bylo teda potřeba koupit kupon 3noci (neděle…) + 2noci (neděle…) tak jak ste uvedl panu Čiž ? Byly bychom 2 dospělí a 1 dítě (18měsíců), cest.postýlku pro dítě máme vlastní. Děkuji za odpověď

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Michaličková,

áno, vo Vašom prípade platí o isté, môžete si spojiť pobyt cez týždeň na 2 noci a pobyt cez týždeň na 3 noci – 129 + 179€. Za 18 mes. dieťatko nedoplácate nič a postieľku si nemusíte viezť so sebou, tú Vám požičiame bezplatne.

Problém je však s Vašim termínom – 16.1.2018 máme naplánovanú celohotelovú sanitáciu, takže v tomto týždni nie je možné absolvovať takýto pobyt. Máme však voľné izby v týždni predtým i potom – teda od nedele 7.1. do piatku 12.1., respektíve od nedele 21.1. do piatku, 26.1.. Ak by ste mali možnosť navštíviť nás i v týchto termínoch, budeme sa tešiť.

Dana

Dobry den,mate este volnu 2-postelovu izbu v termine 2–5.1.2018?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, je nám ľúto, ale tento termín máme plne obsadený. Ale ešte máme nejaké voľné izby na víkend od 5.-7.1., ak by ste mali záujem. Pekný deň.

Miroslav Číž

Dobrý deň. Dá sa ísť k Vám aj na 5 nocí v mesiaci apríl pre dve osoby a za akú cenu. Ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pán Číž,

budeme veľmi radi, ak k nám prídete na pobyt na 5 nocí, samozrejme je to možné. Cena pobytu na 5 nocí záleží od toho, či bude Váš pobyt zasahovať aj do víkendu, alebo nie.

V prípade, že by ste sa rozhodli prísť na pobyt od nedele do piatku, zakúpte si na Zľavomate dva poukazy:
3 dni (2 noci), 2 osoby · Pobyt cez týždeň (Nedeľa – Piatok) za 129€
a 4 dni (3 noci), 2 osoby · Pobyt cez týždeň (Nedeľa – Piatok) za 179€.
Tieto dva vouchery si môžete spojiť a budete z toho mať zľavnený pobyt na 5 nocí pre 2 osoby (počas týždňa s nástupom v nedeľu, do piatku) za 308€.

Ak chcete ostať i cez víkend, bude to trochu drahšie, tam je potrebné kombinovať poukazy na 4 dni (3 noci) cez týždeň a 3 dni (2 noci) cez víkend. Cena bude 358€.

Ak by ste si neboli niečím istí, kľudne zavolajte na našu recepciu +421 47 430 88 11 a poraďte sa s našim personálom, sme tu pre Vás nonstop. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Paulína

Dobrý deň, keby chcem kúpiť pobyt ako vianočný darček je možné zakúpiť kupón bez termínu s tým, že termín si dohodnú rodičia až po Vianociach? Neviem totiž, aký termín by im vyhovoval a chcela by som aby to bolo prekvapenie.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Paulína,

vybrali ste pre nich naozaj dobrý darček :) Samozrejme je to možné, zakúpte si voucher bez termínu a potom nám na našu recepciu iba zatelefonujete, kedy by chceli rodičia pobyt absolvovať. Vouchery budú platné do 29.6.2018, v prípade víkendových pobytov Vám však odporúčame rezervovať si termín dostatočne v predstihu. Budeme sa na Vašich rodičov tešiť a urobíme všetko preto, aby sa u nás cítili fantasticky.

Svetlana

Dobrý deň,
Prosím Vás do kedy je možné zakúpiť tento voucher?
Dakujem za odpoved

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Svetlana,

momentálne ponúkame v zľave 5 rôznych druhov pobytov. Na každý z nich je určené na predaj buď obmedzené množstvo izieb, alebo zľava trvá do nejakého termínu (first minute a last minute ponuky). V každom prípade odporúčame zakúpiť si pobyt ihneď a ak si nie ste istá termínom, ten vieme potom na recepcii prípadne zmeniť neskôr podľa vyťaženosti hotela. Tešíme sa na Vás.

Ľuba Bamburová

Je wellness bezplavkové? Dosť si na túto zásadu správneho saunovania potrpíme.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Bamburová,

samozrejme že áno, vstup do nášho wellnessu je možný iba v plachtách, ktoré bezplatne požičiavame na našej recepcii.

Petra

Dobry den,
Neobmedzeny welness je otvoreny v akych hodinach? Virivky sauny

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, naše vnútorné bazény a wellness centrum je otvorené od 10:00 do 22:00 hod.. Ak máte zakúpený pobyt, môžete náš wellness využívať v tomto čase neobmedzene a aj viackrát denne. Okrem toho ako bonus môžete zadarmo wellness využívať aj v deň odchodu z pobytu po odubytovaní :) Tešíme sa na Vás.

Dana

Dobrý deň, chcem sa opýtať…neobmedzený wellnes vstup, ubytovanie na 2 noci,pobyt na 3 dni s polpenziou od 24.11.2017 do 26.11.2017 by bol v akej cene.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Dana,

bohužiaľ všetky víkendy v tomto roku už máme plne obsadené, voľné pobyty sú už iba počas pracovného týždňa. Ak máte záujem o víkendové pobyty u nás, odporúčame rezervovať si pobyt minimálne mesiac vopred. Pekný deň.

Ludmila

Dobrý deň prajem, je možné si u Vás objednať apartmán vzhľadom na to, že ide o 2 dospelé osoby + 2 malé deti do 3 rokov.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Ľudmila, apartmán je u nás možné rezervovať si za príplatok 20€/noc. Čo sa týka doplatkov za deti do 4,99 rokov, v prípade, že sú bez nároku na lôžko, neúčtujeme žiadny doplatok. V prípade, že si želáte pripraviť obývaciu časť na spanie pre deti, účtujeme ešte doplatok 13€/noc. Zapožičanie detskej postielky je zdarma a pre deti máme pripravený veľký detský kútik, súčasťou vnútorných bazénov je i detský bazénik. Budeme sa tešiť, ak sa rozhodnete stráviť pobyt v našom hoteli.

miriam drugdova

Dobrý deň. Prosím vás dokedy je možné kupón zakúpiť? Dokedy platí ponuka? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, trvanie akcie je do 22. 6. 2018 ale môže sa stať, že pobyty sa vypredajú aj skôr, preto odporúčame si voucher zakúpiť čím skôr.

Štefánia Barcziová

Dobrý deň!
Som sama dôchodkyňa a rada by som u Vás strávila sama tri noci s voľným vstupom do welnes a aspoň s polpenziou. Najradšej bez voucherov v čase 6. až8. februára 2018. Ak je to možné, pošlite cenovú ponuku. Ďakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Barcziová, s takouto špecifickou požiadavkou na pobyt pre 1 osobu Vám odporúčame kontaktovať našu recepciu na t.č. +421 47 430 88 11.

Egri Veronika

Dobrý deň, aj na Silvestra sa da kvam ísť? Ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, počas Silvestra máme vypredané všetky kapacity, cez Zľavomat si však môžete zakúpiť novoročný pobyt od 1. januára – 3 dni (2 noci), 2 osoby · Pobyt cez týždeň (Nedeľa – Piatok) za 129 € a prísť k nám hneď po Silvestri.

Dagmar

Dobrý deň, je možnosť stravovania sa aj pre celiatikov? Ďakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Dagmar,

áno, na požiadanie pripravujeme aj bezlepkovú stravu. Pekný deň.

Miška Randziaková

Dobrý deň, ak by sme si chceli predĺžiť pobyt na 5 dní, máme si kúpiť 2 kupóny na 2 dni, alebo iba 1 a doplatíme na mieste? Koľko by sme doplácali? Ďakujeme pekne.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, odporúčame Vám zakúpiť si dva vouchery, ktoré je možné spojiť do jedného pobytu. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Helena Križanova

Dobry den,prosim Vas ak by som chcela ist k Vam na welnes pobyt ako sa tam dostanem vlakom? Dakujem za odpoved.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Križanová,

odporúčame Vám ísť vlakom do Lučenca a odtiaľ autobusom na zastávku Dolná Strehová – kúpalisko. Spoje počas dňa chodia každú hodinu a stoja priamo pred našim areálom hotela. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore