Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Interaktívne opičky – hit medzi detskými hračkami

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Iveta

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či je možné zmeniť v objednávke, ktorú chcem dnes zaplatiť, zmeniť farbu opičky z čiernej na fialovú. Nebola som si istá, či sú dostupné aj iné farby. Ďakujem za informáciu.

La Fe s. r. o.

Dobrý deň,
Dostupné sú všetky farby. V objednávke už nie je možné zmeniť farbu ale pokiaľ ste ešte nezaplatila viete urobiť novú objednávku ktorú zaplatíte a starú objednávku neplaťte.

S pozdravom

Ivana

Dobrý deň, zaujíma ma, či ide o originál Fingerlings od výrobcu WowWee, pretože sa na trhu objavilo množstvo napodobenín tejto hračky pod názvami ako HappyMonkey, FunMonkey a podobne, dokonca aj pod názvom Fingerlings, no nebol to originál. Taktiež ma zaujíma či sú už momentálne dostupné aj iné farby než čierna. Ďakujem veľmi pekne.

La Fe s. r. o.

Dostupné sú momentálne všetky farby. Ide o interaktívnu opičku HappyMonkey so všetkými funkciami. Opička prešla skúškou funkčnosti a ubezpečujeme Vás že to nie je opička ktorú viete zakúpiť na Azijských stránkach za pár € bez funkcií.

Darina Machánová

v sobotu t.j. 11.12.2017 som objednala zaplatila kartou dve opičky, ktoré mi mali byť doručené do OC Optima. K dnešnému dňu som zásielku ešte neobdržala. Orosím o teermín doručenia zásielky

La Fe s. r. o.

Dobrý deň, poprosím vás v takejto veci nás kontaktujte e-mailom na info@lafe.sk

Ďakujeme

ryah

Dobry den, chcem sa opytat, ci sa da este opicka objednat do Vianoc? a ci len v ciernej farbe?

La Fe s. r. o.

Dobrý deň, momentálne len v čiernej farbe.

S pozdravom

VLASTA BAžíKOVá

ako, že baterky vydržia až 24 hod, nie je to práveže trochu malo?

La Fe s. r. o.

Dobrý deň, je to údaj od výrobcu samozrejme záleží od kvality batérií a aj od toho či je opička pustena nonstop tých 24hod.

Batérie sa vybyjaju aj vplyvom okolia a zmeny tepla.

S pozdravom

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore