Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Wellness pobyt pri Bojniciach s neobmezeným vstupom do wellness

4,4 / 5 Relax centrum Aqua Vital Bojnice (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Kamila Hrivniaková

Dobrý deň, chcem sa opýtať či este máte volne izby 11.-12.-13.5 . Ďakujem

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň, ďakujeme Vám za prejavený záujem o ubytovanie v našom penzióne, žiaľ vo Vami vybranom termíne sme plne obsadení. V prípade záujmu o iný termín nás neváhajte kontaktovať. S pozdravom Aqua Vital

Gabriela Bistova

Dobry den, bolo by mozne ubytovanie aj v termine 5/6/7.5?

Vopred dakujem za odpoved

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň, žiaľ vo Vami vybranom termíne sme plne obsadení. V prípade záujmu o iný termín nás neváhajte kontaktovať. Prajeme Vám pekný deň.
S pozdravom Aqua Vital

Henrieta Hatnancikova

Dobry vecer nemate volnu izbu od zajtra na 2noci? Dakujem

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň,
voľnú máme Deluxe dvojlôžkovú izbu s východom na záhradu – 50,–/noc/2osoby
a Supperior apartmán – 50,–/noc/2osoby
k obom izbám je v prípade zakúpenia voucheru doplatok ku kupónu 5,–/noc/izba

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na našom maily aquavital.opatovce@gmail.com alebo t. č. +421 914 341 336

S pozdravom Aqua Vital

Mariana

Dobry den.chcem sa opytat na jednopostelovu izbu pre 2 osoby.

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň.

ponúkame ubytovanie v nasledujúcich typoch izieb.:
Supperior apartmán 50,–/noc/2osoby – doplatok ku kupónu 5,–
Štandard izba 40,–/noc/2 osoby
Deluxe dvojlôžková izba 50,–/noc/2 osoby – doplatok ku kupónu 5,–
Deluxe dvojlôžková izba s východom na záhradu 50,–/noc/2 osoby – doplatok ku kupónu 5,–

V prípade akýchkoľvek iných otázok nás neváhajte kontaktovať.
S pozdravom Aqua Vital

Maria

Dobry den este by som sa chcela spytat ci je naozaj neobmedzeny vstup do wellnesu .Dakujem

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň, áno vstup do wellness je neobmedzený v čase otváracích hodín nášho penziónu. V pondelok od 16.00 do 20.00, od utorku do piatku od 15.00 do 20.00 a v sobotu a nedeľu od 11.00 do 20.00. V prípade akýchkoľvek iných otázok nás neváhajte kontaktovať. Prajeme pekný deň.S pozdravom Aqua Vital.

Maria

Dobry den ,chcela by som sa spytat na dostupnost v termine na 24.3 do 27.3 a co vsetko by sme platily keby ideme 2×dospely jedno dieta 7 rokov druhe 5 rokov a tretie 3 mesiace dakujem .

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o ubytovanie v našom penzióne Aqua Vital, vo Vami vybranom termíne máme ešte voľné izby, v prípade, že si zakúpite kupón máte v cene ubytovanie pre 2 osoby, wellness a raňajky, pripláca sa za prístelku pre deti 10,–€/1 noc, na prístelke(roz­ťahovacej pohovke sa zmestia 2 deti), čiže príplatok
by bol 10,–€/1 noc, raňajky pre deti sú v cene 3,–€/1 dieťa/1 deň, wellness majú deti do 6 rokov zadarmo, od 6–12 rokov 5,–€/1 dieťa/1 deň, v prípade, že by ste mali záujem o detskú postieľku, vieme Vám ju zabezpečiť bez príplatku. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. S pozdravom Aqua Vital.

Petra

Dobrý deň,chcela som sa spýtať či sa nedajú doplatiť večere,polpenzia a koľko sa dopláca za 4r.dieťa ďakujem

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň, u nás sa ponúkajú jedine raňajky. Prístelka by bola iba jednorázový poplatok za posteľnú bielizeň 10,– a raňajky 3,– .

Denisa

Dobrý deň mohla by som sa spýtať na dostupnosť pre 2 dospelé osoby v termíny 23–25.3 ďakujem

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o ubytovanie v našom penzióne Aqua Vital. Vo Vami vybranom termíne už žiaľ nemáme voľné izby Štandard, ktoré ponúkame zákazníkom, ktorí si zakúpia pobyt cez zľavový portál. Môžem Vám ale ponúknuť izbu Deluxe alebo Deluxe s východom na terasu, ku ktorým sa pripláca 5,–€/1 noc ku kupónu. Čiže na 2 noci je to spolu 10,–€ . V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Prajeme pekný zvyšok dňa. S pozdravom Aqua Vital.

Ľudmila Kušniráková

Dovry den. Poprosim info o dostupnosti terminu od 7.5.do 11.5. A taktiez ci treba psika hladit pri objednavke alebo staci az na recepcii? Vdaka

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň,

žiaľ, vo Vami uvedenom termíne nemáme voľné izby. V prípade záujmu o iný termín nás neváhajte kontaktovať. S pozdravom Aqua Vital

Viera Drugdova

Dobrý deň poprosim vás o informácie ohľadne zajednania wellness pobytu na máj 21.22.23.5.na dve noci pre dve dospelé osoby a jedno dieťa 2 roky v celku má zaujalo na zlavomate ponúka za 99Eur pobyt je možné si zajednania tento termín poprosím vás číslo účtu kde môžem prípadne uhradiť platbu ďakujem pekne s pozdravom Drugdova Vierka

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý večer pani Drugdová,
teší nás Váš záujem o ubytovanie v našom penzióne.
V tomto termíne máme ešte voľné izby. Ak máte záujem o pobyt cez zľavový kupón, prosíme Vás, aby ste si zakúpili voucher cez zľavomat, a po obdržaní kupónu nás kontaktovali telefonicky na tel.č. 0914336341alebo emailom aquavital.opatovce@gmail.com a my Vám vytvoríme rezerváciu. Prajeme pekný zvyšok večera.
S pozdravom,
Aqua Vital

Katarina Bajzikova

Dobry večer poprosim Vas o pobyt pre 4 dospele osoby a 1 dieťa od 1.4.do2.4.Ďakujem.

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa, upozornenie na príspevok v diskusii nám dalo medzi spamy, až teraz sme si všimli Váš príspevok. Žiaľ v termíne od 1.4.-2.4. sme plne obsadení. Ak by ste mali záujem o ubytovanie počas iného termínu prosím neváhajte nás kontaktovať.
S pozdravom.
Aqua Vital

Jana Konfederakova-Vargova

Dobry mali by ste volnu izbu od 28.2 do 3.3.2018.2 dospeli 2 deti 12 rocne a 4 rocne .kolko by nas vysiel pobyt s polpenziou .to mladsie bez lozka .a co vsetko je v cene dakujem

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň, vo Vami vybranom termíne máme voľnú izbu Štandard, ktorá stojí 40,–€ pre 2 osoby na 1 noc + prísteľka stojí 10,–€ na 1 noc pre dieťa, raňajky pre dospelého sú za 4,–€ /1 deň a pre dieťa 3,–€/1 deň, potom máme voľný apartmán Superior, ktorý ma dve samostatné izby, čiže deti by mohli byť samé v izbe. Cena apartmánu je 50,–€ na 1 noc pre 2 osoby + sa pripláca len jednorázový poplatok 10,–€ za posteľnú bielizeň, aj v prípade, že sú v druhej izbe 2 deti sa platí len jeden poplatok,, izba Deluxe je taktiež za 50,–€ na 1 noc pre dve osoby + príplatok sa prísteľku 10,€/1 noc a izba Deluxe s východom na terasu 50,–€ na 1 noc pre dve osoby + prísteľka 10,–€/1 noc, wellness je v cene ubytovania(ba­zén,vírivka, 1 hod sauny),za dieťa na prísteľke sa pripláca ešte wellness, dieťa do 6 rokov zadarmo, od 6–12 rokov 5,–€/1 deň a od 12 rokov je to 10,–€/1 deň.
V prípade záujmu alebo akýchkoľvek iných otázok nás neváhajte kontaktovať.
S pozdravom Aqua Vital.

Relax centrum Aqua Vital

V prípade, že si zakúpite voucher, máte v cene raňajky a wellness, izba Štandard je bez príplatku ku kupónu, k ostatným izbám sa dopláca 5,–€/1 noc ku kupónu. Ku kupónu sa pripláca prísteľka, raňajky pre prísteľkových, wellnes pre prísteľkových a miestna daň obci 0,50€/ 1 noc/1 dosp. osoba.
S pozdravom Aqua Vital.

Nora Trtikova

Dobrý večer prosím vás chcela by som sa spýtať či máte voľný termín na veľkú noc a to je od 30 marca 2018 do 1 apríla 2018 rada by som si objednala pobyt pre dve osoby ďakujem za pochopenie s pozdravom Trtikova Nora

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň p. Trtiková, bohužiaľ všetky izby máme na tento termín obsadené.
V prípade akýchkoľvek iných otázok nás neváhajte kontaktovať.
Prajeme pekný deň.
S pozdravom Aqua Vital.

Monika Ďurišová

dobry den,
mate prosim volny termin 16. – 18.2. pre 2 osoby, 1 izba ?

dakujem

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý večer, ďakujeme za váš záujem ubytovať sa v našom penzióne. V tomto termíne máme voľnú poslednú izbu de luxe, kde je pri kupóne doplatok 10,–€.
V prípade záujmu nás prosím čím skôr kontaktujte.
S pozdravom aqua vital

Lenka

tak to je super :) a sprievidze ide aky spoj su cislovane?

Relax centrum Aqua Vital

Z Prievidze(au­t.stanica) do Opatoviec nad Nitrou chodí autobus z čísiel 1 a 17.
S pozdravom Aqua Vital.

Lenka

Dobrý podvečer chcem sa spýtať ako sa da ku vam dostat je niaky spoj ktory by ste odpurucili, sme zo žiliny a este sme tam nikdy neboli :)

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý podvečer, odporučila by som Vám autobusom zo Žiliny priamo na autobusovú stanicu do Prievidze alebo vlak(to už ale s prestupom) a z Prievidze je to cca 5 km k nám do Opatoviec nad Nitrou, čiže sem by ste už zvolili buď autobus alebo taxík.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.
Prajeme pekný deň.
S pozdravom Aqua Vital.

Radványiová Eva

Dobrý deň, v mojej predchádzajúcej otázke som sa pýtala ako je to s doplatkom pre dve deti, zabudla som však dodať že chcem prístelku pre každé dieťa zvlášť. Deti sú vo veku 3 a 6 rokov a či máte izbu, v ktorej by sme mohli byť ubytovaní všetci. Ďakujem za doplňujúcu informáciu.

Relax centrum Aqua Vital

Dobý deň p. Radványiová. V prípade záujmu si môžete u nás rezervovať dvojlôžkový apartmán Superior s 2 oddelenými izbami za doplatok 5€ na noc. Vy môžete byť v jednej izbe a detičky vedľa. Posteľ vo vedľajšej izbe má rozmery 140×200 cm, takže sa tam v kľude vyspia obe. Za obidve deti by sme zaplatili iba jednorázový poplatok 10,–€. S pozdravom Aquavital.

Radványiová Eva

Dobrý večer, chcela by som si zakúpiť poukaz do vášho hotela pre 2 osoby len by som chcela zobrať so sebou aj 2 deti vo veku 3 a 6 rokov. Chcem sa opýtať ako by to bolo s ubytovaním a doplatkom za prístelky a raňajky. Ďakujem.

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň p. Radványiová,
doplatok za prístelok je 10,–€ za noc za posteľnú bielizeň, v prípade, že sú 2 deti , platí sa iba jeden poplatok za posteľnú bielizeň. plus si treba priplatiť raňajky za osobu na prístelke – dieťa 3,–€.

Prajeme pekný deň.
S pozdravom Aqua Vital

Lucia Pastorová-Heczková

Dobry den.
Ak by sme potrebovali pristelju na 3 noci plus postielku, vsetko s polpenziou, kolko budeme doplacat? Staci kupit voucher a ostatne sa doplati na mieste,? Lucia

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý večer prajeme.
Doplatok za pristelok je 10,–€ za noc, plus si treba priplatiť raňajky za osobu na prístelke, dospelý 4,–€ deň dieťa 3,–€.
Postieľku poskytujeme zdarma.
V našom penzióne je len možnosť raňajok, cca. 300m od nás je talianska reštaurácia kde je možné sa navečerať.
V prípade záujmu nás prosím neváhajte kontaktovať.
S pozdravom aqua vital

Adam

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či je možné si zakúpiť pobyt deň pred nástupom ? A o kolkej je príchod na pobyt ? Ďakujem :)

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý deň, pobyt je potrebné si po zakúpení rezervovať, takže Vám nevieme garantovať, či hneď na druhý deň budeme mať voľné izby alebo budeme plne obsadený. Lepšie je si ho zakúpiť s určitým časovým predstihom. Príchod na pobyt je od 12:00. S pozdravom Aquavital.

Ingrid Jurackova

Ak je dieťa na prístelke,sú k tomu raňajky,alebo sa dajú za príplatok dokúpiť?

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý večer, raňajky pre dieťa na
prístelke sa dajú dokúpiť za 3,–€
na deň.
S pozdravom aqua vital

Peter

Dobry den..da sa pobyt skratit z 3 dni iba na cely vikend?

Relax centrum Aqua Vital

Dobry vecer, nerozumiem presne otazke myslite prist len na jednu noc?
S pozdravom aquavital

Dana

Dobry den, da sa k tomuto pobytu doplatit polpenzia ?

Relax centrum Aqua Vital

Dobrý večer, v našom penzióne poskytujeme len raňajky ale cca. 250m od nás je talianska reštaurácia.
S pozdravom aquavital

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore