Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Romantický wellness pobyt v hoteli Thermal Hotel*** so vstupom do termálnych kúpeľov

Thermal Hotel*** Mosonmagyaróvár - Maďarsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Darina

Dobrý deň, v kalkulácii na 3 dni (2noci) na víkend (od piatku) nevidím voľný vstup do kúpeľov? Má to tak byť?ak áno a je vstup do kúpeľov -jedná sa o celodenný vstup pre 2 osoby a je jedno v ktorý deň?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

v ponuke máme 2 víkendové varianty. Jeden je bez vstupu do kúpeľov a druhý zahŕňa celodenný vstup do kúpeľov za 199 € pre 2 osoby.

Pekný deň.

Iveta

Dobrý večer, chceli by sme s manželom navštíviť Mosonmagyarovár v hoteli priamo v areály kúpeľov , s nástupom v piatok 16.2.2018 začínajúc večerou a končiac v nedeľu 18.2.2018 raňaj­kami. Chceli by sme dve noci a stravu len pre jednu osobu. Máte voľnú izbu v tomto čase a ak áno, aká by bola cena tejto varianty? Ďakujem za skorú odpoveď. Mikulášová

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pokiaľ si chcete overiť termín je potrebné kontaktovať priamo hotel alebo si zakúpiť pobyt na online termín, kde vidíte, ktoré termíny sú ešte voľné priamo pri danom variante. Pokiaľ by ste mali s komunikáciou s hotelom problém, napíšte nám na podpora@zlavomat.sk a radi vám pomôžeme.

Želám pekný deň.

Jarmila Šilerová

dobrý deń, ak by sme chceli ísť do Mosonmagyarováru na 2 noci, a v kalkulácií sa uvádza vstup popoludní od 16.00 do 20.00 do kupeĺov za 18€ platí to pre 2 osoby alebo jednu? Ak chceme ísť v inom čase , napr dopoludnia alebo celý deń, koľko stojí vstup pre dvoch a platí sa dodatočne na mieste?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jarmila,

2-nocové varianty zahŕňajú celodenný vstup do kúpeľov pre 2 osoby. Ak by ste chceli ísť na 1 noc, tak príplatok za celodenný vstup je 3€/osoba.

Martina

Ponúka hotel možnosť uložiť si bicykle do uzamykatelneho priestoru? Ďakujem, Martina

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martina,

áno hotel ponúka túto možnosť.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore