Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Skvelý wellness pobyt v Penzióne Anka

4,4 / 5 Penzión** ANKA Novohrad (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Stanislava

Dobrý deň. Ako ďaleko je od hotela lyžiarske stredisko?

Iva Ďuríková

Dobrý deň,
mám záujem o Skvelý zimný wellness pobyt blízko Skicentra Košútka 2 osoby, 3 dni (2 noci) v termíne 23.2.-25.2. je tento termín ešte voľný?
Takisto máme záujem o príplatok Dieťa od 10 rokov a dospelá osoba na prístelke s polpenziou v cene 18,80 €/noc na obidve noci. Dieťa má 13 rokov. a táto príplatková polpenzia je forme raňajky formou bufetu a
večera formou výberu z jedálneho lístka?
ešte by som sa chcela opýtať na zľavu 20% na skipas v Skicentre Košútka. Na aký skipas sa to vzťahuje, koľkokrát sa dá zľava využiť a platí pre všetkých členov?
Chceli by sme takisto priplatiť Vstup do wellness pre dieťa 5 € a dosp. osobu 10 €. Je možnosť u vás prikúpenia si aj masáže?
Za odpoveď na moje otázky vopred ďakujem.
 Ivana

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ivana,

s týmito otázkami sa prosím informujte priamo v hoteli telefonicky na +421 45 5498 529 alebo prostredníctvom e-mailu penzion.jk@stonline.sk

Želám pekný deň.

Suchti

Dobrý deň prajem,

chcem sa Vás opýtať, či máte volne ubytovacie kapacity pre 2 dospelé osoby a 1 dieťa-9 rokov s polpenziou v termíne od 03.03. –09.03.2018 (môže byť aj kratší pobyt,min. však 3 noci. V prípade aktuálnosti, by som Vás zároveň poprosila o kalkulaciu.

Vopred srdečne dakujem,
 T.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

na daný termín sú ešte voľné kapacity, môžte si zakúpiť pobyt aj priamo na online termín, kde vidíte, ktoré termíny sú ešte voľné. Príplatok za dieťa do 9,99 rokov ubytované na prístelke s polpenziou v cene 15,80 €/noc. Pokiaľ chcete pobyt na 6 nocí, je potrebné si zakúpiť 3 x voucher pre 2 osoby na 2 noci za 109€ a príplatok za dieťa sa hradí až na recepcii. Taktiež je potrebné vopred kontaktovať recepciu hotela a preveriť, či majú voľnú izbu s prístelkou na daný termín.

Želám pekný deň.

Milan

Máte izby 2+2 deti?

Penzión** ANKA

Mame izby 2lôžko+2 pristelky

Daniela

dobrý den. chcem sa spýtať, ci mate volný termin od 1,2,2018 do 3,2,2018. jedná sa o dve dospele osoby a dve deti. dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

áno tento termín je ešte voľný, môžte si zakúpiť pobyt priamo a online rezerváciu, kde vidíte kalendár s voľnými termínmi. Čo sa týka prísteliek pre deti, je potrebné kontaktovať priamo recepciu hotela.

Želám pekný deň.

Milan

Dobry den prajem,
aky by bol prosim priplatok za predlzenie pobytu o jednu noc pre dve osoby ? celkom 4 dni (3 noci). Dakujem.
 Milan

Zlavomat.sk

Dobrý deň Milan,

s touto otázkou je potrebné sa kontaktovať priamo na recepcii telefonicky na +421 45 5498 529 alebo prostredníctvom e-mailu penzion.jk@stonline.sk

Želám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore