Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Láska na prvý pohľad – Jordánsko

5,0 / 5 Cestovná kancelária BUBO Jordánsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Petra

Dobrý deň, zvažujeme o zájazde… inšpirovali ste nás… koľko by to vyšlo pre dve dospelé osoby s voucherom? A ako ho získať? Ďakujem

CK BUBO

Dobry den, voucher si mozete kupit tu na stranke zlavomatu. Stoji 489 eur na osobu. Nasledne vyplnite prihlasku na

https://bubo.sk/poznavacie-zajazdy/Komfort/romanticke-jordansko

Kde do poznamky uvediete cislo voucheru zo zlavomatu.

K tomu sa este priamo v cestovnej kancelarii cca 4 tyzdne pred odchodom doplacaju letiskove poplatky vo vyske 265 eur.

Martin

Aka by bola cena ak by sme si letecku dopravu zabezpecili samy?

CK BUBO

Cena by bola 259 €. Želáme pekný deň.

Braňo

dobrý deň,

rád by som sa spýtal prečo je pôvodná cena 720 eur?
na stránkach bubo je cena 499 rovnaký termín… všetko
mám to teda chápať tak že ste si pôvodnú cenu vymysleli aby ste prilákali zákazníkov? alebo sa jedná o klamlivú zlavu

CK BUBO

Dobry den, dakujeme za otazku.
Urcite nie sme typ cestovnej kancelarie, ktora by lakala klientov takymto sposobom. Len system nasej stranky nam neumoznil urobit to inak ako znizit povodnu cenu na novu a propagovat len tu bez uvedenia povodnej. Uz pri pohlade na ostatne nase cesty do Jordanska sa mozete presvedcit, ze tato cena je naozaj vynimocna:

 https://bubo.sk/poznavacie-zajazdy/vyraz-Jordánsko

Lukas

Dobry den,
Kolko Tvori doplatok za letiskove poplatky? Kolko stoji priplatok za Kempinski hotel? A cca kolko vychadzaju vsetky vstupy na naplanovanych vyletoch spolu?
Vdaka za odpoved

CK BUBO

Dobry den,
Letiskove poplatky su 266 eur, mozny upgrade do hotela Kempinski stoji 388 eur na osobu za 4 noci a pri vylete do Petry je uz vstupne v cene.

Jakub H.

Dobrý deň.
Zvažujeme tento zájazd kúpiť pre rodičov. V prípade využitia doplatkovej služby transferu BA – letisko – BA. Kde je nástupné miesto? Poprípade máte možnosť poskytnúť parkovaciu plochu, kde je možné nechať odparkované svoje auto?
Check in – bezpečnostná kontrola – resp celý postup a proces na letisku od príchodu až po nastúpenie do lietadla. Každý účastník ide samostatne, alebo fungujete ako organizovaná skupina? Rodičia ešte neleteli a obávam sa že budú na letisku stratení. Aká veľká batožina je v cene letenky?

Ďakujem

CK BUBO

Dobrý deň, dopravu na letisko zabezpečujeme z Fajnorovho nábrežia v centre Bratislavy. Skupina cestuje a prechádza kontrolami spolu. Netreba sa ničoho obávať. Možnosť pre odparkovanie vozidla, žiaľ, nemáme. Do lietadla si môžu cestujúci vziať 20 kg batožiny. Pekný deň a tešíme sa na stretnutie s Vašimi rodičmi.

Karin Cervenova

Dobry den, mozem dostat detaily k tomuto zajazdu? Ako su planovane lety? Viza vybavuje cestovna kancelaria? Detaily k ubtovaniu aky hotel? Pripadne ak je ich viac tak info o vsetkych, daju sa dostat informacie o zajazde este pred zakupenim voucheru? Na ktorej pobocke? Vyhovovala by mi pobocka v BA, PK, SC, dakujem Karin Cervenova

CK BUBO

Dobrý deň, poletíme priamym letom spoločnosťou Austrian Airlines z Viedne (najlepšie možné a najrýchlejšie spojenie). O víza sa postará cestovná kancelária. V základnej cene je veľmi kvalitný 4* hotel Ramada. Klimatizované izby majú súkromný balkón. Izby sú vybavené TV s 32-palcovou plochou obrazovkou, fénom, trezorom, minibarom. K dispozícii je bezplatné Wi-Fi. Rezort Ramada Dead Sea ponúka najväčšiu súkromnú piesočnatú pláž, 2 bazény – vyhrievané v zimnom období, skvelé spa. Ak máte záujem o ešte väčší luxus, za príplatok si môžete rezervovať 5* hotel Kempinski. Pre ďalšie infiormácie môžete prísť do pobočky cestovnej kancelárie BUBO na Dunajskú 31 v Bratislave. Tešíme sa na Vás.

Dalma Schvarcova

Prajem veľa úspechov, ďakujem Dalma.

CK BUBO

Ďakujeme:)

Dalma Schvarcova

Budete mať ponuku Jordánsko aj v inom termíne napr. máj , prípadne v jeseni?Resp. aj v uvedenje kalkulácii ceny na osobu? Ďakujem, Dalma.

CK BUBO

Dobrý deň, všetky termíny a kombinácie nájdete na:
 https://bubo.sk/poznavacie-zajazdy/vyraz-Jordánsko

Marek G.

Dobry den. Su v cene aj letiskove poplatky?

CK BUBO

Nie, letiskové poplatky sa platia zvlášť. Cena je však aj tak super:)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore